Nataša Ličen
Matej Kržišnik
Marjana Debevec

Osmrtnice

Petek, 2. 12. 2022

Svojci sporočajo, da je umrla IDA NAPRET iz Sedraža, župnija sv. Jedert nad Laškim. Pogreb s sv. mašo bo v petek, 2. decembra 2022 ob 14.30 uri. Žara pokojne na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci prosijo, da namesto sveč in cvetja darujete za potrebe župnijske cerkve sv. Jedert, kjer načrtujejo o b novo klopi. Vsak še najmanjši dar bo s tem dobil globok pomen in bo v skladu z željo pokojne mame Ide. Dar lahko oddate župniku Klem e nu Jagru ali v nabiralnik v mrliški vežici.


Četrtek, 1. 12. 2022

V 97. letu starosti je mirno zaspala in k Bogu odšla draga mama JOŽEFA SUSMAN, rojena Šivic z Rakitne 47. Pogreb pokojne bo v četrtek, 1. 12., ob 14. uri na pokopališču v Rakitni. Od pokojne se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. V spomin lahko darujete za s vete maše ali za cerkev.

V Bogu je zaspala in odšla po večno plačilo draga mama PAVLA DOLINAR iz Šentjošta nad Horjulom 11. Žara bo v sredo, 30. 11., od 15. ure naprej na njenem domu. Pogreb pokojne bo v četrtek, 1.12., ob 15. uri izpred kapele v Šentjošt u. Izpred doma pokojne se bodo odpravili 15. min prej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Daru jete lahko v dobrodelne namene.


Sreda, 30. 11. 2022

Svojci sporočajo, da jih je po hudi in kratki bolezni v 78. letu starosti mirno in spokojno zapustil dragi mož in oče ALOJZ MANFREDA iz Poljubinja pri Tolminu. Pogreb pokojnika bo v sredo, 30. novembra ob 15. uri na pokopališču v Tolminu. Od pokojnika se bo mogoče posloviti od 13. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve svetega Marka v Poljubinju.

V 85. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo draga mama in babica DANIELA BULC, rojena ZAJC, iz Ljubljane. Zadnje slovo od pokojnice bo v sredo, 30. novembra, ob 13. uri na Plečnikovih Žalah. Na dan pogreba bo od 7. ure naprej ležala v poslovilni vežici sv. Nikolaja.

Svojci sporočajo, da je V 72. letu zemeljskega življenja in 54. letu življenja sv. zakona prag večnosti prestopil ALOJZ KUČKO iz Nedelice 115. Pokojni bo v mrliški vežici v Nedelici od torka, 29. novembra do srede, 30. novembra, ko bo ob 14. uri prepeljan v župnijsko cerkev sv. Marije Vnebovzete v Turnišču, kjer bo ob 15. uri pogrebna sv. maša in po sveti maši pogrebni sprevod na pokopališče v Nedelici.

Svojci sporočajo, da jih je v 90. letu starosti za vedno zapustila in odšla k Bogu draga mama REZKA JERALA, rojena Črnilec, po domače Golarjeva Rezka iz Žej. Od nje se bo d o poslovili v sredo, 30. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Naklem. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v farni cerkvi v Naklem.

Po večno plačilo v Nebesa, k svojemu stvarniku je odšla draga mama BERNARDA KOŽUH, po domače Dovjákova Nadi iz Dobrove 16. Pogreb pokojne bo v sredo, 30.11., ob 15:00 izpred poslovilne vežice na Dobrovi pri Ljubljani. Žara bo na dan pogreba od 10:00 naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 29. 11. 2022

Mirno in spokojno je zaspala ANAMARIJA JESENKO, rojena ŽITKO z Jezera 87 pod Krimom. Pogreb bo v torek, 29. novembra ob 14. uri na pokopališču Preserje pod Krimom. Pokojna bo od ponedeljka od 17. ure dalje do pogreba ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 27. 11. 2022

V stotem letu je v krogu svojih najdražjih za vedno zaspala in odšla v božje kraljestvo ljubljena mama DANICA ROZINA, rojena Brlec iz Trbovelj. Pogreb drage mame bo v ponedeljek, 2 8. 11., ob 15: 30 uri na pokopališču v Trbovljah. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 26. 11. 2022

V 85. letu je odšel v večnost dragi mož, oče in stari oče NANDE VONČINA, upokojeni šofer in dolgoletni avtoprevoznik iz Spodnje Bele. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 27. 11., ob 14. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 25. 11. 2022

Svojci sporočajo, da se je od njih poslovil dragi ANTON ŽELEZNIK -TONI. Na zadnjo pot ga bodo pospremili danes, v petek , 25.novembra ob 16. uri iz vežice Sv. Antona na Plečnikovih Žalah. Žara pokojnika bo od 11. ure naprej v poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko hiši Ljubhospic.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 100. letu starosti odšel k Bogu dragi mož, oče, brat in stari oče FRANC LESJAK iz Litije. Pogreb bo v petek, 25. 11., ob 14. uri na pokopališču v Litiji. V poslovilni vežici bo ležal od 10. ure naprej . Po pogrebu bo maša v litijski cerkvi.

