Slavi KoširSlavi Košir
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović

Osmrtnice

Četrtek, 25. 4. 2024

V 88. letu starosti je odšla v božji objem draga mama HELENA PRUSNIK PERNUŠ, iz Kranja. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 25. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Predosljah. Žara pokojne bo na dan pogreba, od 9. ure naprej, v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 24. 4. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da je h Gospodu odšla zlata mama, stara mama in teta MARIJA ČRNAK, PERLEZOVA Marija iz Zaloga pri Ljubljani. Slovo od drage pokojnice bo v sredo, 24 .4. ob 15. uri. Na dan pogreba bo žara v mrliški vežici ena v Polju.


Torek, 23. 4. 2024

Dan pred nedeljo Dobrega pastirja je v Domu starejših v Lendavi, kjer je zadnja leta živel, umrl dolgoletni lendavski dušni pastir JOŽEF BERNAD. V rojstni župniji je najprej deloval kot kaplan, nato župnijski upravitelj, pozneje pa kot župnik in duhovni pomočnik. Bil je tudi župnijski upravitelj župnije Dobrovnik. Pokojni bo ležal v župnijski cerkvi svete Katarine Aleksandrijske v Lendavi jutri, v nedeljo, od 15. ure naprej. Ob sedemnajstih bo maša v madžarskem jeziku. V ponedeljek ob enajstih se bodo s sveto mašo od pokojnega sobrata poslovili dekanijski duhovniki, zvečer ob 19. uri pa bo župnijska sveta maša. Pogreb pokojnega duhovnika bo v torek, 23. aprila, ob 14. uri s sveto mašo v župnijski cerkvi svete Katarine v Lendavi.


Ponedeljek, 22. 4. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v 90. letu starosti zapustil dragi ALOJZ OVNIČEK iz Hrastja. Od njega se bodo poslovili v ponedeljek, 22. 4., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojni bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 20. 4. 2024

H Gospodu, v katerega je trdno verjela in mu zaupala, je v 99. letu odšla EMILIJA URŠIČ - MILKA z Gorjanskega 87. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 20. 4., ob 16. uri na pokopališču v Gorjanskem. Uro pred pogrebom bo pokojnica ležala v domači cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

H Gospodu je odšel HENRIK GRILJ, po domače Kumrnkov ata iz Mošenika. Od njega se bodo poslovili v soboto, 20. 4., ob 13. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je od zemeljskega življenja v 83. letu poslovil dragi mož, oče, dedek, praded, brat, stric, svak STANISLAV JERAJ z Iga, na Pungart 11. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 20. 4., ob 14. uri na pokopališču na Igu. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V globoki hvaležnosti za življenje dr. JANEZA SUŠNIKA, upokojenega jedrskega fizika, svojci sporočajo, da se je ljubljeni mož, oče sedmih otrok in dedi 18 vnukov v svojem 91. letu poslovil in večno živi v Bogu. Pogreb bo v soboto, 20. 4., ob 13. uri v Kamniku. Pokojnik bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležal v vežici na kamniških Žalah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko za misijone.

V Gospodu je mirno zaspala draga žena, mama, babica in prababica JOŽICA SELAN. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 20. 4., ob 12. uri s sveto mašo na pokopališču Sostro. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 19. 4. 2024

Svojci sporočajo, da se je v 89. letu po dolgi in težki bolezni poslovila in odšla k Bogu draga sestra, teta, tašča, nona in pranona ANGELA JUG iz Ročinja, na zadnje je več let živela v domu starejših. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v petek, 19. 4., ob 15. uri na pokopališču v Ročinju. Eno uro pred pogrebom bo pripeljana v tamkajšnjo poslovilno vežico.


Četrtek, 18. 4. 2024

V globoki hvaležnosti za življenje ljubljenega JANEZA GRAJA, upokojenega dimnikarskega mojstra, svojci sporočajo, da se je v 78. letu starosti od njih poslovil in odšel k svojemu Stvarniku. Pogreb bo v četrtek, 18. 4., ob 16. uri v Domžalah. Pokojnik bo na dan pogreba od 11. ure naprej ležal v vežici na domžalskih žalah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanja j o, darujete lahko za svete maše.


Sreda, 17. 4. 2024

V 89. letu bogatega zemeljskega življenja je mami, babi in prababi Marijo Lilija v svoje naročje sprejel Gospod. Od nje se bodo poslovili v sredo, 17. aprila, ob 13. uri na mestnem pokopališču v Celju.


Sobota, 13. 4. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 82. letu umrl mož, oče, nono in brat MARJAN GERŽINA, dolgoletni sodelavec Karitasa, po domače Mario krajspotov iz Majlonta v Postojni. Pogreb bo v soboto ob 15h v Postojni. Žara bo na dan pogreba od 11h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte v dober namen.

