Nataša LičenNataša Ličen
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović

Oddaje

Pripravimo si beluše

Na tržnicah, stojnicah ob cestah in v trgovinah v teh dneh lahko najdemo beluše oz. šparglje. Kako jih pripraviti, h katerim jedem narediti prilogo iz kuskusa, kako uporabiti pire ...

15.05.2018, 07:53 Matjaž Merljak

Na začetku je bil dotik

Veliko otrok ima že takoj po rojstvu težave s kožo, torej psihosomatske težave. Kakšni so lahko preventivni ukrepi, kakšna je odgovornost staršev in kaj lahko naredimo za ...

08.05.2018, 11:05 Nataša Ličen

Neurja: Kaj lahko prinese nocojšnji večer?

Včerajšnja neurja s točo in močnim vetrom so največ težav povzročili v Pomurju, kjer je najprej četrt ure padala suha toča, marsikje debela kot jajce, kasneje pa je sledilo neurje s točo in ...

03.05.2018, 13:52

Dr. Stane Kavčič: Kmetovanje je poslanstvo!

"Trmast sem še zmeraj, tako da zdaj malo manj hodim v službo in več delam doma na kmetiji, kar me bolj vleče; je pa to povezano s Stvarstvom, z zemljo, s prvinskostjo, s povezanostjo z ...

02.05.2018, 09:05

Audio: Ne pozabite na varstvo koruze

Čeprav vemo, da je koruza, ko zraste, precej robustna rastlina in ji večina plevelov takrat več ne more škodovati, je pa precej občutljiva na negativen vpliv plevelov od setve, pa nekje do ...

29.04.2018, 11:16

Počitek je na strani ljubezni

Počitek je zelo pomemben del našega delovnega utripa in življenja. Tako kot izdihujemo zrak, potem ko ga vdihnemo, ko sprostimo mišico, če jo prej napnemo, tako moramo po delu tudi ...

27.04.2018, 08:30 Nataša Ličen

Delati z veseljem je velika stvar

Ljudje z delom ustvarjamo kulturo. Delamo z rokami, s pametjo, z organi, kolikor moremo, vse pa vodi zavestna pamet. Ljudje imamo seveda tudi instinkte, nagone, avtomatizme, vendar imamo še ...

24.04.2018, 21:00 Nataša Ličen