Svojci sporočajo, da jih je v 94. letu starosti zapustila draga mama TEREZIJA RADEJ, rojena Klančnik iz Zg. Bitenj, zadnje leto oskrbovanka Doma Petra Uzarja Tržič. Od nje se bo d o poslovili v petek, 25. 11. , ob 12.30 uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za Karitasa Kranj-Šmartin in Rdeči Križ Kranj.


Četrtek, 24. 11. 2022

Svojci sporočajo, da se je v 77. letu starosti poslovila REZA SEDIĆ iz Spodnjega Brnika. Pogreb bo v četrtek, 24. 11., ob 14. uri na pokopališču na Spodnjem Brniku. Pokojnica bo v sred o, 23. 11., od 14. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je k Nebeškemu Očetu v 89. letu po tolažbo odšel dragi mož, oče, ata IVAN ŽAVBI iz Kamnika. Od pokojnega se bodo poslovili v četrtek, 24. 11., ob 15h na kamniških žalah. Žara pokojnika bo na dan pogreba v tamkajšnji poslovilni vežici od 11h naprej.

HGospodu je odšla MARIJA LAMPE, rojena Berlec iz Domžal. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 24. 11., ob 12. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 94. letu po dolgi in težki bolezni mirno in spokojno v krogu domačih zaspala in odšla k Večnemu Bogu draga MARIJA APLENC, rojena Serdinšek iz Gregorčičeve 1 v Celju, prijateljica Radia Ognjišče. Pogrebna slovesnost bo v četrtek, 24. 11. ob 14. uri na Celjskem pokopališču. Žara pokojnice bo uro pred pogrebom v poslovilni vežici št. 4.

Po pogrebu bo maša zadušnica ob 15. uri v cerkvi Sv. Jožefa v Celju.

Svojci sporočajo, ob boleči izgubi drage žene, mame, babice in prababice, sestre in tete KUMER TEREZIJE, rojene BRCAR iz Drage pri Šentrupertu 34. Pogreb bo v četrtek, 24. 11., ob 15. uri na pokopališču v Šentrupertu. Pokojna bo na dan pogreba ležala v poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja darujte za maše.

V 90. letu je odšla v večnost draga mama, babica in prababica GABRIELA ČOT, rojena Turšič iz Notranjih Goric. Na zadnjo pot jo bodo pospremili četrtek 24. 11. ob 14h v Notranjih Goricah. Žara bo v vežici od 10h naprej.

V 92. letu je na poslednjo pot h Gospodu odšel LOJZE BEVC STAREJŠI iz Ljubljane, po rodu z Brezovega pri Gabrovki, zidarski mojster v pokoju. Pogreb bo v četrtek, 24. 11., ob 15. uri na Plečnikovih Žalah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 7. ure naprej v vežici svetega Jožefa. Maša zadušnica bo po pogrebu ob 16.30 v domači župnijski cerkvi na Kodeljevem. Na željo svojcev lahko namesto cvetja in sveč darujete za domačo župnijsko cerkev ali za drug dober namen.

Tiho in mirno, kakor je živela, se je v 91. letu poslovila in odšla k nebeškemu Očetu po zasluženo plačilo PEPCA BORŠTNIK, iz Beča pri Cerknici. Pogreb bo v četrtek, 24. 11., ob 15. uri v Gorenjih Otavah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji cerkvi.


Sreda, 23. 11. 2022

Svojci sporočajo, da je v 90. letu odšel v večnost dragi ata, dedek in pradedek JANEZ ČISTAR iz Verneka pri Kresnicah. Pogreb bo v sredo, 23. 11., ob 14. uri na pokopališču v Hotiču. V torek, 22.11. od 12. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je zaspala in odšla po večno plačilo draga mama ANA PROSEN, po domače Droskova mama, dolgoletna prijateljica Radia Ognjišče, iz Lučin 19. Pogreb pokojne bo v sredo, 23.11., ob 15. uri pri kapeli na pokopališču Lučine.

Pokojna do pogreba leži na svojem domu. 15. minut pred pogrebom bo odhod na pokopališče.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 84. letu za vedno zapustil in odšel k Bogu dragi dobrotnik LOVRENC LOKAR iz Lokavca. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 23. novembra, ob 15.00 na pokopališču v Lokavcu. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo maša zadušnica v podružnični cerkvi Marije Vnebovzete v zaselku Brith.

V 86. letu starosti je odšel k Bogu dragi FRANC PERNUŠ iz Srednje Bele pri Preddvoru. Od njega se bodo poslovili v sredo, 23. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 21. 11. 2022

Svojci sporočajo, da jih je v 88. letu zapustila teta CVETKA MARIJA ZUPANČIČ, po domače Kamnarjeva Mari iz Šentvida pri Stični. Pogreb bo v ponedeljek, 21. 11.ob 15h v Šentvidu pri Stični. Na dan pogreba od 10h naprej bo pokojna ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je zaspal in odšel po večno plačilo naš dragi ata FRANC KRŽIŠNIK po domače Koritnikov ata iz Črnega Vrha nad Polhovim Gradcem 7. Pogreb pokojnega bo v ponedeljek 21. 11.ob 15h izpred kapele na Črnem Vrhu. Žara bo v nedeljo od 11h naprej na njegovem domu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist cerkve na Črnem Vrhu.