H Gospodu je odšla TEREZIJA BATIČ Iz Kompolj. Od nje se bodo poslovili 13. 4., ob 15. uri na pokopališču v Krašnji. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu je umrla draga mama, stara mama in prababica MARIJA PODGORŠEK iz Jakoba pri Šentjurju. Pogreb s sveto mašo bo v soboto, 13. 4., ob 12h v župnijski cerkvi sv. Jurija v Šentjurju na domače pokopališče. Na dan pogreba bo žara pokojne ob 10h naprej v poslovilni vežici.

Na svoj 66. rojstni dan se je po težki bolezni poslovila in k svojemu Stvarniku odšla draga hčerka, sestra in teta IRENA TREVEN iz Vrhnike. Pogreb bo v soboto, 13. 4. ob 15h na pokopališču na Vrhniki. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9h naprej v poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali dobrodelne namene.

V tednu Božjega Usmiljenja se je v 93. letu poslovil dragi ata BLAŽ SELŠEK, po domače Kamenčarjev Blaž iz Kamnice pri Dolskem. Na zadnjo zemeljsko pot ga bodo pospremili v soboto, 13. 4., ob 13. uri izpred poslovilne vežice pri Sveti Agati. V petek, 12. 4., bo žara od 10. ure naprej v poslovilni vežici pri sveti Agati v Dolskem. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za potrebe župnije Sveta Helena Dolsko ali pa v druge dobrodelne namene. Svojci pokojnega ata priporočajo v molitev.


Petek, 12. 4. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v svojem 78. letu starosti zapustil in odšel k Bogu dragi mož, oče, dedek, brat in prijatelj ANDREJ TURŠIČ iz Ceste na Ključ 16, Ljubljana – Vič. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 12. 4., ob 15.00 izpred poslovilne vežice 2, na pokopališču Vič. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 11.00 ure naprej. Darujete lahko za svete maše ali v dober namen.

V ranem jutru nedelje božjega usmiljenja, je v 87. letu življenja v božje naročje odšel dragi PAVEL KUŠAR iz župnije Sora, dolgoletni prijatelj Radia Ognjišče. Pogreb s sveto mašo dragega moža, ata, starega ata in tasta bo v petek, 12. 4., ob 14. uri na pokopališču v Sori. Žara s posmrtnimi ostanki dragega pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Morebitni dar namenite za svete maše ali župnijsko cerkev v Sori.


Sreda, 10. 4. 2024

Domači v žalosti sporočajo, da se je v 91. letu svojega bogatega življenja poslovil in rodil v novo življenje skrbni in dobri ata ANTON ZDEŠAR starejši, po domače Bitncov ata, iz Horjula. Žara bo prepeljana v poslovilno vežico v Horjulu v torek, 9. 4., ob 13.00, na pot večnega življenja pa ga bodo pospremili v sredo, 10. 4., ob 16.00. Darujete lahko za svete maše ali v dober namen.

H Gospodu je v 95. letu starosti odšla OLGA BLAŽKO iz Ajdovščine. Od nje se bodo poslovili v sredo, 10. 4., ob 15.30 na pokopališču v Ajdovščini. Na dan pogreba od 14. ure naprej bo žara v poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v dobrodelne namene in za svete maše.


Torek, 9. 4. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 87. letu starosti v Bogu zaspal in odšel v večnost dragi ALOJZIJ SADAR, po domače BERNADOV ATA iz Zagradca. Od njega se bodo poslovili v torek, 9. 4., ob 16. uri na pokopališču Zagradec. Pokojni bo ležal v ponedeljek, od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 90. letu starosti za vedno zaspal dragi mož, oče, tast, stari ata, brat, stric JOŽEF JELOVŠEK iz Drenovega griča. Pogreb bo v torek, 9. 4., ob 10. uri na Plečnikovih Žalah v Ljubljani. Pokojnik bo na dan pogreba od 7. ure naprej v vežici Sv. Jožefa.


Ponedeljek, 8. 4. 2024

V velikonočni osmini je svoje najdražje zapustil in šel v božji objem dragi brat, oče in nono MILAN REBEK iz Črníč. Slovo od dragega pokojnika bo v ponedeljek, 8. 4., ob 16. uri izpred mrliške vežice v Črníčah. Eno uro pred pogrebom bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Maša zadušnica bo po pogrebu ob 17. uri v domači cerkvi.

Svojci sporočajo, da se je po dolgi in težki bolezni v 64. letu poslovila draga sestra, teta in svakinja MARIJA GALJOT iz Lahovč, po domače Tomaži čeva Mari. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 8. 4., ob 15.30 na pokopališču v Lahovčah. Žara bo v nedeljo, 7. 4., od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za cerkev Sv. Florjana v Lahovčah, svete maše ali za Krščansko bratstvo bolnikov in invalidov.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v Kanadi umrla MARIJA GREBENC, po domače Mustarjeva Mici iz Rašce pri Velikih Laščah. Osemindvajsetega marca se je še veselila, da je dočakala 100 let. Pokopali jo bodo v ponedeljek, 8.aprila, v jutranjih urah v Windsorju v Ontariu. Pokojno priporočajo v molitev.


