Marjan Bunič
Marko Zupan
Andrej Šinko

Mirjam Judež

Mirjam Judež je zaposlena v marketingu Radia Ognjišče.

 • Sodelavci Radia Ognjišče (photo: Tatjana Splichal)
  06.04.2020, 10:47

  Radio Ognjišče stopa odločno NAPREJ!

  Drage poslušalke, cenjeni poslušalci, spoštovani prijatelji!

 • Jure Sešek vodi sklepni večerni misijonski pogovor (photo: Rok Mihevc)
  04.04.2020, 20:05

  Sara Jerebic: »Bog vsakega od nas sreča v bolečini.«

  15. Radijski misijon smo sklenili s pogovornim večerom na temo »Si upaš živeti skupaj?«, ki ga je vodil Jure Sešek. K svojim razmišljanjem smo povabili tudi poslušalce. Na daljavo so bili z nami duhovnik Bojan Ravbar, župnik v Strunjanu in zakonca dr. Sara in dr. Drago Jerebic, predavatelja na Teološki fakulteti in zakonska in družinska terapevta v Zavodu Bližina, ki pravita da morajo imeti zakonci tudi pogum za »živeti skupaj«, saj ko zaljubljenost mine, se pojavijo strahovi.

 • Bližina (photo: Priscilla Du Preez / Unsplash)
  03.04.2020, 10:26

  Zakonca Erzar: »Grdo obnašanje otrok in konflikti v zakonu kličejo po bližini!«

  6. dan radijskega misijona govorimo o bližini. Kaj pomeni bližina in koliko obrazov ima, spoznavamo vsi v teh dneh. Voditeljica Nataša Ličen se je na daljavo pogovarjala z zakoncema, doktorjema Katarino Kompan in Tomažem Erzar iz Študijskega raziskovalnega centra za družino Teološke fakultete v Ljubljani.

 • Blaž Lesnik (photo: Rok Mihevc)
  02.04.2020, 20:09

  Marinka Čerin: »Če se zahvaljujemo za vse, kar nam Bog ponuja, je sad tega zahvaljevanja veselje.«

  Sv. Janeza Pavla II., katerega 15. obletnico smrti obeležujemo danes, je rožni venec spremljal v trenutkih veselja in trpljenja in v njej je vedno prejel okrepčilo in tolažbo, pa tudi veselje. Vsako veselje ima svoj čas pod nebom. V uri večera, ki poteka v posebnem času, so sogovorniki govorili o veselju. Z nami so bili: župnik iz Breznice pri Žirovnici Marjan Lampret, duhovnik Gabriel Kavčič, ki študira v Rimu in pa zakonca Marinka in Aleš Čerin. Pogovor je vodil Blaž Lesnik, vsi sogovorniki pa so bili povezani z nami in med seboj preko Skype povezave.

 • Duhovnik Jože Plut (photo: FB)
  02.04.2020, 10:06

  Jože Plut: »Ljubezen je iznajdljiva in veselje nalezljivo!«

  5. dan radijskega misijona govorimo o veselju. Kako v strahu in zaskrbljenosti zaradi pandemije živeti veselje in ga prinašati drugim? Kakšen izziv je to za duhovnike, ki bodo za največji krščanski praznik v praznih cerkvah? Z nami je bil župnik s Police pri Grosupljem, dr. Jože Plut, prežet z notranjim veseljem. Pogovor ste lahko spremljali tudi prek Facebooka, z njim pa se je na daljavo pogovarjal Blaž Lesnik.