ZAHVALA

Vsi domači pokojne mame MARIJE HRASTAR iz Jezera, po domače Bognarjeve Mici, se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, znancem in sodelavcem za pomoč, darovane svete maše, cvetje in sveče. Iskrena hvala vsem zdravnikom Splošne bolnišnice Novo mesto, dr. Žlajpohovi, negovalki Nataši, patronažni sestri Branki in duhovnemu pomočniku Slavku za lepo opravljen obred ter vsem, ki ste mamo pospremili na njeni zadnji poti. Spomin nanjo bo živel z njimi.


Sobota, 19. 11. 2022

V 95. letu je v večnost odšel dragi ata, stari ata, stric in svak JOŽE CERKOVNIK starejši, po domače Gregorčnekov ata Iz Broda v Bohinju. Pogreb pokojnega ata bo jutri v soboto 19. novembra ob 14h na Bohinjski Bistrici. Pokojni bo ležal v poslovilni vežici danes, v petek od 15h naprej, vežica bo odprta do 18h in v soboto na dan pogreba od 9h naprej. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo, svoj dar lahko namenite za podružnično cerkev Sv. Magdalene na Brodu in svete maše.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 93. letu starosti za vedno zapustila in odšla k Bogu v večnost naša draga ZOFIJA PAVLIN, rojena SMOLIČ iz Poti na Laze v Mirni. Od nje se bodo poslovili v soboto, 19. 11., ob 14. uri na pokopališču Mirna. Žara pokojne bo na dan pogreba, od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 18. 11. 2022

Hvaležni za njeno življenje svojci sporočajo, da je v 90. letu predana Božjemu načrtu mirno odšla k svojemu Stvarniku ljuba mama ALOJZIJA FELE iz Šmartna pri Litiji. Pogreb bo v petek, 18. novembra, ob 14h na pokopališču v Šmarnem pri Litiji. Pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

V Bogu je po hudem trpljenju zaspala draga mama, stara mama in prababica VALENTINA RUPNIK, rojena Logar, po domače Košparjeva mama iz Črnega Vrha nad Idrijo, mama 10-ih otrok in duhovnika Nika Rupnika. K večnemu počitku jo bodo pospremili v petek, 18. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Črnem Vrhu nad Idrijo. Na dan pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojne mame, namesto cvetja in sveč darujte za potrebe domače župnije.

V 91. letu starosti se je poslovila draga mama FRANČIŠKA BEŠTER, rojena Balanč, po domače Jožkova mama, iz Zg. Besnice. Od nje se bodo poslovili v petek, 18. novembra, ob 15h na pokopališču v Zg. Besnici. Pokojna bo v četrtek, od 11h naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je v dopolnjenemu 79. letu, od njih mirno poslovila ljuba sestra in teta Stanka Bernard, iz Trnja 13 v Železnikih. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 18. 11. ob 14.30 na pokopališču v Zalem Logu. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji župnijski cerkvi.

Poslovil se je dragi sin, brat, vnuk in prijatelj PETER KOKALJ iz Kamnika, zagnan akrobat, tiktok mojster, srčen mentor, nekdanji dijak Škofijske klasične gimnazije in navihan skavt. Pogreb bo v petek, 18. 11., ob 15.00 na pokopališču Žale v Kamniku. Od njega se lahko poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 10h naprej. Družina cvetje in sveče hvaležno odklanja.

Od zemeljskega življenja se je poslovil dragi mož, oči in dedi MARJAN ÚSENIK iz Domžal. Zadnje slovo bo v petek, 18. novembra, ob 14. uri na domžalskem pokopališču. Od njega se lahko poslovite od 10. ure naprej.

V 84. letu se je poslovil dragi, mož, oče, dedek, pradedek FRANC PETERNELJ, po domače JUREŽOV ATA iz Davče 9, dolgoletni organist in zborovodja. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 18. 11., ob 15. uri na pokopališču v Davči. Od njega se lahko poslovite od četrtka, 17.11., od 17. ure dalje v domači hiši v Davči 9. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

V 85. letu starosti se je poslovil dragi mož, oče, tast in dedi JANEZ LOGAR iz Ježice v Ljubljani. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 18. novembra, ob 11. uri na ljubljanskih Žalah. Žara bo na dan pogreba od 7. ure dalje v vežici sv. Janeza. Po pogrebu bo maša v cerkvi na Ježici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, darujete lahko v dober namen.

Niso še minili štirje meseci od smrti njegove žene Vide, že je Gospod poklical k sebi VINKA ŠPELIČA iz Ljubljane, po rodu iz Korit na Dolenjskem, očeta frančiškana br. Mirana Špeliča. Dopolnil je 92 marljivih let. Od njega se bodo poslovili z mašo v cerkvi vseh svetih na ljubljanskih Žalah v petek 18. 11. ob 13h. Krsta bo v cerkvi na dan pogreba od 10h naprej. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist nabirke med mašo za misijon s. Urše v Ugandi.

Svojci sporočajo, da jih je po hudi bolezni zapustil dragi mož, ati, dedek, brat, stric in svak CIRIL FORTUNA z Jurčkove ceste v Ljubljani. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 18. novembra, ob 14.30 na pokopališču na Rudniku v Ljubljani. Na dan pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici od 8. ure naprej. Svojci sveče hvaležno odklanjajo v korist dobrodelnih namenov.