Sobota, 6. 4. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v 89. letu starosti zapustil in odšel k Bogu dragi JULIJAN GANTAR, mizar v pokoju, po domače Govekarjev Jule iz Valburge. Od njega se bodo poslovili v soboto, 6. 4., ob 15. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci v žalosti sporočajo, da je v 91. letu starosti v Bogu zaspal in odšel v večnost dragi ALOJZ HOČEVAR, po domače ROŠLJEV ata z Bakrca pri Ambrusu. Od njega se bodo poslovili s sveto mašo v soboto, 6. aprila, ob 16. uri na pokopališču Ambrus. Žara pokojnega bo na dan pogreba, od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 86. letu starosti umrl STANKO ČUK iz Medvedjega Brda 25.Pogreb bo v soboto, 6. 4., ob 15.00 na pokopališču Medvedje Brdo. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 5. 4. 2024

V 88. letu je v Gospodu zaspala draga mama, babica in prababica ANA KOCJANČIČ iz Spodnjega Kašlja. Pogreb bo v petek, 5. 4., ob 9.30 na pokopališču Lj – Polje. Na dan pogreba bo žara od 7.30 pa do pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšla JOŽEFA URBANIJA, po domače Šmausova Pepca, iz Spodnjega Tuštanja. Od nje se bodo poslovili v petek, 5. 4., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je k Bogu v večno veselje odšla draga žena, mama, stara mama, sestra in teta MARIJA STELE, rojena Grilc, po domače Škletova Mici, s Podboršta pri Komendi. Pogreb drage mame bo v petek, 5. 4., ob 15. uri na pokopališču v Komendi. Pokojnica bo v četrtek, 4. 4., od 14. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Domači vabijo, da namesto cvetja in sveč, darujete za svete maše ali v dobrodelne namene.

Svojci v žalosti sporočajo, da je v večnost zaspal ljubljeni sin in brat BOJAN ZUPANC z Vranskega. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 5. 4., ob 11.00 na pokopališču Šempeter v Savinjski dolini. Žara bo na dan pogreba od 10.00 naprej v mrliški vežici Šempeter v Savinjski dolini.


Četrtek, 4. 4. 2024

Na veliko noč V 69. letu je v Bogu zaspala draga Olga RAVNJAK iz Lok pri Kisovcu. Pogreb bo v četrtek ob 15. uri v Zagorju. Maša zadušnica bo v župnijski cerkvi v Kisovcu ob 16h. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je za vedno zapustil dragi ati MAKS FRANC KURENT iz Šentruperta. Pogrebna slovesnost bo v četrtek, 4. aprila, ob 16. uri na pokopališču v Šentrupertu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V večeru četrtka velikega tedna je svoje trpljenje v 87. letu izročil Jezusu, da bi z njim vstal na veliko noč, dragi mož, oče, stari ata in prastari ata, brat in stric JOŽE ŠPENKO iz Sela pri Vodicah. Žara bo v vežici v Vodicah v sredo od 12. ure dalje. Pogreb dragega pokojnika pa bo v četrtek ob 15. uri v Vodicah.

Svojci sporočajo, da se je v 87. letu starosti poslovil ANDREJ ZORMAN iz Valburge. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 4. aprila, ob 15. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 94. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu v večnost dragi JOŽEF PUGELJ, upokojeni gostilničar iz Strug, z Lipe 15. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 4. 4., ob 17. uri na pokopališču Struge. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 3. 4. 2024

Svojci z bolečino v srcu sporočajo žalostno vest, da se je po kratki in težki bolezni v 73. letu poslovil dobri mož, oče, tast, stari ata, brat in stric ANTON LUKANČIČ starejši iz Rovt 127, po domače Lukančkov Tone. Do pogreba, ki bo v sredo, 3. 4., ob 16. uri leži na svojem domu. Na pokojnikovo željo namesto cvetja in sveč, svoj dar namenite za cerkev sv. Mihaela v Rovtah.

Svojci sporočajo, da je na Veliki četrtek v Gospodu zaspal dragi mož, oče, dedek in stric LADISLAV ULČAKAR, iz Zaloga pri Ljubljani. Pogreb bo v sredo, 3. 4., ob 14.30 na pokopališču v Polju. Pokojni do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše.

V Gospodu je mirno zaspala draga mama in stara mama ZOFIJA POŽENEL iz Ljubljane, rojena v Rakitni, po domače Logarjeva Zofka. Pogreb bo v sredo, 3. aprila, ob 15. uri na pokopališču v Štepanji vasi. Slovo od pokojne bo na dan pogreba od 13. ure naprej v vežici v Štepanji vasi.


