Matjaž Merljak
Miha Močnik
Marta Jerebič

Osmrtnice

Četrtek, 1. 10. 2020

H Gospodu je odšel dragi mož, oče, dedek, pradedek in stric URBANC JOŽEF z Rodice pri Domžalah. Od njega se bodo poslovili v družinskem krogu, v četrtek, 1. 10., ob 13. uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 10. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 30. 9. 2020

V nebeški dom, kjer ni več žalosti in ne bolečine, se je v 91. letu preselila draga mama MARIJA SELŠEK, po domače Kamenčarjeva Mici, rojena Mihelčič, iz Kamnice pri Dolskem. V torek, 29. 9., bo žara od 12. ure naprej v poslovilni vežici pri sveti Agati v Dolskem. Na zadnjo zemeljsko pot pa jo bodo pospremili v sredo, 30. 9., ob 16. uri izpred poslovilne vežice pri sveti Agati. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za potrebe župnije sveta Helena Dolsko ali pa v druge dobrodelne namene.


Ponedeljek, 28. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je Gospodar življenja k sebi poklical drago mamo, babico, prababico in sestro MILKO NAGODE, rojeno RUPNIK, po domače „Janezova Milka“ iz Gorenjega Logatca, Tržaška cesta 154. Pogreb pokojne bo v ponedeljek, 28. 9., ob 15. uri izpred poslovilne vežice v Gorenjem Logatcu. Od nje se lahko poslovite v nedeljo, 27. 9., od 18 - 20 ure in v ponedeljek na dan pogreba od 13 ure naprej . Svojci na željo pokojnice hvaležno odklanjajo sveče in cvetje v korist župnije Gorenji Logatec.

K Stvarniku in k vsem svojim pokojnim najdražjim je, en mesec pred dopolnjenim 90. letom, odšla TEREZIJA PEZDIR iz Tržaške 350 na Brezovici pri Ljubljani. Z njenim odhodom se poslavlja še predzadnji od številnih Korlnovih otrok iz Lazov v Vnanjih Goricah.Od drage mame se bodo poslovili v ponedeljek, 28.09., ob 14.30 na pokopališču Brezovica. Na dan pogreba bo žara od 10h naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 26. 9. 2020

Poslovila se je IVANKA GALE, po domače Hribarjeva mama iz Ravnega Brda 1. Pogreb bo v soboto, 26. 9., ob 13. uri na Prežganju. Na dan pogreba bo ležala od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Namesto cvetja in sveč darujete za cerkev na Prežganju.


Petek, 25. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je v Gospodu zaspala draga soproga, mama, babi in prababi MARIJA OBREZA iz Laz pri Logatcu. Pogreb bo v petek, 25 .9., ob 15. na pokopališču v Planini pri Rakeku. Na dan pogreba od 13. ure naprej bo pokojnica ležala v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Namesto cvetja in sveč darujte za obnovo pokopališke kapelice v Planini.


Četrtek, 24. 9. 2020

Svojci z žalostjo sporočajo, da je umrla JULIJANA ROGELJ, ROJENA LIPOVEC, PO DOMAČE JOŠKOVA JULKA Z JEZERA 102. Pogreb bo v četrtek, 24. 9.,ob 16h na pokopališču Preserje pod Krimom. V sredo od 16h naprej bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 23. 9. 2020

Svojci sporočajo, da se je od zemeljskega življenja poslovil dragi mož, oče in dedi JOŽE KOSMAČ iz Zagorja ob Savi. Od njega se bodo poslovili v sredo, 23. 9., ob 16 uri, na Zagorskem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša za pokojnega v župnijski cerkvi sv. Petra in Pavla v Zagorju. Na dan pogreba od 11. ure, bo žara v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za svete maše za pokojnika.

Svojci sporočajo, da se je v 95. letu poslovil ALOJZIJ BOŽIČ, po domače Ocvirkov ata iz Fariga Potoka v Selški dolini. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 23. 9., ob 16. uri na Zalem logu. Do pogreba bo ležal na svojem domu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo, v dobrodelne namene.

