Mateja Subotičanec
Jakob Čuk
Meta Potočnik

Osmrtnice

Sreda, 17.8. 2022

Svojci sporočajo, da je v Gospodu v 89. letu zaspala mama, babica in prababica MARIJA ŠTERBENC ŠTÉFANIČ, upokojena zobozdravnica iz Nabrežja 9 v Kočevju.
Pogreb bo v sredo, 17. avgusta, ob 15. uri na Mestnem pokopališču v Kočevju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v pokopališki vežici. Po pogrebu bo ob 16. uri maša v kočevski župnijski cerkvi.


Torek, 16. 8. 2022

V večnost je odšel duhovnik mariborske nadškofije VLADIMIR RUTAR, diamantni mašnik in upokojeni vranski župnik. V torek, 16. 8., ob 16. uri, bo v župnijski cerkvi na Vranskem pogrebna sv. maša in nato pogreb na pokopališču na Vranskem. V ponedeljek, 15. 8., od 16. ure naprej bo ležal v župnijski cerkvi sv. Mihaela na Vranskem.

V Gospodu je zaspal duhovnik MILAN NEMEC. Zanj boSveto mašo zadušnico v cerkvi sv. Ivana v Trstu daroval tržaški škof Giampaolo Crepaldi, v torek, 16. 8., ob 12.15. Čas pogreba še ni znan.

Svojci sporočajo, da se je poslovila VIDA ŽUN, poročena KOSEC, dolgoletna profesorica na Srednji trgovski šoli v Ljubljani. Pogreb pokojnice bo v torek, 16. avgusta, ob 11. uri izpred poslovilne vežice sv. Nikolaja na Žalah.


Sobota, 13. 8. 2022

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 81. letu starosti zapustila JOŽICA KADIVEC, rojena Perčič, po domače Karunova mama iz Povelj. Od nje se bodo poslovili v soboto, 13. avgusta ob 14. uri na pokopališču na Trsteniku. Pokojna bo v petek, 12. 8., od 15. ure naprej ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 88. letu starosti odšla k Bogu draga MARIJA ROZMAN, rojena Dobnikar, po domače Mihova mama, iz Vogelj. Od nje se bodo poslovili v soboto, 13. avgusta ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojne bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporocajo žalostno vest da jih je za vedno v 87. letu zapustila dolgoletna gospodinja in kuharica duhovnikom v Krašnji MILENA MESARKO. Na dan pogreba, v soboto, 13. 8., bo lezala od 8.00 do 12.00 v kapeli Svete Marije na Žalah v Ljubljani. Pogreb bo 12.00 s sveto mašo. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali farno cerkev.

Svojci sporočajo, da je v 96. letu k Stvarniku odšla mama, babica in prababica CECILIJA GROHAR iz Kranja. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 13.8., ob 10. uri na pokopališču v Kranju. Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Bogu hvaležni za dar življenja, svojci sporočajo, da je k Nebeškemu Očetu odšla ANA DOLENC iz Broda 47 pri Novem mestu, po domače Mazejeva Anka iz Prevalja pod Krimom. Pogreb s sveto mašo bo v soboto, 13. avgusta, ob 16. uri v župnijski cerkvi sv. Vida v Preserju pod Krimom, do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci s hvaležnostjo odklanjajo cvetje in sveče. Namenjen dar namenite za potrebe župnije Preserje.


Petek, 12. 8. 2022

H Gospodu je odšel upokojeni župnikIvan Janez Premrl. Njegov pogreb bo v petek, 12. 8., ob 16.00 v cerkvi na Premu. V cerkev bo pripeljan na dan pogreba ob 12.00. Po pogrebni maši ga bodo pospremili na pokopališče. Na njegovo željo naj se ob pogrebu namesto za cvetje in sveče daruje za svete maše in za obnovo cerkve na Premu.

Svojci žalostnih src sporočajo, da jih je v 79. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu v večnost dragi JOŽEF PRIMC, po domače JANKOTOV JOŽE iz Broda, stanujoč Dvor pri Žužemberku. Od njega se bodo poslovili s sveto mašo v petek, 12. 8., ob 17. uri na pokopališču Dvor pri Žužemberku. Pokojni bo ležal v četrtek, 11. 8., od 18. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 11. 8. 2022

Svojci sporočajo, da jih je po težki in dolgotrajni bolezni zapustila in odšla k svojemu Stvarniku in Odrešeniku draga mami LJUDMILA KRŽIČ, rojena Svete po domače Krštofova Milka iz Kamnika pod Krimom 61a. Pogreb s sveto mašo bo v četrtek, 11. 8., ob 15. uri na pokopališču Preserje pod Krimom. Pokojna bo ležala v sredo, 10. 8., od 19. ure naprej in v četrtek, 11. 8., od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Dar lahko namenite za svete maše ali za cerkev sv. Florijana v Kamniku kateremu se je pokojna redno priporočala.