Četrtek, 17. 11. 2022

V 95. letu je v Gospodu zaspala ROZALIJA POHAR iz Radeč. Pogreb bo v četrtek ob 14. uri na pokopališču v Radečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojne namesto cvetja in sveč lahko darujete za cerkev v Radečah.

Svojo življenjsko pot je v 95. letu sklenil ljubljeni oče, tast in stari oče JANEZ PLESTENJAK, dolgoletni profesor srednje šole Krško. Pogreb bo v četrtek 17. novembra ob 15h na pokopališču v Krškem. Žara bo na dan pogreba od 11h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist župnijske Karitas.

V 88. letu starosti nas je zapustila naša draga mama MARIJA SODNIK, po domače Frjanova mama iz Poženika. Pogreb pokojnice bo v četrtek 17. 11., ob 15.uri na pokopališču v Cerkljah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 10.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 16. 11. 2022

Svojci sporočajo, da se je od zemeljskega življenja poslovila in v večnost odšla ljubljena žena, mama, tašča in babica MARINKA JERIČ iz Kočnega ob Ložnici. Pogreb pokojne bo v sredo 16. 11. s sveto mašo na pokopališču v Laporju. Od 9h naprej se od nje lahko poslovite v tamkajšnji poslovilni vežici.

V dopolnjenem 90. letu, je v krogu svojih najdražjih za vedno zaspal mož, oče in dedi LEOPOLD ROŽIČ iz Vevč, župnija Ljubljana Polje. Pogreb pokojnika bo v sredo, 16. novembra 2022, ob 13. uri na pokopališču v Polju. Žara bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na Martinovo nedeljo je v 99. letu umrla mama in teta MARIJA BOKAL, rojena Simončič iz Graške ceste v Litiji. Pokojna mama bo ležala v sredo, 16. novembra, od 10. ure do pogreba ob 15. uri v poslovilni vežici na litijskem pokopališču. Po pogrebu bo maša zadušnica v litijski cerkvi. Naj ji dobri Bog podari večno srečo v nebesih.


Torek, 15. 11. 2022

V 94. letu je mirno zaspala draga mama, stara mama in prababica MARTA MIKUŽ iz Črnega vrha nad Idrijo. Od nje se bodo poslovili v torek, 15. novembra, ob 14. uri. Pokojnica bo na dan pogreba od 10. ure dalje ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, lahko pa darujete za dober namen ali za sv. maše za pokojno.

V 90. letu starosti nas je zapustila naša draga mama MARIJA SITAR roj. Pavlič, po domače Blaževa Mari iz Šenčurja. Pogreb pokojnice bo v torek 15.11., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšel FRANC PLANŠAK, po domače Matijev Franci, z Brda nad Ihanom. Od njega se bodo poslovili v torek, 15. 11., ob 15. uri na pokopališču v Ihanu. Na dan pogreba od 10h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je umrla dolgoletna prijatelji Radia Ognjišče draga mama, babica, prababica teta, svakinja in tašča MATILDA REBÉVŠEK. Od nje se bodo poslovili v torek, 15. novembra. Od 9. ure naprej bo pokojna ležala v poslovilni vežici v Vojniku. Sveta maša bo ob 10. uri, po njej pa pogreb.


Ponedeljek, 14. 11. 2022

V Bogu je mirno zaspala draga mama in babica ANA NATLAČEN, rojena Gluk, iz Nove Štifte pri Gornjem Gradu. Živela je v Ljubljani, zadnja leta pa v Centru starejših v Gornjem Gradu. K večnemu počitku jo bodo pospremili v ponedeljek, 14. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Bočni. Na dan pogreba bo, od 11. ure naprej, ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojne mame, namesto cvetja in sveč darujte v dober namen.

Svojci, v veri, da že zre nebesa sporočajo, da je Gospod v 74- letu poklical k sebi drago DANIJELO MIVŠEK, rojeno Jekovec iz Žiganje vasi. Srčno dobroto je služila svojim dragim in bila več let gospodinja v domači župniji. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 14. novembra ob 13ih, na Kranjskem pokopališču. Po pogrebu bo sv. maša v župnijski cerkvi Zlato polje.


Nedelja, 13. 11. 2022

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu po dolgi bolezni zapustila ALBINA UŠAJ iz Svetega pri Komnu. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 13. novembra, ob 14h. Uro pred pogrebom bo krsta ležala v cerkvi v Svetem. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za potrebe domače cerkve.

V 92. letu starosti je odšel k Bogu dragi FRANC ROZMAN, po domače Kupačkov Franci, iz Zg. Pirnič. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 13. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Zg. Pirničah. Pokojni bo na dan pogreba od 8. ure dalje ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v cerkvi v Zg. Pirničah.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 85-letu za vedno zapustila ljubljena mama in odšla k Bogu po večno plačilo MARTINA FRANČIČ, rojena Luštek iz Dolenje Stare vasi pri Šentjerneju. Do pogreba bo ležala v kapeli v Šentjerneju danes od 16. ure, ter do pogreba, ki bo v jutri, nedeljo ob 14. uri.


Sobota, 12. 11. 2022

H Gospodu je odšla MARIJA CERAR, po domače Jožmanova Minka, iz Krašnje. Od nje se bodo poslovili v soboto, 12.11., ob 14. uri na pokopališču v Krašnji. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovnilni vežici.

