Slavi Košir
Andrej Novljan
Alen Salihović

Osmrtnice

Sreda, 22. 1. 2020

Umrla je MARIJA GRAŠIČ, po domače Aleševčeva Mimi, upokojena upravnica pošte Radomlje, iz Nožic. Pogreb bo v sredo, 22. 1., ob 14:30 uri na pokopališču na Homcu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 20. 1.

V 94. letu starosti je v Bogu zaspala ALOJZIJA HVASTI iz Gorenje Save. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 20. 1., ob 15. uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo, darujete lahko za svete maše.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 82. letu zapustila draga STANISLAVA KERN, po domače Jožefovčeva Stanka, iz Zgornjih Pirnič pri Medvodah. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 20. 1., ob 14. uri na pokopališču v Zg.Pirničah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu je svoje drage zapustila mama, babi, prababi, sestra in teta MARIJA KADUNC, rojena Robek z Bregarjeve ulice v Ljubljani. Pogreb bo v ponedeljek, 20. 1., ob 9. uri iz poslovilne vežice št. 4 na ljubljanskih Žalah. Maša zadušnica bo takoj po pogrebu v stari cerkvi sv. Križa na Žalah. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za maše ali novo župnišče v Kosezah.


Nedelja, 19. 1. 2020

V 92. letu starosti je tiho odšel k Bogu dragi tata, nono in pranono MILOŠ KOSOVEL iz Črnič. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 19. 1., ob 14. uri na domačem pokopališču. Na dan pogreba, od 10. ure naprej bo žara pokojnega ležala v njegovi rojstni hiši v Črničah 46. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.


Sobota, 18. 1.

Umrla je MARIJA JERETINA, rojena Tome iz Mengša. Pogreb bo v soboto, 18. 1., ob 14. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 82. letu starosti je tiho odšel k Bogu dragi mož in ata ANTON JESENKO - BENDETOV ata iz Šentjošta nad Horjulom 32. Od njega se bodo poslovili v soboto, 18. 1., ob 15. uri na pokopališču v Šentjoštu. Žara bo v petek, 17. 1., od 9. ure naprej na njegovem domu.

Spokojno je v Gospodu zaspala predraga mama, skrbna babica in ljuba prababica Katarina Konda. Pogreb bo v soboto, 18. januarja ob 14. uri na pokopališču župnije Stari trg ob Kolpi. Na dan pogreba bo od 9-ih naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto sveč in cvetja svoje darove namenite za sv. maše, za župnijo Stari trg ob Kolpi ali za dobrodelne namene.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 90. letu odšla po večno plačilo k svojemu Stvarniku draga mama, babica in prababica MARIJA GANTAR iz Rovt nad Logatcem. Pogreb drage mame bo v soboto, 18. 1., ob 15. uri na pokopališču v Rovtah. Pokojna bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici v soboto od 9. ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar lahko namenite za svete maše ali za župnišče v Rovtah.


Petek, 17. 1. 2020

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo, da jih je v 75. letu starosti zapustil ljubljeni mož, oče, stari oče, brat, stric in tast FRANC VODE, po domače JAKOPPČEV ata iz Vinj pri Dolskem.
Pogreb s sveto mašo bo v petek, 17. januarja ob 15. uri na pokopališču v Vinjah. Pokojnik bo ležal v domači hiši, na dan pogreba, od 9. ure naprej, pa v podružnični cerkvi Marije Vnebovzete v Vinjah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar lahko namenite v dobrodelne namene ali za domačo cerkev.


Četrtek, 16. 1. 2020

Sin in hči žalostna sporočata, da je svojo zemeljsko pot končala ljubeča mami, babica in prababica VIKTORIJA ŠTER- VIKICA, učiteljica v pokoju, iz Trboj. Pogreb drage mame Viki bo v četrtek, 16. 1., ob 15. uri na pokopališču v Trbojah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za farno cerkev Marije Vnebovzete v Trbojah.

V 92.letu starosti se je od svojih dragih poslovila Cilka Erzar roj. Jenko, po domače Fikovtova mami iz Vópovelj. Pogreb pokojnice bo v četrtek (16. 1.) ob 15. uri na pokopališču na Spodnjem Brniku. Danes (sreda) od 14.ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 15. 1. 2020

Nenadoma in mnogo prezgodaj je svoje najdražje zapustil dragi mož, brat, tata in star tata ALEŠ MALIK iz Slapa pri Vipavi. Pokojni bo ležal doma od torka, 14. 1., od 18. ure naprej , do pogreba, ki bo v sredo 15.1. ob 14.30 uri izpred domače hiše. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Svojci s poroča j o žalotno vest, da jih je v 94. letu starosti za vedno zapustila draga MANCA GRAJZAR, rojena T ršan, po domače Š losarjeva M anca iz V alburge. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 15. 1., ob 15. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 81. letu starosti odšel k svojemu Stvarniku po večno plačilo dragi mož, oče, star ata, praded brat in stric ALOJZ PODKRIŽNIK iz Nadgorice. Pogreb pokojnega bo v sredo, 15. 1., ob 15. uri na Č rnu š kem pokopališču. Pokojnik bo ležal v tamkajšnji mrliški vezici od 11.ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite za svete maše ali dober namen.