Torek, 2. 4. 2024

Svojci sporočajo, da jih je na veliki četrtek v 67. letu starosti zapustil dragi mož, oče, brat, stric in tast - ata JANEZ JAVORŠEK iz Ljubljane. K zadnjemu počitku ga bodo pospremili v torek, 2. aprila, ob 9. uri na pokopališču v Polju v Ljubljani. Namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za svete maše in v dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da je v Gospodu zaspal dragi mož, oče in dedek ADOLF DREŠAR, po domače MAJKARJEV DOLFE iz Skaručne 12a pri Vodicah. Pogreb bo v torek, 2. 4., ob 15. uri na pokopališču Skaručna. Pokojni bo na dan pogreba od 8. ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 1. 4. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da je k Bogu odšla v večno veselje draga mama, stara mama, prababica, tašča in teta MARIJA FINŽGAR, rojena Grašič, po domače Kržišnikova Mari, z Mlake pri Kranju. Pogreb drage mame bo na velikonočni ponedeljek, 1. 4., ob 15. uri na pokopališču na Kokrici. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 29. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 90. letu starosti umrl MARTIN ŠRAJ starejši iz Radomelj. Od njega se bodo poslovili v petek, 29. 3., ob 15. uri na pokopališču v Radomljah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 28. 3. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil dragi TONE DOLINŠEK iz Dobrunj 34d. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 28. 3., ob 12.30 na pokopališču Sostro. Žara bo na dan pogreba od 8.30 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 27. 3. 2024

V ponedeljek na praznik Gospodovega oznanjena je prestopil prag večnosti ANTON PODJAVORŠEK, oče, dedek in pradedek iz Lipe pri Frankolovem. Pogreb dragega pokojnika bo jutri v sredo, 27. 3., ob 16. uri na Frankolovem. Pokojnik bo danes, 26. 3., od 18:30 ure naprej ležal v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za popravilo cerkve na Gojki.

Svojci sporočajo, da je v 76. letu starosti, Bog poklical k sebi JANEZA MERKUNA. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 27. 3., ob 14.30 v Šentvidu nad Ljubljano. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.


Torek, 26. 3. 2024

Hčerki Metka in Slavica sporočata , da je v 98. letu življenja, na prvi pomladanski dan mirno zaspala in k Bogu odšla, draga mami ELICA FABJANČIČ. K zadnjemu počitku so jo svojci, prijatelji in znanci pospremili v torek, 26. 3., in jo priporočajo v molitev in spomin.

Na zasluženo plačilo k Bogu je v 85. letu starosti odšla draga sestra, teta in botra FRANČIŠKA DOBRAVEC, ki je bila več kot 60 let gospodinja v župnišču v Svetem Križu - Podbočju. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 26. 3., ob 16. uri. Od nje se lahko poslovite v ponedeljek od 17. ure naprej in v torek od 9. ure naprej v mrliški vežici na tamkajšnjem pokopališču. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Na prvi pomladni dan je v večnost k Bogu v 95. letu odšla draga mama, tašča, stara mama in prababica PAVLA ŠPENKO, rojena Humar, po domače Pikslnova Pavla iz Šmarce pri Kamniku. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 26. marca, ob 15. uri na Homcu. Od pokojnice se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 22. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 88. letu starosti odšel k Bogu dragi FRANC PERNUŠ, po domače Kodrčov Francl iz Srednje Bele. Od njega se bodo poslovili v petek, 22. 3., ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 21. 3. 2024

Nekaj dni pred praznikom svojega nebeškega zavetnika sv. Jožefa je k Bogu odšla draga mama in nona JOŽICA LIČEN, nekdanja ravnateljica škofijske Karitas Koper. Pogreb drage pokojnice bo v Vipavskem Križu v četrtek, 21. marca, ob 15. uri. Na dan pogreba od 12. ure naprej bo pokojnica ležala v župnijski cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Karitas.

K svojemu Odrešeniku je odšel duhovnik – lazarist JURIJ DEVETAK. Od pokojnega Jurija se bodo poslovili v četrtek, 21. marca ob 11. uri iz cerkve Vseh svetih na Žalah v Ljubljani.


Sreda, 20. 3. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v 87. letu zapustil dragi ata FLORJAN REJC, po domače Preskarjev Cveto iz Dolov. Od njega se bodo poslovili v sredo, 20. 3., ob 15. uri v cerkvi Sv. Urha v Zavratcu. Do pogreba dragi ata leži na svojem domu.

Svojci v neizmerni žalosti sporočajo, da jih je v 80. letu starosti zapustil dragi MARJAN NOVAK z Orehka. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 20. 3., ob 13. uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo maša zadušnica v farni cerkvi na Bregu ob Savi.

Na zaslužen počitek v nebesa je odšla predraga mama MARIJA ŠMID iz Koritna pri Oplotnici. Pogreb drage mame bo jutri, v sredo, 20. 3., ob 16. uri na pokopališču Čadram. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.

V Nebeško domovino je odšel dragi mož, oče, brat, stric in svak JANEZ BABIČ, Samčev Ivan iz Male vasi. Od njega se bo d o poslovili v sredo, 20. 3., ob 16. uri. D anes, 19. 3., od 15. ure naprej leži v mrliški vežici na Vidmu.

V 91. letu starosti je v Bogu mirno zaspala ljuba mama ROZALIJA VILFAN iz Hrastja pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 21. marca ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v cerkvi Svetega Mateja v Hrastju.