V 93. letu starosti je odšla v Božji objem draga MARIA POKLUKAR, po domače Robovčeva Mici, iz Naklega, dolga leta živela v Preddvoru. Od nje se bodo poslovili v soboto, 12. novembra, ob 13. uri na pokopališču v Naklem. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Maša zadušnica bo ob 14h v farni cerkvi v Preddvoru.

V 89. letu je umrla draga mama MARIJA HRASTAR, po domače BOGNARJEVA MICI iz Jezera pri Trebnjem. Pogreb bo v soboto, 12. novembra, ob 14. uri na pokopališču pri sveti Marjeti. Pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 11. 11. 2022

V 90. letu je k Bogu odšel dragi oče FRANC LEBEN iz Sevnice. Pogreb bo v petek (11. 11.) ob 14. uri na pokopališče v Sevnici. Od 10. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo svojcev namesto cvetja in sveč lahko darujete za sv. maše za pokojnika ali v dober namen.

V 89. letu življenja je od nas odšla v božji objem draga mama, babica in prababica TEREZIJA ŠIFRAR s Spodnje Slivnice pri Grosupljem. Pogreb drage mame bo v petek, 11. 11., ob 15.30 uri, na pokopališču v Gorenji vasi v Poljanski dolini. Od nje se lahko poslovite od četrtka, od 18.ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Skromna in dobrohotna, je v večni mir spokojno zaspala draga mama, GABRIJELA VOJE iz Gabrske gore. Od nje se lahko poslovite v petek, 11. novembra od 10h v Gabrovki. Pogrebna maša in zadnje slovo od drage mame bo ob 13 uri.

V veri, upanju in ljubezni kot je živela, je svoje zemeljsko romanje končala in odšla v večno domovino naša draga mama JOŽEFA KASTELIC iz Litije. Žara bo 11. novembra od 11. ure ure naprej v vežici na litijskem pokopališču. Njeno dotrpelo bolno telo bodo položili na litijsko božjo njivo v petek, 11. 11., ob 15. uri in se od nje poslovili s sveto mašo ob 16. uri v cerkvi sv. Nikolaja v Litiji. Svojci cvetje in sveče na njeno željo hvaležno odklanjajo. Namenite dar za dober namen.

Svojci sporočajo, da je v 76. letu odšel v večnost dragi ata in dedek JOŽE ERŽEN, akademski kipar in slikar iz Kranja. Od njega se bodo poslovili v petek, 11. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Kranju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Nebeški prag je prestopil duhovnik Škofije Koper ANTON GLEŠČIČ, upokojeni župnik v Vrtojbi. Pogreb bo v petek, 11. 11., ob 9.00 bo njegovo telo pripeljano v župnijsko cerkev v Vrtojbi. Tam bo ob 11:30 uri mašo zadušnico daroval škof Jurij Bizjak. Nato bo pokojni ob 13. uri pripeljan v župnijsko cerkev v Oseku, kjer bo ob 15. uri sveta maša in pokop. Na željo pokojnega namesto za sveče in cvetje lahko darujete za svete maše in v korist župnij Vrtojba in Osek.

V 95. letu starosti je odšla k Bogu draga mami FRANČIŠKA ŠTULAR, rojena Balantič iz Kokre pri Preddvoru. Od nje se bodo poslovili v petek, 11. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Kokri. Žara pokojne bo v četrtek, 10. 11., od 17. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu starosti je odšla v božji objem draga mama ANA ŠTER, rojena Bremšak, po domače Ukova mama iz Trboj. Od nje se bodo poslovili v petek, 11. novembra ob 15. uri na pokopališču v Trbojah. Žara pokojne bo v četrtek, od 16. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 10. 11. 2022

Svojci sporočajo, da je v 81. letu odšel k nebeškemu očetu ljubljeni mož, oči, ata in brat SILVESTER DROBNIČ iz Rakovnika v Ljubljani, zadnja štiri leta je živel v Mariboru. Zadnje slovo s pogrebno mašo bo v četrtek, 10. 11., ob 12. uri na Ljubjanjskih žalah. Na dan pogreba ležal v vežici Svetega Nikolaja.


Sreda, 9. 11. 2022

Svojci in prijatelji vsem, ki ste jo imeli radi, sporočajo, da je v 64. letu dotrpela in odšla k Stvarniku NADJA JAKOMIN iz Kubeda, ljubljena žena, mama, nona, tašča, svakinja in upokojena učiteljica Osnovne šole Dekani. Od nje se bodo poslovili v sredo, 9. novembra ob 14. uri na pokopališču v Stepanih.


Torek, 8. 11. 2022

Svojci sporočajo, da se je v usodni naravni nesreči izteklo zemeljsko življenje drage JASMINE RÍHAR, rojene Arambašić.
Od ponedeljka, 7. novembra, od 15. ure dalje bo ležala v poslovilni vežici v Polhovem Gradcu. Od nje se lahko poslovite do pogreba, ki bo v torek, 8. novembra, ob 15. uri izpred poslovilne vežice. Najprej bo v župnijski cerkvi sveta maša in po njej pogreb. Pokojno priporočajo v molitev.


Ponedeljek, 7. 11. 2022

V 92. letu starosti je odšla v božji objem draga nona IVANA PELOZ, rojena Ferletič, po domače IVANKA iz Vrtojbe. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 7. novembra ob 15. uri na pokopališču v Vrtojbi. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v dobro domače cerkve.