V Gospodu je zaspal upokojeni župnik v Batujah, IVAN MASLO. Njegov pogreb bo v četrtek, 11. 8., ob 16.00 v župnijski cerkvi v Batujah. V cerkev bo pripeljan na dan pogreba ob 12. uri. Po pogrebni maši ga bodo pospremili na pokopališče.Na njegovo izrecno zapisano željo v oporoki bo krsta zaprta. Prav tako je njegova želja, naj se k pogrebu ne prinaša ne cvetja, ne sveč.

Svojci sporočajo, da jih je v 97. letu starosti zapustila draga mama, nona in pranona SLAVA KOMPARA, rojena Slokar iz Lokavca. Od nje se bodo poslovili v četrtek, 11. 8., ob 16. uri na pokopališču v Lokavcu. Na dan pogreba bo od 14. ure naprej žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za potrebe domače cerkve.

Svoje prijazne in zveste oči je za vedno tiho zaprl MAKS KNE in odšel v večnost. Na zadnjo pot bodo ljubega pokojnika pospremili v četrtek, 11. 8, ob 16. uri v Podbrezjah. Žara bo v tamkajšnji mrliški vežici od srede od 12. ure naprej.

V 84. letu je svoje drage zapustil FRANC KUHAR z Dób. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 11. avgusta, ob 17. uri na pokopališču Kostanjevica na Krki. Do pogreba bo od 10. ure naprej žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.


Sreda, 10. 8. 2022

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu starosti po dolgotrajni bolezni zapustila babi Ani., mama, babica, prababica, sestra in tašča ANICA VUGA iz Dola pri Ljubljani. Od nje se bodo poslovili v sredo, 10. 8., ob 14. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Svoj dar lahko namenite za obnovo cerkve Sv. Katarine v Zaborštu, za sv. maše ali v dobrodelne namene.

Po trpljenju velikega petka je na velikonočno praznovanje vstali Jezus sprejel TONČKO GROZDINA, rojeno ŠKULJ. Od nje se bodo poslovili v sredo, 10. avgusta, ob 15.30 s sveto mašo v župnijski cerkvi svetega Križa v Podbočju. V torek, 9. 8., bo pokojna ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da je v 95. letu starosti odšla k svojemu Stvarniku in Odrešeniku, draga mama JOŽICA SMREKAR, rojena Arh, po domače Markova Jožica iz Kamne Gorice 7. Zadnje slovo s sveto mašo bo v sredo, 10. 8., ob 17. uri v Kamni Gorici. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše in farno cekrev.


Torek, 9. 8. 2022

Svojci sporočajo, da je 73. letu je po hudi bolezni odšla k Bogu JOŽICA ŽNIDARŠIČ iz Škofje Loke. Pogreb drage mame in stare mame bo v torek 9. avgusta ob 17. uri s sv. mašo v cerkvi v Stari Loki. Krsta pokojne bo v torek od 13. ure naprej v tamkajšnji mrliški vežici. Na željo pokojne se cvetju in svečam dobrosrčno odpovedujej. Darujete lahko v dobrodelne ali mašne namene.


Ponedeljek, 8. 8. 2022

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo, da jih je 42. letu zapustila draga hči, sestra, teta, nečakinja in sestrična BOJANA CERAR. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 8. 8., ob 15. uri na pokopališču Škocjan pri Dobu. Od 10. ure naprej bo žara v poslovilni vežici Dob.

Svojci sporočajo, da jih je v 93. letu starosti zapustila draga žena, mama in babica IVANKA ERJAVEC, rojena Valentinčič iz Koreninove ulice v Ljubljani. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 8.avgusta, ob 14. uri napokopališču na Viču. Žara pokojne bo na dan pogreba od 11. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 7. 8. 2022

Svojci v žalosti sporočajo, da jih je v 68. letu nenadoma za vedno zapustil dragi mož, oči, ata, brat, stric, tast in zet RAJKO STARC iz Hrastja. Pogreb dragega pokojnika bo v nedeljo, 7. 8., ob 15. uri na pokopališču v Šenčurju. V soboto, 6. 8., od 17. ure naprej bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč, lahko darujete za cerkev v Hrastju.