Svojci sporočajo, da je v Gospodu zaspal dragi mož, papà in nono TEODOR GREGORIČ, po domače Dorko iz Dekanov. Pogreb bo v sredo, 20. 3., ob 13.00. Pokojni bo do pogreba ležal v tamkajšnji domači cerkvi. Domači vabijo, da namesto cvetja in sveč, darujete za svete maše in v dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da je po dopolnjenem 93. letu v Bogu zaspala in odšla po večno plačilo k svojemu Stvarniku ljubljena ANA JAN, rojena Slak. Od nje se bodo poslovili v sredo, 20. marca, ob 11. uri na rudniškem pokopališču v Ljubljani. Žara pokojnice bo na dan pogreba od osme ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 19. 3. 2024

Svojci sporočajo, da jih je nepričakovano v 74. letu zapustila ljubljena mama MARIJA MIKLAVČIČ. Pogreb drage mame bo v torek, 19. 3., ob 13. uri na vaškem pokopališču v Zazidu. Na dan pogreba bo eno uro pred pogrebom ležala v vaški cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar namenite za sv. maše za pokojno.


Ponedeljek, 18. 3. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da v 90. letu k Bogu odšla draga mami, mama, prababica in tašča NADA ŠETINA iz Vižmarij pri Ljubljani. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 18. 3, ob 15. uri izpred Janezove mrliške vežice na Ljubljanskih žalah. Žara bo na dan pogreba od 7. ure naprej v mrliški vežici.


Sobota, 16. 3. 2024

Svojci sporočajo žalostno vest, da je po težki bolezni v 65. letu starosti odšel k Bogu dragi ati, dedi, brat, stric, sorodnik in prijatelj Marjan Papež iz Čateza pri Trebnjem. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 16. 03., ob 11.00 uri na pokopališču na Čatežu. Žara pokojnika bo od jutri, 15. 03., od 10.00 ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje prijazno odklanjajo v korist Župnijske cerkve Sv. Mihaela na Čatežu.


Petek, 15. 3. 2024

V Bogu je zaspal in odšel po večno plačilo v Nebesa LOJZ MAČEK, Krvinetov ata iz Šentjošta nad Horjulom. Pogreb pokojnega bo v soboto, 16. 3., ob 14. uri v Šentjoštu. Pokojni bo do pogreba ležal na svojem domu danes, 15. 3., od 12. ure naprej.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 75. letu starosti odšel k Bogu dragi mož, ati, dedi, brat, stric, sorodnik in prijatelj MIRKO DELAVEC, po domače Tavčarjev Miro iz Mač. Od njega se bodo poslovili v petek, 15. marca, ob 14. uri na pokopališču v Preddvoru.Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 14. 3. 2024

V 89. letu starosti je odšla v Božji objem draga mama ANA HLUPIČ, rojena Krt, po domače Kozlova Ana, iz Struževega. Od nje se bodo poslovili v petek, 15. marca, ob 15. uri na Mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v cerkvi na Zlatem polju.

Svojci sporočajo žalostno vest, da se je v 91. letu poslovila MARIJA ŠIFRAR iz Praprotna 9 a. Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 14. 3., ob 15. uri na pokopališču v Selcih. Od pokojne se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure naprej na tamkajšnjem pokopališču.

Svojci sporočajo, da je v 100. letu življenja na svojem domu mirno zaspala draga MARI PIRNAT s Pšate 22 pri Domžalah. Pogrebni sprevod bo v četrtek, 14. 3., ob 15. uri izpred poslovilne vežice na Pšati v domačo cerkev, kjer bo pogrebna sveta maša in pogreb na domačem pokopališču. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 11. ure naprej v poslovilni vežici na Pšati. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše ali v dobrodelne namene.


Sreda, 13. 3. 2024

Po težki bolezni jeprag večnosti prestopila v 90. letu starosti in 60. letu redovnega življenja s. RADOVANA FRANČIŠKA TRČEK, Marijina sestra. Od pokojne sestre se bodo poslovili v sredo, 13. 3., ob 13. uri s sveto mašo na ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo ležala v cerkvi Svetega križa na ljubljanskih Žalah.


Torek, 12. 3. 2024

V 90. letu je iz domačega objema mirno odšla v božji objem draga mama, bica in prabica ANA LADINEK z Breznice 8 na Prevaljah, po domače Hudobnikova Ančka. Pogreb s sveto mašo bo 12. marca 2024 ob 12. uri na pokopališču Barbara, Prevalje. Na dan pogreba bo pokojnica ležala od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.


Ponedeljek, 11. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 41. letu starosti umrl oče, sin in brat MARKO ČRNKOVIČ iz Zgornjih Gameljn 25. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 11. 3., ob 14. uri s sveto mašo, na pokopališču v Šmartnem pod Šmarno goro. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Božji objem je odšla zlata mama, oma in prijateljica Radia Ognjišče ANGELA VRHNJAK iz Flisove ulice 32 na Múti. Pogreb pokojne mame bo v ponedeljek, 11. 3., ob 13. uri na pokopališču Muta. Od nje se lahko poslovite v v nedeljo, 10.3., od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto sveč darujte za sv. maše ali v dobrodelne namene.


