Robert Božič
Marko Zupan
Silvestra Sadar

Osmrtnice

Nedelja, 31. 5. 2020

Umrla je MARIJA PRISTAVEC, rojena Kenk, po domače Žnidarkova Mici z Podpeči 39. Pogreb bo v nedeljo 31.5.2020 ob 14.00 uri na pokopališču Preserje pod Krimom. Na dan pogreba bo žara od 12.00 ure naprej pred tamkajšnjo poslovilno vežico. Svojci sveče in cvetje vljudno odklanjajo v dobrodelne namene za obnovitev cerkve SV. Jožefa v Preserju.


Sobota, 30. 5. 2020

Svojci sporočajo, da je v četrtek 28. 5. v 89- tem letu, končala zemeljsko življenje in odšla k nebeškemu Očetu, draga mama, stara mama in prababica, Nevenka Pregelj iz Malega Polja. Od nje se bodo poslovili v soboto 30. 5. ob 16.00, na pokopališču v župniji Col. Od 13.00 naprej bo žara v poslovilni vežici. Sveče in cvetje hvaležno odklanjajo v korist domače cerkve.

Vsem sorodnikom in znancem sporočajo žalostno vest, da jih je v 81. letu starosti zapustil dragi ALOJZIJ PIRNAR iz Hrastja 48 pri Šentjerneju. Od pokojnika se bodo poslovili v soboto, 30. 5., ob 15h na pokopališču Orehovica. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 12h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 29. 5. 2020

V veri večnega življenja se je poslovila mama, babica, prababica, sestra in tašča SLAVKA MOČNIK iz ulice Matije Blejca v Kamniku. Pogreb drage pokojne bo v petek, 29. 5., ob 15h izpred vežice na Kamniških žalah. V poslovilni vežici bo žara od 13h naprej.

Svojci sporočajo, da se je v 91. letu starosti poslovil dragi ata IVAN GALE iz Male vasi pri Grosupljem. Na zadnjo pot ga bodo pospremili v petek, 29.5. ob 16h izpred mrliške vežice v Št. Juriju in s sveto mašo v župnijski cerkvi. Na dan pogreba bo žara v mrliški vežici od 9h naprej.


Torek, 26. 5. 2020

V 86. letu starosti je odšla k Bogu po večno plačilo naša draga ROZA TIČAR z Visokega pri Kranju. Pogreb drage pokojnice bo v torek, 26. maja ob 16. uri na pokopališču v Šenčurju. Pokojna bo na dan pogreba od 9. ure dalje ležala v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

V 97. letu je zemeljsko življenje zaključila in odšla v večnost draga mama IVANKA ALIČ po domače MARŠONOVA mama iz Planine nad Horjulom. Od nje se bodo poslovili v torek 26. maja ob 16. uri na po pokopališče v Šentjoštu. Na dan pogreba bo od 10 ure dalje ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 62. letu nepričakovano zapustil in odšel k Bogu v večnost dragi mož, oče in nono ANDREJ BOŽIČ z Zalega Brega v Goriških Brdih. Slovo s sveto mašo bo v torek, 26. maja, ob 13. uri na pokopališču v Biljani. Krsta pokojnega bo na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu je zemeljsko življenje zaključil in odšel v večnost FRANČIŠEK POLENŠEK, po domače Cermanov Francelj, s Pržana. Slovo s pogrebno sveto mašo bo v torek, 26. maja, ob 14. uri na pokopališču v Dravljah. Od 10. ure naprej bo ležal v poslovilni vežici. Svojci ga s hvaležnostjo ohranjajo v trajnem spominu.

V 68. letu starosti je v Bogu zaspal FRANC PORENTA, po domače Pavovčev Franci, iz Huj pri Kranju. Pogreb dragega pokojnika bo v družinskem krogu v torek, 26. maja, ob 16. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 11. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Ponedeljek, 25.5. 2020

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v Bogu zaspala in k svojemu Stvarniku po večno plačilo odšla draga mama, babica, prababica, sestra in teta JOŽEFA NOGRAŠEK, ROJENA ULČAR, PO DOMAČE MEŽNARČKOVA MAMA IZ POLJAN PRI STIČNI 4. Na njeno zadnjo pot jo bodo pospremili danes (v ponedeljek 25.05.) ob 17.00 uri na pokopališču v Stični. Do pogreba pokojna leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sestre Frančiškanke Marijine misijonarke sporočajo, da je v 93. letu svoje zemeljsko romanje dokončala in odšla k Očetu sestra MAGDALENA GOSAR, doma iz Ljubljane; zadnja leta je preživela v skupnosti sester na Dunaju. K večnemu počitku jo bodo pospremili na Dunaju v ponedeljek, 25. maja. Po pogrebu bo sveta maša v samostanu sester.


Petek, 22. 5. 2020

V 86. letu se je poslovil oče, brat in stric IVAN RAVNIKAR iz Sneberij. Pogreb bo v petek, 22. 5., ob 9.30 na pokopališču Ljubljana-Polje. Na dan pogreba bo od 7. ure naprej ležal v poslovilni vežici št. 2 v Polju.


Četrtek, 21. 5. 2020

V 92. letu se je poslovila mama, nona in pranona IVANKA KERŠMANC iz Celja. Pogreb v družinskem krogu bo v četrtek, 21. 5. Sveta maša za pokojnico bo v četrtek ob 13. uri v cerkvi Svetega Duha v Celju.


