Slavi Košir
Matej Kržišnik
Andrej Šinko

Rok Mihevc

Rok Mihevc je fotograf, novinar in spletni urednik.

 • Srečanje škofa Sajeta z vojaškim in policijskim vikariatom (photo: Škofija Novo mesto)
  22.10.2021, 13:32

  Novi škof Saje na obiskih

  Novomeški škof Andrej Saje po škofovskem posvečenju, ki je bilo dober mesec nazaj, obiskuje lokalne oblasti, ustanove in druge organizacije. Tako se je te dni mudil pri novomeškemu županu, na Škofijski karitas, pri vojakih, policistih in še kje.

 • Tino Mamič, Jože Možina, Stane Kerin, Jana Lampe, Primož Lorbek in Alen Salihović (photo: Izidor Šček)
  22.10.2021, 09:33

  Koliko prostora in podpore imajo misijonarji v slovenskih medijih?

  V »Pogovoru o« smo se tokrat osredotočili na pomen medijev pri širjenju sporočil, ki jih preko dobrih del snujejo misijonarji. Posebej smo se tega spomnili v luči 10-obletnice smrti misijonarja v Zambiji p. Miha Drevenška. O tem, ali mediji problematiki revnih držav namenjajo dovolj prostora in kakšna je sploh vloga medijev v današnjem svetu smo vprašali zgodovinarja in novinarja ter ustvarjalca številnih oddaj o delovanju misijonarjev dr. Jožeta Možino, urednika tednika Domovine in dolgoletnega novinarja Tina Mamića, sodelavko Slovenske karitas Jano Lampe, misijonarja na Madagaskarju in nekdanjega Narodnega voditelja MSS Staneta Kerina ter kaplana na Hajdini pri Ptuju Primoža Lorbeka. Oddajo je vodil Alen Salihović.

 • Lastnoročno podpisano pismo papeža Frančiška (photo: nadškofija Maribor)
  20.10.2021, 10:17

  Otroci v Malečniku pisali papežu. On pa njim nazaj.

  Papež Frančišek je otrokom v Malečniku poslal osebno pismo, ki ga je tudi sam podpisal. Po besedah župnijskega upravitelja župnije Sebastijana Valentana gre za znamenje posebne papeževe pozornosti, česar so neizmerno veseli.

 • (photo: )
  15.10.2021, 14:15

  S ponijem v šolo ali kako v teh dneh varčevati z energenti

  Ob rekordnem povišanju cen energije se v teh dneh marsikdo sprašuje, kje bi na tem področju še lahko privarčeval. Pri naši tajnici Mojci in tehniku Mihu so se odločili, da bodo privarčevali pri prevozu. :)

 • Ritem srca (photo: Rok Mihevc)
  15.10.2021, 10:03

  Ritem srca bo ...

  21. aprila 2022. Zaradi aktualnih razmer smo festival prestavili.