Nedelja, 10. 3. 2024

V nebeško veselje je v 87. letu odšla draga mami, sestra, stara mama, prababica, soseda in mama sestre Karmeličanke Terezije Benedikte v Mirni peči PAVLA MULEJ, rojena Frelih, Stojanova mama iz Sela pri Bledu. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v nedeljo, 10. marca, ob 13. uri. Od nje se lahko poslovite od 9.00 naprej v vežici pri sv. Jakobu v Ribnem. Namesto cvetja in sveč namenite svoj dar za misijone ali Karitas.


Sobota, 9. 3. 2024

H Gospodu je odšla žena, mama štirih otrok, duhovniška mama dveh duhovnikov Petra in Vlada, JOŽEFA LESKOVAR, doma v župniji Slovenske Konjice. V soboto, 9.3., bo ob 14.uri pogrebna sveta maša v pokopališki cerkve sv. Ane v Slovenskih Konjicah in po njej pogreb na tamkajšnjem pokopališču.

Svojci sporočajo, da je v Božji objem v 103. letu odšla draga mama, stara mama, prababi, praprababi, tašča, teta in sestrična MARIJA NOVAK, rojena Per, po domače Kovačeva Mici iz Sinje Gorice 30 pri Vrhniki. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 9. 3., ob 14. uri na pokopališču v Sinji Gorici. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.


Petek, 8. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 82. letu starosti umrl dragi mož, oče, dedi in tast FRANC ŽIBERT iz Ljubljane Bežigrad. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 8. 3., ob 14:30 na Novih Žalah. Na dan pogreba bo ležal v mrliški vežici 3.


Četrtek, 7. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 97. letu v večnost odšla draga mama, stara mama, prababica, tašča, teta in svakinja JOŽEFA MAJDIČ, po domače Usova Pepca iz Moravč. Od drage pokojnice so bodo poslovili v četrtek, 7. 3., ob 15. uri s sveto mašo na pokopališču v Moravčah. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.


Sreda, 6.3. 2024

V večnost je odšla draga mama, hčerka, sestra, teta, babica in svakinja FRANČIŠKA KASTELIC, po domače Vidrihova Fani iz Brezove Rebri pri Dvoru. Od nje se bodo poslovili v sredo, 6. 3., ob 15. uri na pokopališču Sela pri Ajdovcu. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Namesto sveč lahko darujete za maše ali v dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da je Bog poklical k sebi drago MARIJO LJUBICO AJDOVEC iz Oševka. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 6. 3., ob 15. uri na pokopališču v Nevljah. Žara bo na dan pogreba ob 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v Gospodu zaspal dragi mož, ati in ata RUDI GORINŠEK iz Dobrneža 9b, v Slovenskih Konjicah.
Pogreb bo v sredo, 6. marca, ob 15. uri na pokopališču v Slovenskih Konjicah. Žara bo prinešena v tamkajšnjo poslovilno vežico na dan pogreba ob 10.uri. Namesto cvetja in sveč darujte za obnovo farnih zvonov v župnijski cerkvi sv. Jurija v Slovenskih Konjicah.


Torek, 5. 3. 2024

Tiho in mirno je v 92. letu odšla v Božji objem zlata mami, tašča, oma in praoma, botra in mojstrica domačih dobrot, izjemna kmetica, prijateljica Radia Ognjišče, CVETKA JANČIČ, rojena Pevec s Proseniškega pri Šentjurju. Od nepozabne mame se bodo poslovili s sveto mašo zadušnico v cerkvi svetega Jurija v Šentjurju, v torek, 5. marca ob 15. uri. Po njej sledi pogreb na Šentjurskem pokopališču. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 97. letu starosti je v Bogu mirno zaspala profesorica MIJA TAVČAR iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 5. marca, ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Maša zadušnica bo župnijski cerkvi Svetega Kancijana na dan pogreba ob 18. uri.


Ponedeljek, 4. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je Bog poklical k sebi drago mamo LJUDMILO DRČAR. Pogreb drage mame bo danes, 4. 3., ob 15. uri na pokopališču na Vinjah pri Dolskem. Žara pokojnice je v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu je Bog k sebi poklical IVANA KOSMAČA iz Duplice pri Kamniku, rojenega na Limbarski gori. Pogreb dragega pokojnika bo na kamniškem pokopališču v ponedeljek 4. marca ob 14 uri. Žara bo v poslovilni vežici na dan pogreba od 11. ure naprej.

Svojci sporočajo, da je v 88. letu starosti umrl JOŽEF KOBAL iz Logatca, iz Zelenice 34. Pogreb bo v ponedeljek, 4. 3., ob 15. uri na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Na dan pogreba bo žara od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar namenite za Karitas.


Nedelja, 3. 3. 2024

V 89. letu starosti je v Bogu zaspala draga mama ANGELA ŽAKELJ, rojena Zdešar, po domače KÓGUŠKOVA MAMA iz Šentjošta nad Horjulom. Pogrebna maša pokojne bo v nedeljo, 3.3.2024, ob 15-ih v farni cerkvi v Šentjoštu. Na svojem domu bo ležala od sobote od 12. ure naprej.