Nedelja, 6. 11. 2022

V 100. letu je v miru zaspala in odšla k Bogu draga mama, babica in prababica JOŽEFA ROZMAN, po domače Čepónova Pêpca iz Dobrove pri Ljubljani. Pogreb bo v nedeljo, 6. novembra ob 15.30 uri v župnijski cerkvi Marije v Leščevju na Dobrovi. Na dan pogreba bo pokojna od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici.


Četrtek, 3. 11. 2022

V Buenos Airesu v Argentini je na dan vseh svetih v 86. letu v Božjem miru prag večnosti prestopila FRANCKA BERGANT, po domače Makovčeva iz Soteske pri Moravčah. Maša zadušnica bo danes, 3. 11., v cerkvi San Husto v Argentini. Sorodniki iz njene rodne doline so Bogu hvaležni za njeno življenje. Naj ji Bog odpre rajska vrata, spominjali se jo bodo v molitvi.

Prag večnosti je prestopila ANICA MODER, vdova prevajalca Janka Modra. Pogreb pokojnice s sv. mašo bo v četrtek 3. novembra ob 13. uri v Dolu pri Ljubljani. Pokojnica bo od 12. ure naprej v poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 92 letu odšel v večnost dragi ata - FRANC IVANČIČ – Škelarjev iz Raven na Blokah.
Pogreb pokojnega bo v četrtek, 3. novembra, ob 15. uri na pokopališču pri Fari na Blokah. Slovo od pokojnega bo v tamkajšnji poslovilni vežici od srede, 2. novembra, od 17. ure, in v četrtek, 3. novembra, od 9. ure do pogreba. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče v korist obnove oltarja v cerkvi v Ravnah.


Sreda, 2. 11. 2022

Svojci vsem, ki ste jo imeli radi, sporočajo, da je v 98. letu starosti odšla k Stvarniku ljubljena mama DRAGICA DEMONTE PŠENIČNIK. Na zadnjo pot so jo pospremili v ožjem krogu, v sredo 2. novembra, na Pobreškem pokopališču v Mariboru.

H Gospodu je odšel dragi RAJKO NOVAK z Rov. Od njega se bodo poslovili v sredo, 2.11., ob 13. uri na pokopališču na Rovah. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v dopolnjenem 88. letu življenja zapustila in odšla k Nebeškemu očetu draga sestra in teta IVANA KOPAČ, po domače Štancarjeva Ivanka iz Dravelj. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 2. 11., ob 13:30 uri na pokopališču v Dravljah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v mrliški vežici. Na željo pokojnice namesto cvetja in sveč darujte za svete maše ali v dobrodelne namene.

V 102. letu se je od zemeljskega življenja poslovila draga mama VIDA DERNULC iz Ljubljane. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 2. novembra, ob 12. uri na Plečnikovih Žalah. Pred pogrebom bo žara vežici sv. Nikolaja.

V 66. letu starosti je odšla v božji objem NEŽKA BUKOVNIK, rojena Andrejka, po domače Gorjančeva Neža, iz Hotemaž. Od nje se bodo poslovili v sredo, 2. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 30. 10. 2022

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu starosti zapustila draga MARIJA KOPAČ, po domače MALNSKA MICI iz Vikrč Pod Šmarno goro. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 31. 10., ob 15. uri na pokopališču v Smledniku. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 29. 10. 2022

Svojci sporočajo, da je umrla KLARA TEKAVC iz Rafolč. P ogreb bo v soboto, 29.10., ob 14. uri na pokopališču v R afolčah. V petek, 28.10. od 14. do 20. ure in na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


H Gospodu je odšla JOŽEFA BURJA iz Domžal. O d nje se bo d o poslovili v soboto, 29.10., ob 12. uri na pokopališču v D omžalah. N a dan pogreba od 8. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 28. 10. 2022

H Gospodu je odšel duhovnik Škofije Celje Janez KRAŠOVEC, nekdanji dolgoletni nadžupnik Župnije Rogaška Slatina in dekan dekanije Rogatec. V četrtek, 27. 10., bo krsta od 17. ure naprej v župnijski cerkvi sv. Križa v Rogaški Slatini, kjer bo ob 18h sveta maša. V petek, 28.10. bo od 9. ure ležal v župnijski cerkvi sv. Eme, kjer bo ob 15h pogrebna sveta maša in po njej pogreb na tamkajšnjem pokopališču.

V 91. letu se je poslovil dragi oče, dedek in pradedek, PAVEL ZUPAN iz Radovljice. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 28. 10. ob 15. uri na starem pokopališču v Radovljici. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 13. ure dalje v kapeli na starem pokopališču. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v dobro farne cerkve.


Četrtek, 27. 10. 2022

V 88. letu starosti se je poslovil Franc Petrič, po domače Anžonov ata, upokojeni tesar iz Grada pri Cerkljah. Pogreb pokojnika bo v četrtek, dne 27. 10., ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. Pokojnik bo na dan pogreba od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 98. letu starosti je odšla v božji objem draga mama MARICA NAGLIČ, rojena Grašič, iz Kranja. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 27. oktobra ob 11. uri na Mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sv. maša zadušnica v cerkvi na Zlatem polju. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za sv. maša ali za cerkev na Zlatem polju.

