Mateja F. Novljan
Marko Zupan
Alen Salihović

Obvestila in vabila

OKTOBER

Radio Ognjišče vabi na dvodnevno romanje v Lurd od 9. do 10. oktobra (sobota-nedelja) s posebnim letalom z brniškega letališča. Odhod je zagotovljen. Romarje bo spremljal nadškof Marjan Turnšek. Prijave na Kompasu 01 2006 111.

Radio Ognjišče vabi na tridnevni izlet v Prago, ki bo od 15. do 17. oktobra. Prijave sprejema Aritours na številki: 02 252 16 19. O programu lahko preberete na spletni strani Radia Ognjišče.

Nedelja, 19. september 2021

Župnija Vrh Svetih Treh Kraljev vabi na blagoslov obnovljenih oltarjev in prenovljene notranjosti podružnične cerkve svetega Nikolaja v Hlevnem Vrhu, ki bo 19. septembra ob 10. uri. Sveto mašo bo daroval mons. Franci Petrič.

Slovesno praznovanje nedelje svetniških kandidatov ljubljanske metropolije bo v nedeljo, 19. septembra, na Rakovniku v Ljubljani. Ob 15.00 bo molitvena ura in ob 16.00 sveta maša, ki jo bo daroval beograjski nadškof Stanislav Hočevar.

ŽUPNIJA RAKEK vabi na zlato mašo, rojaka, jezuita p. Tomaža Podobnika v župnijsko cerkev na Rakeku v nedeljo, 19.9., ob 10. uri.

Vabljeni na praznovanje kvatrnice na Mirenskem gradu. V soboto, 18.9., bo ob 19h maša za družine in mlade. Po maši bo procesija z lučkami in polnočno bdenje. V nedeljo, 19.9., bo slovesnost ob 16h vodil vikar za pastoralo Ervin Mozetič.

Vabila

Duhovne vaje in srečanja so zaradi pandemije novega koronavirusa prenesena večinoma na spletne platforme. Z objavo bomo nadaljevali, ko se razmere umirijo.