Sobota, 6. 8. 2022

Nadškof, stolni kapitelj, zbor duhovnikov in sorodniki sporočajo, da se je v 71. letu duhovniškega poklica vrnil v Očetovo hišo msgr. dr. OSKAR SIMČIČ, star 96 let. Pogrebno slovo bo v soboto, 6. avgusta ob 10.30 v Goriški stolnici, kjer bo pokojni ležal od 10. ure naprej. Namesto cvetja darujte v dobrodelne namene.

H Gospodu je odšel ALOJZIJ ROGINA iz Homca. Od njega se bodo poslovili v soboto, 6. 8., ob 12. uri na pokopališču na Homcu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

H Gospodu je odšla SIMONA GORJUP, rojena Pivk iz Trzina. O d nje se bomo poslovili v soboto, 6. 8., ob 16. uri na pokopališču v M engšu. N a dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 5. 8. 2022

Svojci z žalostjo v srcu sporočajo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem, da je v 84. letu prestopila prag večnosti draga KRISTINA PUST iz PODGOZDA 14, zadnja leta je preživela v Slovenski vasi pri Kočevju. Od nje se bodo poslovili s sveto mašo, v petek, 5. 8., ob 16. uri na pokopališču na Dvoru pri Žužemberku. Žara pokojne Kristine bo od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Namenjen dar za cvetje in sveče namenite za potrebe domače cerkve.

V Gospodu je zaspala VIDA ŠPELIČ, rojena Smolič iz Ljubljane, mama frančiškana brata Mirana Špeliča. Od nje se bodo poslovili v petek 5. avgusta, ob 9. uri v cerkvi Vseh svetih na ljubljanskih Žalah. Od 7. ure naprej bo krsta v cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darove lahko namenite za misijon s. Urše Marinčič. Vabljeni tudi k bdenju in molitvi za rajno, ki bo preko spleta potekala v četrtek, 4. 8., od 20. ure naprej. Povezava je objavljena na spletni strani župnije Ljubljana Bežigrad.


Četrtek, 4. 8. 2022

Bogu hvaležni za njegov dar življenja, domači sporočajo, da je umrl dragi brat in stric FRANC OTRIN, po domače Šaletov Franc iz Žirovskega vrha. Od njega se lahko poslovite v četrtek, 4. avgusta od 9. 00 do 16. 00 ure na njegovem domu na Žirovskem vrhu 13. Ob 17. uri bo sveta maša na Svetih Treh Kraljih, nato pa pogreb pokojnega. Darove namenite za potrebe župnijske skupnosti vrh Svetih Treh Kraljev.Sreda, 3. 8.

H Gospodu je odšla FRANČIŠKA TEKALEC iz Zaboršta pri Dolu. Od nje se bodo poslovili v sredo, 3. 8., ob 16. uri na pokopališču v Dolu pri Ljubljani. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 86. letu je svoje drage tiho zapustila draga teta in zvesta prijateljica ANA MARIJA FABIAN iz Ljubljane. Pogreb bo v sredo, 3. avgusta, ob 13. uri na ljubljanskih Žalah. Na dan pogreba bo ležala v vežici Sv. Nikolaja. Maša zadušnica bo isti dan ob 19ih v cerkvi Sv. Frančiška – Plečnikovi cerkvi v Šiški.


Torek, 2. 8. 2022

Umrla je FRANČIŠKA RUS, rojena Setnikar, po domače Setnikarjeva Fani iz Kozarij - stanujoča Zakotnikova ulica 1, Ljubljana.

Pogreb bo v torek, 2. 8., ob 17. uri na pokopališču Dobrova pri Ljubljani. Žara pokojne bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu je zaspala draga mama MARIJA JANČAR iz Tomažičeve ulice v Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 2. avgusta, ob 12. uri na kranjskem pokopališču. Žara bo od devete ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 1. 8. 2022

H Gospodu je odšla MARIJA BURJA iz Domžal. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek, 1. 8., ob 16. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 31. 7. 2022

V 88. letu je prestopil prag večnosti dragi oče in dedek CIRIL JAKLIČ iz Kamnika. Pogreb dragega očeta bo v nedeljo, 31. julija, ob 15.00 na pokopališču pri Svetem Gregorju. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Domači prosijo, da namesto cvetja in sveč darujete za svete maše ali v dobrodelni namen.


