Damijana MedvedDamijana Medved
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Marjana DebevecMarjana Debevec

Rok Mihevc

Rok Mihevc je fotograf, novinar in spletni urednik.

 • Dijaki frizerske šole so uredili stanovalce doma starejših (photo: FB DEOS Center starejših Črnuče)
  10.04.2024, 08:49

  Kaj hitro se je naredila prava vrsta ...

  Tudi v DEOS Center starejših Črnuče je prišla pomlad in s tem čas za spremembe. Tako so stanovalci medse povabili dijaki Srednje frizerske šole, ki so se vabilu z veseljem odzvali, pišejo na Facebook strani DEOS Centra starejših Črnuče.

 • (photo: Rok Mihevc)
  10.04.2024, 07:42

  Naslikala se mu je slika očeta, ki pomaga otroku, da shodi

  V soboto, tik pred nedeljo Božjega usmiljenja, je bil za župnijo Grosuplje pravi praznik, saj je 30 odraslih prejelo zakramente, sveti krst, prvo sveto obhajilo in sveto birmo. Na ta slovesen dogodek so se pripravljali od septembra naprej, nam je v pogovoru povedal duhovnik Martin Golob.

 • Romski misijonar Matic Vidic v družbi romskih otrok (photo: osebni arhiv)
  09.04.2024, 14:48

  Kako »Danes je dan« zveni iz ust romskih otrok

  Romi po vsem svetu so te dni obeležili svoj dan. V Londonu so namreč 8. aprila 1971 organizirali svoj prvi svetovni kongres. Ta dan je priložnost, da opozorijo na izzive, s katerimi se srečujejo sami in širša družba.

 • V koaliciji kandidate za evropske volitve iščejo z lučjo, pravi Martin Nahtigal (photo: pexels)
  06.04.2024, 09:09

  V koaliciji kandidate za evropske volitve iščejo z lučjo

  Dober mesec pred začetkom volilne kampanje pred evropskimi volitvami stranke moči uperjajo v sestavo list kandidatov, na katere bodo stavili v boj za mesta v evropski politiki. Liste so povsem jasne pri trenutni opoziciji, v koaliciji še kar kolebajo. Kaj nam to sporoča in kaj pomeni, če predsednik stranke postane evropski poslanec, smo povprašali urednika spletnega portala Domovina Martina Nahtigala.

 • Kandidati SLS za evropske volitve (photo: STA)
  05.04.2024, 14:46

  Kdo so kandidati SLS za evropske volitve?

  Tudi Slovenska ljudska stranka je predstavila kandidate za junijske evropske volitve. Kot zagotavlja predsednik stranke Marko Balažic, je lista je med vsemi do sedaj znamimi še najbolj vključujoča.