Svojci sporočajo, da se je v 92. letu starosti za vedno poslovila draga sestra in teta IVANKA OREL iz Ljubljane. Zadnje slovo pokojne bo v četrtek, 27.10., ob 14. uri iz vežice Sv. Jakoba na Plečnikovih Žalah.


Sreda, 26. 10. 2022

Svojci žalostni sporočajo, da je prezgodaj odšla v Gospodov objem draga mami, sestra, teta, babica in prababica MARTINA MALOVRH KOGOVŠEK, po domače Tinka iz Loga pri Brezovici. Od nje se bodo poslovili v sredo (26. 10.) ob 16h, žara bo na dan pogreba od 10. naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 85. letu starosti je odšel k Bogu dragi JANEZ ŽIBERT, po domače Tičarjev Janez, s Spodnje Bele. Od njega se bodo poslovili v sredo, 26. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Preddvoru. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Ob zvonenju Angelovega češčenja je v 90. letu prenehalo biti od bolezni utrujeno srce JOŽEFA ULČARJA iz Nožic. Pogreb bo na Homcu, v sredo 26. 10., ob 16h. V vežici bo žara pokojnega od torka naprej.

Svojci sporočajo, da je v 86. letu starosti odšla k Bogu FRANČIŠKA PESTOTNIK, rojena Grilc z Visokega pri Kranju. Od nje se bodo poslovili v sredo, 26. oktobra, ob 14. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojna bo na dan pogreba od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 25. 10. 2022

Bog, ki ga je najbolj ljubil, je poklical k sebi v večnost duhovnika soboške škofije gospoda BRANKA OGRIZKA. Od njega se bodo poslovili v torek, 25. 10., ob 12h s sveto mašo v župnijski cerkvi Mala Nedelja. Do pogreba od 9h naprej bo ležal v župnijski cerkvi. Rajnega duhovnika izročajo Božjemu usmiljenemu srcu.

Svojci žalostni sporočajo, da je po dolgi in hudi bolezni v 85. letu starosti umrl oče, nono in pranono ALOJZ PODBERSIČ iz Vrtojbe pri Gorici. Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 25. oktobra, ob 16. uri. Pokojnik bo dve uri pred pogrebom ležal v domači župnijski cerkvi Srca Jezusovega. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist domače župnijske cerkve.

V dopolnjenem 91. letu je odšla k Bogu po večno plačilo draga žena, mama, stara mama in prababica, ANGELA MIŠIČ, po domače Miščeva mama z Bločic v Grahovem pri Cerknici. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 26. oktobra, ob 16. uri na pokopališču na Bločicah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Žalujoči sporočajo, da je v 84. letu umrla TRUDEN KARLA s Podgore. Pogreb bo v torek ob 16-ih v Viševku. Pokojnica bo od 13-ih naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici.


Ponedeljek, 24.10.2022

Okrepčana z zakramenti je v 83. letu starosti umrla mama SILVA GOLČNIK, mama župnika Andreja v Boštanju. Pogreb pokojne bo v ponedeljek, 24. oktobra, ob 15. uri na pokopališču v Čemšeniku. Pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnijske cerkve.


Sobota, 22. 10. 2022

Sorodnikom, prijateljem in znancem sporočajo, da je v 85. letu starosti tiho zaspal dragi mož, oče, ata, brat, tast, stric in bratranec DANIJEL KOS, s Prebačevega. Od njega se bodo poslovili v soboto, 22. oktobra ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici v Šenčurju. Cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite za sv. maše.

Svojci sporočajo, da je v 86. letu umrl ANTON VIDIC, po domače Matovžkov ata iz Gozd-Reka 15 iz Šmartna pri Litiji. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto m 22. 10., ob 15. uri na pokopališču na Prežganju. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v mrliški vežici na Prežganju.

V 92. letu je preminilo biti dobro srce draga mame, babice in prababice MARIJE MOLE iz Celja, na zadnje je živela v Domu ob Savinji v Celju. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 22. 10., ob 14. uri v Radečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 80. letu starosti odšla v božji objem MARIJA GRAŠIČ, rojena Svetic, po domače Lenčkova Minka iz Strahinja. Od nje se bodo poslovili v soboto, 22. oktobra, ob 14. uri na pokopališču v Naklem. Žara pokojne bo na dan pogreba od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 21. 10. 2022

Prečiščen od bolečin in trpljenja je med molitvijo družine odšel k Bogu JANEZ HLADNIK iz Tržiča – oče župnika Roberta na Mirni in Dolah pri Litiji. Od pokojnega ata Janeza se boste lahko poslovili v petek, 21. oktobra, ko bo od 9. ure naprej ležal v vežici v Tržiču. Tam bo ob 15.00 pogreb s sveto mašo. Svojci prosijo, da namesto sveč in cvetja darujete za svete maše ali za cerkev.

Na god svetega Luka je Bog sprejel v svoje očetovsko naročje duhovnika koprske škofije, FRANCA PRELCA, upokojenega župnika v Svetem Antonu. Pogreb bo v petek, 21. oktobra 2022.V župnijsko cerkev v Svetem Antonu bo župnik Franc pripeljan ob 10.00 Ob 13.00 bo tam sveta maša zadušnica, ki jo bo daroval škof Jurij. Pokojni bo nato prepeljan v romarsko cerkev v Vremah, kjer se bo od njega mogoče posloviti od 14.30 naprej . Ob 15.30 bo v tudi v Vremah sveta maša in nato pokop.