Petek, 29. 7. 2022

Svojci sporočajo, da jih je v 82. letu zapustil dragi ata MILAN ZEME iz Stopc pri Laškem. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 29. 7. ob 14h na pokopališču v Laškem. Do ure pred pogrebom bo ležal v domači hiši, nato pa v tamkajšnji poslovilni vežici.

K nebeškemu Očetu je odšla ljubljena mami, babi in teta LJUDMILA MRZLIKAR, rojena Bernik, iz Guncelj pri Ljubljani. Zadnje slovo s sveto mašo bo v petek, 29. julija ob 9h na pokopališču v Šentvidu. Od drage sorodnice in prijateljice se lahko poslovite v tamkajšnji kapelici na dan pogreba od 7.30 dalje.


Četrtek, 28. 7. 2022

Svojci sporočajo, da nas je v soboto popoldne v Gospodu zapustil dragi mož, oče in nono Avgust Danilo Pucer iz Puč. Pogreb bo v četrtek 28.7 ob 11h na pokopališču na Pučah. Pokojni bo do pogreba ležal v tamkajšnji mrliški vežici. Domači prosijo, da se namesto cvetja in sveč daruje za Pučarsko cerkev .

Svojci sporočajo, da se je v 83. letu poslovil dragi mož, oče in dedek FRANC POTOČNIK iz Hafnerjevega naselja 12 v Škofji Loki. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 28. julija ob 15. uri na pokopališču v Lipici. Po pogrebu bo sveta maša v cerkvi na Suhi ob 16. uri. Od dragega očeta se lahko poslovite na dan pogreba od 9. ure ure naprej. Na željo domačih namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maši ali v dobrodelne namene.


Sreda, 27. 7. 2022

Svojci sporočajo, da je v 94. letu starosti prestopila prag večnosti draga sestra in teta ALOJZIJA SLAVKA DULAR iz Cegelnice pri Novem Mestu. Pogrebna sveta maša bo v sredo, 27. julija, ob 17. uri v župnijski cerkvi v Prečni, nato pogreb na Prečenskem pokopališču. Pokojnica bo na dan pogreba od 15. ure dalje ležala v župnijski cerkvi v PREČNI. Namesto cvetja in sveč darujte za svete maše in župnijsko cerkev v Prečni.

Svojci sporočajo, da je v 97. letu k svojemu Stvarniku odšel dragi oče, dedek in pradedek FRANC MLINARIČ iz Ulice ob Črncu 14 v Odrancih. Pokojni leži v poslovilni vežici v Odrancih danes od 18h naprej. Pogreb s sveto mašo bo v sredo 27. julija ob 17h. Namesto rož lahko darujete za maše, dobrodelne namene ali v sklad svetniškega kandidata Alojza Kozarja.

Svojci sporočajo, da jih je v 69. letu zapustila ljubeča žena, mami, babi, sestra in teta MARTA SAJOVIC, roj. Gerkman iz Cerkelj. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 27. 7. ob 16h na pokopališču v Cerkljah. Žara bo na dan pogreba od 11h dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci sporočajo, da je v 97. letu k svojemu Stvarniku odšla TEREZIJA DERNOVŠČEK – po domače Zinka. Pogreb bo v sredo, 27. julija, ob 17. uri iz cerkve na Kostanjevici, kjer bo od 16. ure naprej žara pokojnice. Pokopana bo na pokopališču v Šempetru pri Gorici.


Torek, 26. 7. 2022

V 91. letu starosti se je poslovila sestra in teta STANKA POTOČNIK, po domače Lovrinova Stanka iz Selc nad Škofjo Loko, ki je živela v Kosezah v Ljubljani. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba v torek, 26. julija, od 10h naprej v poslovilni vežici v Selcih. Pogreb s sveto mašo bo ob 17. uri. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za svete maše ali za potrebe domače cerkve.


Ponedeljek, 25. 7. 2022

V 89. letu starosti je umrl FRANC KODRA iz Zg. Tuhinja, po domače Novakov ata. Pogreb bo danes, 25. 7. ob 16h na pokopališču v Zg. Tuhinju. Žara bo v poslovilni vežici od 10h naprej.

H Gospodu je odšla MIHAELA GRILJ, ROJENA ROVŠEK, iz Prekra. Od nje se bodo poslovili v ponedeljek 25. 7., ob 12h na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 8h naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujte za Ljubhospic.

