Maja MorelaMaja Morela
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Tanja DominkoTanja Dominko

Mirjam Judež

Mirjam Judež skrbi, da nekatere zanimive oddaje lahko tudi preberete.

 • Ritem srca 2023 (photo: Andrej Jerman)
  23.05.2023, 18:32

  14 stojnic na Ritmu srca

  Veseli smo, da bomo na Ritmu srca ponudili več kot samo dobro glasbo, vzdušje in slavljenje. Festival bo hrana za dušo, za hrano za telo pa bo poskrbel MasterChef Luka Novak in stojnice, ki pripravljajo za obiskovalce pestro ponudbo in vsebine! Naredite jim veselje in »zaokrožite« med njimi. Verjamemo, da bodo tudi oni naredili veselje vam! Kdo se bo predstavil na stojnicah Ritma srca? Zavod Živim, youngKaritas, Družina, Aleteia, Iskreni, Družina in življenje, Mesto na gori, Katoliška mladina, založbi Tiskovno društvo Ognjišče in Emanuel in Mala ustvarjalnica. Z nami bosta tudi Fakulteta za pravo in poslovne vede ter Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje. Preberite, kaj pripravljajo!

 • Najmlajši udeleženec Denis Trap bo na odru Ritma srca zapel prvič (photo: Rok Mihevc)
  18.05.2023, 09:12

  Za Ritem srca je Denis Trap slišal malo pred prijavo na festival

  Denis Trap je najmlajši letošnji udeleženec Ritma srca, šteje 20 let. Prihaja iz okolice Šoštanja, glasba ga spremlja od malega, igra klavir, orgle in izpopolnjuje svoje petje.

 • Miha Novak (photo: Rok Mihevc)
  17.05.2023, 10:16

  Na Ritmu srca bo zapel tudi zaposlen v Slovenski vojski

  Miha Novak je leta 2020 z ženo Jero na Ritmu srca prepeval Daj mi jesti, daj mi piti, žena se je že leto pred tem udeležila festivala, letos pa bo zapel sam. Ritem srca spremlja še ko je bil Ritem duha.

 • Petra Stopar (photo: Rok Mihevc)
  16.05.2023, 08:08

  Petra Stopar na Ritem srca prinaša še eno avtorsko skladbo

  Petra Stopar je rekorderka med letošnjimi udeleženci festivala Ritem srca, na njem je nastopila že osemkrat, letos bo stopila na oder devetič. Festival sodobne krščanske glasbe je združil naše poti s Petro, ki se je kmalu po nastopu in zmagi na Ritmu duha 2005 radijski ekipi pridružila kot novinarka.

 • Na Ritmu srca bo zapel tretjič in pravi, da ne zadnjič (photo: Rok Mihevc)
  12.05.2023, 13:00

  Matej Šoklič bo na Ritmu srca pel o "kraju, kamor nočemo"

  Na festivalu Ritem srca se je prvič predstavil leta 2019 s pesmijo Moj Jeruzalem, 2022 s pesmijo Hiša, zdaj pa se znova vrača. Matej Šoklič.