Umrl je JERNEJ PETKOVŠEK, po domače Bognarjev Jernej z Vrhnike iz Prečne poti 10b. Pogreb bo v petek, 21.10., ob 15. uri na pokopališču na Vrhniki. V četrtek, 20.10., od 17. ure naprej bo ležal v poslovilni vežici številka 2 na Vrhniki. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite Župnijski Karitas Vrhnika.

V 65. letu starosti se je poslovila žena, mama, babica MARINKA BOBNAR, rojena Rozman iz Lahovč. Pogreb pokojnice bo v petek, dne 21. 10. ob 15. uri na pokopališču v Lahovčah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 20. 10. 2022

Umrl je VINKO ZORC starejši iz Blatne Brezovice 49. Pogreb bo v četrtek, 20.10., ob 16. uri na pokopališču Blatna Brezovica. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 8.00 ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest da jih je v 90. letu starosti zapustila draga MARIJA MRAK, po domače Bernadova mama, rojena Štalc iz Studenčic pri Medvodah . Pogreb drage pokojnice bo v četrtek, 20. 10., ob 16. uri na pokopališču v Preski. Do pogreba po pokojna v sredo, 19. 10., od 12. ure naprej ležala v domači hiši

V 98. letu je v Božji objem odšel dragi PAVEL ZERBO iz Kopra, tudi Prijatelj Radia Ognjišče. Pogreb pokojnika bo na Gočah, v četrtek, 20. 10. ob 15h. Žara bo v poslovni vežici od 12h naprej. Svojci hvaležno odklanjajo cvetje in sveče v korist dobrodelnih namenov.

V 86. letu je umrl oče, dedek, zet in brat JOŽE JEKOVEC, iz Sr. Bele, zadnja leta je živel v domu starejših v Preddvoru. Pogreb pokojnega bo v četrtek, 20. oktobra, ob 13.30 na pokopališču v Preddvoru. Na dan pogreba bo ležal od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 19. 10. 2022

Umrla je FRANČIŠKA HVALA iz Jevnice, nazadnje je živela v Domu Zimzelen Topolšica. Pogreb bo v sredo 19. oktobra ob 15h v Kresnicah. Do pogreba bo ležala do 10h v poslovilni vežici. Svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše.

Na Gospodov dan je v Bogu zaspal ljubi mož, oče in brat STANE ALBREHT iz Dola pri Borovnici 61. Pogreb bo v sredo, 19. 10. ob 15.30 uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 13.00 ure dalje bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Iz Nadškofije Ljubljana so sporočili, da je h Gospodu odšel pater RAFKO JANEZ ROPRET iz Družbe presvetega zakramenta. Rojen je bil leta 1935 v Clevelandu v ZDA, mašniško posvečenje je prejel leta 1975 v Rimu v Italiji. Duhovniško službo je med drugim opravljal v Manili na Filipinih, v Brnu na Češkem, v Ugandi v Afriki in v Trstu v Italiji, doma pa v Kranju in Kočevju ter nazadnje v župniji Ljubljana - Sveti Križ. Leta 2019 je zaradi starosti odšel v Dom Marije in Marte v Logatec, kjer je tudi umrl. V sredo, 19. 10., bo od 11. ure naprej ležal v župnijski cerkvi Vseh svetih na ljubljanskih Žalah, kjer bo ob 15h pogrebna sveta maša in po njej pogreb.

Od zemeljskega življenja se je poslovil BORIS STROPNIK iz Velenja. Pogreb dragega pokojnika bo v ožjem družinskem krogu v sredo, 19. 10., ob 13. v Podkraju v Velenju.


Torek, 18. 10. 2022

V 92. letu je umrla LJUDMILA JANC, rojena PERČIČ, po domače Jančeva mama iz Begunj na Gorenjskem. Pogreb bo v torek, 18 10., ob 16. uri na pokopališču Begunjah na Gorenjskem. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9.30 ure naprej v poslovilni vežici v Begunjah.


Ponedeljek, 17. 10. 2022

Po dolgi bolezni se je od svojih domačih poslovila mami, babica in prababica ANTONIJA VERBIČ iz Ljubljane. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 17. oktobra, ob 15. uri izpred vežice sv. Marije na ljubljanskih Žalah.

V 59. letu je odšla v božji objem ljuba hčerka, žena, mami, babi, sestra in teta Jožica Gril. Pogreb bo v ponedeljek, 17. 10. ob 16. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Žara bo na dan pogreba od 10.ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu starosti je Jezus Dobri pastir na večne pašnike popeljal ANO TRAMTE iz župnije Škocjan na Dolenjskem, mamo sestre salezijanke Damjane Tramte. Pogreb drage mame bo v ponedeljek, 17. oktobra, ob 16. uri na pokopališču podružne cerkve Gorenje Dole. Pokojna mama bo od nedelje, 16. oktobra, od 15. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist tamkajšnje cerkve.

V 85. letu starosti je v Bogu zaspala LEOPOLDA HRIBAR z Orehka pri Kranju. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 17. 10., ob 14. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Krsta pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


PRO - pomlad 2022