Sobota, 2. 3. 2024

Svojci sporočajo, da se je v 97. letu starosti poslovil dragi CIRIL PAPLER, po domače Kozjekov Ciril iz Spodnje Besnice. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 2. 3., ob 14. uri na pokopališču v Zgornji Besnici. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci sporočajo, da je v 99. letu starosti k Bogu odšla draga PAVLA GALJOT, rojena Mlakar iz Vogelj. Od nje se bodo poslovili v soboto, 2. 3., ob 14. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 1. 3. 2024

Svojci sporočajo, da je v 88. letu mirno zaspala in kmečko delo za vedno končala, ter odšla k Bogu, draga mami, mama prababica, teta in tašča MARIJA POTOČNIK, po domače Prekletova Mici iz Stahovice. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 1. marca ob 16. uri v Stranjah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 95. letu življenja je v večnost odšel JOŽEF KUNAVAR, po domače Breznarjev Jože iz Moravč, stanujoč na Rodici pri Domžalah. Pogreb z mašo bo v petek, 1. 3., z začetkom ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Žara pokojnika bo jutri, v četrtek, 29. 2., od 17. do 20. ure in na dan pogreba od 9. ure dalje v poslovilni vežici v Moravčah.

V 65. letu starosti se je tiho poslovila draga MAJDA ARH iz Podlipovice 35. Od nje se bodo poslovili v petek, 1. marca ob 16h v cerkvi sv. Mohorja in Fortunata v Podlipovici. Na dan pogreba bo žara od 8h naprej v poslovilni vežici na Izlakah.


Četrtek, 29. 2. 2024

Svojci sporočajo, da je v 86. letu v večnost odšel dragi mož, oče, dedek in pradedek AVGUŠTIN KOLENKO iz Ljutomera. Maša zadušnica bo v četrtek, 29.2., ob 11:30 uri, pogreb pa ob 12. uri. Danes, 28. 2., ob 17. uri bo pripeljan v poslovilno vežico na pokopališče v Ljutomeru.


Sreda, 28. 2. 2024

Svojci sporočajo, da je v 100. letu starosti umrl FLORIJAN KOŽELJ iz Kamnika, rojen v Tunjicah, zidarski mojster v pokoju in dolgoletni čebelar. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 28. 2., ob 16. uri na pokopališču Žale Kamnik. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujte v dober namen.

Svojci sporočajo, da je v 86. letu starosti v Bogu mirno zaspala ANA VOZLIČ iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 28. februarja ob 13. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Torek, 27. 2. 2024

V 91. letu je k Bogu v večno veselje odšel ljubljeni mož, ati, stari ata. praded, svak, brat in stric SREČKO PIRNAT iz Domžal, zvest cerkveni pevec, svetel pričevalec evangelija in pokončen Slovenec. Od njega se bodo poslovili v torek, 27. 2., ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Žara pokojnega bo v mrliški vežici v ponedeljek od 17. do 20. ure in v torek od 9. ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjamo. Namesto tega lahko svoj dar namenite za svete maše, domžalsko cerkev ali Karitas.

V 95. letu je v Bogu zaspala draga mami, mama, tašča in sestra MARIJA PAVLIČ, roj. Tolar, s Kresa 12 v Železnikih. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 27. 2., na pokopališču v Selcih. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Železnikih. Drago mamo bodo ob 15. uri pospremili v cerkev Sv. Antona, od tam pa njeno zadnjo pot na pokopališče v Selca.


Ponedeljek, 26. 2. 2024

V Gospodovo kraljestvo je v 84. letu življenja odšel FRANC KOŠIR s Trstenika. Od dragega pokojnika se bodo poslovili v ponedeljek, 26. 2. ob 16. uri, v cerkvi svetega Martina na Trsteniku. Žara z njegovim upepeljenim telesom, bo v poslovilni vežici na Trsteniku, v nedeljo od 1h naprej. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za obnovo farne cerkve na Trsteniku.

H Gospodu je odšla draga mama VALENTINA PIRNAT s Količevega. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 26. 2., ob 13. uri na pokopališču v Dobu. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je zaspal dragi mož, oče in dedi MARIJAN OGRINEC iz Kamnika. Pogreb pokojnega bo v ponedeljek, 26. 2., ob 14. uri na pokopališču Žale v Kamniku. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 24. 2. 2024

Ob vstopu v postni čas, je k Bogu v 77. letu starosti, nepričakovano odšel mož, oče, brat, stari ata FRANC PETRIČ, po domače Zahlevarjev Franci iz Vašce pri Cerkljah na Gorenjskem, dolgoletni pleskar in brat duhovnika Ivana Petriča. Pogreb pokojnega bo v soboto, 24. 2., ob 14. uri na pokopališču v Cerkljah na Gorenjskem. Od njega se lahko poslovite v petek, 23. 2., od 10. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Namesto cvetja in sveč svoj dar lahko namenite za svete maše, za cerkev ali nove orgle v Cerkljah.