Sreda, 20. 5. 2020

Svojci sporočajo, da jih je v 91. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu v večnost dragi mož, oče, tast, stari ata, in pradedek FRANC ČEVKA iz Most pri Komendi. Od njega se bodo poslovili v sredo, 20. 5., ob 16. uri na pokopališču v Komendi. Pokojni bo na dan pogreba ležal od 12. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 81. letu starosti se je poslovil ANDREJ BOLKA, po domače KOŠAKOV ata iz Poženika. Pogreb pokojnika bo v sredo, 20. maja, v Cerkljah ob 16. uri. Na dan pogreba od 12. ure dalje bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 91. letu starosti je v večnost odšla MARIJA SRŠEN, po domače Žnidarjeva Mici iz Depale vasi. Bila je gospodinja v župnijah Domžale, Šmartno v Tuhinju, Radovljici, Sveti Peter v Ljubljani in nazadnje v Vidmu Dobrepolje. Pogreb s sv. mašo bo v sredo, 20. maja, ob 15. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo ležala v tamkajšnji župnijski cerkvi.


Torek, 19. 5. 2020

Sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil VINKO MERLAK, po domače Rožmanov Vinko iz Rovt. Pogreb bo v torek (19. 5.) ob 16. uri na pokopališču v Rovtah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici od 14. ure dalje. Pogreb bo v družinskem krogu.


Sobota, 16. 5. 2020

V dopolnjenem 72. letu se je utrujena od bolezni poslovila draga žena, mama, stara mama in tašča MARIJA SLAK, rojena Tomc iz Šmarja - Sap. K večnemu počitku jo bodo pospremili v nedeljo, 17. 5. ob 13. uri na pokopališču v Šmarju - Sap. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji vežici. Po pogrebu bo sv. maša v domači cerkvi Marijinega rojstva.

Svojci sporočajo, da jih je v 90. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu v večnost dragi CIRIL GREGORIČ, po domače Matevžev Ciril iz Primče vasi 21. Od njega se bodo poslovili v ožjem družinske krogu v soboto, 16. 5., ob 16. uri na pokopališču Ambrus. Pokojni bo ležal na dan pogreba od 14. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Na praznik fatimske matere božje, po jutranji sv. maši je Vstali Gospod vzel k sebi dragega moža, očeta, dedija, brata, strica, prijatelja in dolgoletnega domžalskega ključarja KARELNA STREHAR. Od njega se bodo poslovili v soboto, 16. maja ob 12. uri v farni cerkvi Marije vnebovzete v Domzalah, kjer bo ležal od 11. ure dalje. Svojci pokojnega priporočajo v molitev, darove darujte za farno cerkev kateri je pokojni z delom in molitvijo vdano služil.


Petek, 15. 5. 2020

Svojci sporočajo, da jih je v 94. letu starosti za vedno zapustila in odšla k Bogu draga mama LOJZKA HUDOBIVNIK, rojena Poklukar, Rančeva Lojzka iz Naklega. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 15. maja ob 16. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Naklem. Žara pokojnice bo na dan pogreba od 13. ure naprej pred poslovilno vežico na tamkajšnjem pokopališču.

Utrujena od bolezni je v 81. letu starosti zaspala draga žena, mami, stara mama in sestra ANA KRIŽNAR, rojena Štular iz Stražišča pri Kranju. K večnemu počitku jo bodo pospremili v družinskem krogu v petek, 15. maja ob 15. uri na pokopališču v Bitnjah. Na dan pogreba bo ležala v mrliški vežici od 9. ure naprej.

Svojci sporočajo, da se je v 86-letu starosti tiho poslovila in odšla k svojemu Stvarniku draga mama, stara mama, prababica, tašča, sestra in teta JOŽKA KRANJC iz Šturij v Ajdovščini. K večnemu počitku jo bodo pospremili v petek, 15. maja, ob 16. uri na pokopališču v Ajdovščini. Na dan pogreba bo žara od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za domačo cerkev.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu starosti zapustila TEREZIJA PIBERNIK, rojena Pogačar, po domače Bzlova Rezka iz Suhadol pri Komendi. Pogreb pokojnice bo v petek, 15. 5., ob 16. uri na pokolališču v Komendi. Na dan pogreba od 14. ure naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu.

Svojci sporočajo, da je svoje zemeljsko življenje zaključil MATEVŽ CANKAR, stanujoč Bonini 30 Koper, rojen na Planini nad Horjulom. Pogreb dragega pokojnika bo v petek, 15. 5., v družinskem krogu.


Četrtek, 14. 5. 2020

V dopolnjenem 84 letu je dotrpela in se preselila k Bogu draga žena, sestra, mama, stara mama in prababica, Frančiška Zupančič, rojena Pišek, po domače Slugova Francka iz Bevk. Pogreb bo v četrtek, 14. maja ob 15.00 v družinskem krogu. Uro pred pogrebom bo ležala v poslovilni vežici v Bevkah. Po pogrebu bo v družinskem krogu sv. maša zadušnica v cerkvi povišanja sv. Križa v Bevkah.

Svojci sporočajo žalostno vest da jih je v 79. letu starosti zapustil oče duhovnika FLORIJAN LUŠTREK, po domače Matijev Florjan iz Ladje pri Medvodah. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 14. 5., ob 16. uri na pokopališču v Sori. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu. Vsi, ki to želite vabljeni, da se od njega poslovite kasneje na njegovem grobu.


V 98. letu je v Bogu zaspala draga mama, nona in pranona HELENA MIKLAVČIČ, po domače KAUCOVA HELA, iz Mosta na Soči. Zaradi posebnih razmer bo pogreb drage pokojnice v ožjem družinskem krogu na pokopališču na Mostu na Soči pri Svetem Mavru.

Sorodniki sporočajo, da je v 97. letu svoje zemeljsko romanje dokončala in odšla k svojemu Stvarniku, kateremu je zvesto služila celo življenje, šolska sestra De Notre dame, sestra GRAZIA - NATALIJA VIDMAR iz Otlice. K večnemu počitku jo bodo pospremili v skupnosti sester De Notre dame v GORICI.