V nedeljskem jutru je Bog k sebi poklical drago mamo ANICO KASTELIC, po domače Kumrovo mamo iz Sneberij. Pogreb pokojnice bo v ponedeljek, 25. julija ob 15h na pokopališču v Polju. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 7h naprej


Sobota, 23. 7. 2022

H Gospodu je odšla ANA VRANKAR, rojena Zabret, iz Mengša. Od nje se bodo poslovili v soboto 23.7., ob 9. uri na pokopališču v Mengšu. V petek od 14. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 22. 7. 2022

Svojci sporočajo, da se je v 90. letu od zemeljskega življenja poslovila draga MARIJA MATJAŽ iz Tiroseka 10 v Gornjem Gradu. Pogreb s sveto mašo bo v petek 22. julija ob 17h na pokopališču v Novi Štifti. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan slovesa od 15h naprej.

Svojci sporočajo, da jih je v 94. letu zapustil oče dedek in pradedek FRANC MIKLAVČIČ, iz Šentvida v Ljubljani, dolgoletni sodelavec Slovenija Lesa. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 22. julija, ob 17. uri na pokopališču na Krki na Dolenjskem. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar lahko namenite za izgradnjo župnijskega doma na Krki.


Četrtek, 21. 7. 2022

K svojemu Stvarniku je v mehko naročje odšel dragi oče, dedek in pradedek ALFONZ GRDADOLNIK iz Logatca, Prešernova ulica 3. Pogreb bo v četrtek, 21. 7., ob 16h na pokopališču v Dolenjem Logatcu. Na dan pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, svoj dar namenite za mašne namene.


Sreda, 20. 7. 2022

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je po boju s težko boleznijo zapustila draga žena, mama, hči, sestra in teta ROMANA REPOVŽ, rojena Bregar, s Polšnika. Zadnje slovo bo v sredo, 20. julija, ob 17. uri na pokopališču na Polšniku. Žara bo na dan pogreba od 13. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 83 letu se je poslovil in odšel k Bogu Franc Kete iz Grivč. Pogreb bo v sredo, 20. julija ob 16. uri, na pokopališču v Ajdovščini. Od pokojnika se v tamkajšnji poslovilni vežici lahko poslovite na dan pogreba od 13. ure naprej. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist župnije Šturje.

Po dolgem trpljenju jih je zapustil dragi mož, oče in stari oče JOŽE ŽAKELJ s Ceste Dolomitskega Odreda 10 na Logu pri Brezovici. Pogreb bo v sredo 20. 7. ob 10h na pokopališču na Logu pri Brezovici v družinskem krogu. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 8.00 ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci vljudno odklanjajo sveče in cvetje. Svoj dar lahko namenite v dobrodelne namene.


Sobota, 16. 7. 2022

Svojcisporočajo žalostno vest, da jih je po boju s težko boleznijo zapustil dragi mož in oče SILVO ŠTURM iz Gabrji pri Tolminu. Pogreb bo v soboto, 16. julija, ob 17. uri na pokopališču v Tolminu. Žara bo na dan pogreba od 15. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjamo. Morebitne darove lahko podarite v korist cerkve.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustila draga TEREZIJA NOVAK, po domače COTKOVA REZKA iz Vrhnike, z Notranjske ceste 46. Pogreb pokojne bo v soboto, 16. 7., ob 17. uri na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 15. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 80.letu starosti zapustila svakinja, sestra, teta in sestrična MARIJA GAŠPIRC, po domače Činžarjeva Micka iz Češnjevka. Pogreb pokojnice bo v soboto, 16. 7., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 15. 7. 2022

V veselje in svetlobo velikonočnega jutra je odšel dragi ata LOJZE ŽNIDARŠIČ iz Nemške vasi na Blokah. Pogreb s sveto mašo bo v petek, 15. 7., ob 15. uri pri Fari na Blokah. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 11. ure naprej.

Svojci sporočajo, da je v 76. letu starosti nenadoma zatisnil oči dragi mož in ata JURE ŽAGAR iz Stare Loke. Pogreb z mašo bo v petek, 15. julija 2022, ob 17. uri v Stari loki. Pokojni bo na dan pogreba od 11. ure naprej ležal v starološki mrliški vežici. Namesto cvetja lahko darujete za mašni namen ali domačo cerkev.

Svojci sporočajo, da jih je v 88. letu zapustila in odšla v Božji objem draga MARIJA MESARIČ, rojena Dominik iz Vižmarij. Zadnje slovo od pokojnice bo v petek, 15. 7. ob 11. uri na pokopališču Šmartno pod Šmarno goro. Na dan pogreba od 7. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


PRO - pomlad 2022