Petek, 23. 2. 2024

V 90. letu se je od zemeljskega življenja poslovila mama, babica in prababica ŠTEFANIJA BRADEŠKO, po domače Polkova mama iz Velike Ligojne pri Vrhniki. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 23. februarja ob 16. uri na pokopališču v Veliki Ligojni. Žara pokojnice bo v mrliški vežici v četrtek, 22. februarja od 17. do 20. ure in v petek, 23. 2., od 10. ure naprej do pogreba.

V Bogu je zaspala in odšla po večno plačilo, draga mama ŠTEFANIJA PUSTOVRH, po domače Tončkova mama iz Praproč nad Polhovim Gradcem. Pogreb pokojne bo v petek, 23. 2., ob 15.00 izpred poslovilne vežice v Polhovem Gradcu. Žara bo na dan pogreba od 9.00 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 22. 2. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v 61. letu starosti zapustila in odšla k Bogu draga MAGDA NOVAK iz Luž. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 22. 2, ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojna bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 96. letu starosti v Bogu zaspal dragi mož, oče, dedek in pradedek ANTON VRHOVNIK starejši, po domače organistov Tone iz Svetega Duha. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 22. 2., ob 14. uri na pokopališču v Žabnici. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Gospod je poklical k sebi p. FRANCA ŠETARJA, jezuita v 95. letu starosti. Pogrebna maša bo v četrtek, 22. februarja ob 15. uri v novi cerkvi Vseh svetih na Žalah, po maši, ob 16. uri bo pogreb. Na dan pogreba bo od 10. ure naprej bo ležal v tamkajšnji cerkvi Vseh svetih, kjer se boste lahko poslovili od njega.


Sreda, 21. 2. 2024

Svojci sporočajo srce trgajočo vest, da je v 29. letu pred Najvišjega pristopil ljubi sin in brat MATEVŽ MOČNIK. Pogreb dragega Matevža bo v sredo, 21. 2., ob 15. uri v Cerkljah na Gorenjskem. Od njega se lahko poslovite od danes, 20. 2. od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Cerkljah. Namesto cvetja in sveč lahko svoj dar namenite za svete maše ali za nove orgle v Cerkljah.

Svojci sporočajo, da je v 80. letu po težki bolezni odšla v Božje naročje draga in skrbna žena, mami, babi, tašča in sestra PAVLA RAK, rojena JURŠIČ iz Vrhpolja pri Kamniku. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v sredo, 21. februarja, ob 14. uri na pokopališču v Nevljah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja in sveč svoj dar namenite za prenovo cerkve v Nevljah.

V 95. letu je v miru zaspala draga mama, babica in prababica ROSETTA KOMPARA iz Šempetra, zadnji dve leti oskrbovanka doma upokojencev Sežana. Od nje se bodo poslovili v sredo, 21. 2., ob 11h na pokopališču Šempeter pri Novi Gorici. Pokojna bo uro pred pogrebom v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 20. 2. 2024

Svojo skromno in plemenito življenjsko pot je v 88. letu zaključila draga mama, babica, prababica, sestra, teta in sestrična ŠTEFANIJA ŠUMEČNIK iz Šmihela nad Mozirjem. Pogreb bo v torek, 20. 2. ob 15h na pokopališču Šmihel nad Mozirjem. Do pogreba od 9h naprej leži v poslovilni vežici.

K svojemu Stvarniku in Odrešeniku je v 83. letu življenja odšel salezijanec, brat, misijonar VINCENC POLJANŠEK. V torek, 20. februarja, bo rajni od 10. ure ležal v cerkvi sv. Martina na Trsteniku, kjer bo ob 15. uri pogrebna sv. maša in nato pogreb. Rajnega priporočajo v molitveni spomin.


Ponedeljek , 19. 2. 2024

Svojci sporočajo, da jih je v 90. letu starosti zapustila draga JULIJA ZMRZLIKAR, rojena Oselj, po domače Zinčeva Julka iz Voklega. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 19. 2., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 85. letu starosti umrla ANTONIJA GANTAR, rojena Vraničar, Boščeva Tončka iz Rosalnic pri Metliki, stanujoča na Brodu pod Šmarno goro. Pogreb bo v ponedeljek, 19. februarja na Plečnikovih Žalah ob 12:30 uri. Pokojna bo na dan pogreba od 7:00 ure naprej v vežici sv . Jožefa.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 96. letu starosti zapustila draga mama, babica in prababica Ivanka Cerar, rojena Merše, iz Škrjančevega pri Radomljah. Zadnji dve leti je živela v Domu sv. Katarine v Mengšu. Pogreb drage mame bo v ponedeljek, 19. februarja ob 15h v Radomljah. Žara pokojne bo od 10h naprej v mrliški vežici v Radomljah. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše ali za Dom svete Katarine v Mengšu.

V 92. letu je v Božji objem odšla draga mama, sestra, babica in prababica ANA SUHOVERŠNIK iz Nove Štifte pri Gornjem gradu. Od nje se bodo poslovili pri pogrebni maši v ponedeljek, 19. februarja, ob 15.00. Žara pokojne bo od 10.00 v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto sveč lahko darujete v dobrodelne namene.


PRO - pomlad 2023