Slavi Košir
Andrej Novljan
Alen Salihović

Nataša Ličen

Nataša Ličen je voditeljica na Radiu Ognjišče.

 • Družinska miza je priložnost za krepitev sožitja. (photo: Pixabay)
  15.01.2020, 09:37

  Dr. Jože Ramovš o pomenu družinske mize

  Vsaka družina ima svoje dni v letu, ko je čas za posebej slovesne obroke. Družina ob takšnih dneh zaživi v sožitju, vsaj za nekaj časa lahko pozabi na morebitne razprtije ali jih potisne v ozadje, v ozračju pa veje prijetno razpoloženje.

 • Vesela družina je tam, kjer je bližina (photo: Pixabay)
  11.01.2020, 12:02

  Marko Juhant: Kjer sta starša dobra drug z drugim, tam bo dobro tudi otroku

  Otrok družine, v kateri ni sreče, kjer ni dnevnih drobnih zadovoljstev, kjer starša ne poskrbita drug za drugega, kjer sta osorna drug z drugim ali živita vsak k sebi, tam otrok dobi občutek, da tudi zanj ne bo dobro poskrbljeno.

 • 15.000 romarjev iz vse Evrope se je povezovalo v Duhu (photo: katoliskamladina)
  10.01.2020, 22:00

  300 slovenskih romarjev se je vrnilo iz Vroclava z nepozabnimi vtisi

  Poljaki so se izkazali za zelo gostoljubne. Večina romarjev Evropskega srečanja mladih, romanja Zaupanja na zemlji, v organizaciji ekumenske skupnosti bratov iz Taizeja, je bila nastanjena pri družinah.

 • Česa šole ne povedo? (photo: Pixabay)
  09.01.2020, 17:50

  Petra Škarja: Česa šole ne povedo?

  Moj smisel je narediti si vsak dan čim lepši, je misel naše sogovornice v oddaji Via positiva. To dosežemo, če smo bolj zavestni v trenutku, pozorni na dogajanje v sebi in okoli sebe. Neuspehi in razočaranja so neprestano. Ne pustimo, da bi nam jemali upanje. Usmerimo se v tisto, kar se da in kar lahko gradimo ali spreminjamo na bolje.

 • Dekle na železniškem tiru (photo: Pixabay)
  07.01.2020, 10:27

  Nastja Mulej: Zaobljube začnimo uresničevati takoj, ne prvega

  Rodimo se zaupanja polni. Potem pa se zgodi slaba izkušnja, tej sledi druga, tretja, lahko tudi preneseno, preko drugih ali družbe. Pri tem nam pomagajo v osnovi naši zelo negativni možgani. Previdni in prestrašeni so, zaradi nuje po preživetju.