Svojci sporočajo, da je Gospodar življenja k sebi poklical dragega moža, ata, starega ata in pradedka VINKA KOŠIRJA iz Kota pri Veliki Slevici. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 23. 9., ob 16. uri na pokopališču v Velikih Laščah.Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 20. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je v 74. letu starosti je v Bogu zaspala MARIJA KRIŽAJ, po domače Ribovtova Mici iz Zgornjih Bitenj. Pogreb drage pokojnice bo v ponedeljek, 21. 9., ob 14. uri na pokopališču v Bitnjah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je v 75. letu starosti zapustil dragi mož in dedek Janez Križaj iz Verja.
Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 22. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Pirničah. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 19. 9. 2020

Svojci sporočajo da jih je nepričakovano zapustil FRANCI GANTAR, po domače Mihevcov Franci iz Žibrš 37. Pogreb bo v soboto, 19. 9., ob 14. uri na pokopališču v Gorenjem Logatcu. Na dan pogreba bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici od 11. ure naprej .

Svojci sporočajo, da je svojo zemeljsko pot v 87. letu starosti sklenila draga žena, mama, babica, prababica, sestra in teta MARIJA PEVEC, rojena Orehek, po domače Pevčeva Mici iz Trzina. Pogreb drage pokojnice bo v soboto, 19. 9., ob 12. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba bo od 8. ure naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Na željo pokojnice namesto cvetja in sveč darujte za sv. maše.

Svojci sporočajo, da je v 83. letu starosti Gospod poklical k sebi PEPCO ŽVIPELJ iz Nazarij, upokojeno laboratko Zdravstvenega doma Nazarje in zvesto poslušalko Radija Ognjišče. Pogrebna maša in slovo od pokojne Pepce Žvipelj bo v soboto, 19. 9., ob 11. uri pri mrliški vežici v Nazarjah.

V 94. letu je v Gospodu zaspala ANA FERJAN, po domače Skubrova Ana iz Češnjevka, zadnja leta stanujoča v domu starejših Kranj. Pogreb pokojnice bo v soboto, 19. 9., ob 11. uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 96. letu starosti za vedno zapustila in odšla k Bogu draga mama FANI GRIL, rojena Šenica, Grilova mama iz Spodnjih Dupelj. Pogreb drage pokoljnice bo v soboto, 19. 9., ob 14. uri na pokopališču v Dupljah. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 91. letu starosti k Bogu in svojemu Odrešeniku odšla draga mama FRANČIŠKA GREGÔRC iz Radovljice, mati duhovnika Blaža Gregorca, ravnatelja nadškofijske gospodarske uprave v Ljubljani.
Pogreb pokojne bo v soboto, 19. 9., ob 16. uri izpred župnijske cerkve sv. Petra v Radovljici. Od 10. ure naprej bo ležala v farni cerkvi.


Petek, 18. 9. 2020

V 51. letu je umrla ljubljena BARBARA JURŠE, rojena Blažič. Pogreb s sveto mašo na prostem bo v petek, 18. 9. 2020, ob 16h v Vavti vasi, Straža pri Novem mestu. V poslovilno vežico bo pripeljana ob 10h.

Po dolgotrajni in težki bolezni je v Gospodu zaspala IVANKA KOSMAČ, po domače Tomažètova Ivanka, dolgoletna oskrbnica podružnične cerkve Svetega Andreja pri Moravčah. Pogreb pokojne bo v petek, 18.9.,ob 16. uri izpred poslovilne vežice v Moravčah.Žara bo na dan pogreba od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici. Po pogrebu bo sveta maša v župnijski cerkvi v Moravčah.


Četrtek, 17. 9. 2020

Svojci sporočajo, da se je v 86. letu za vedno poslovil in odšel h Gospodu dragi mož, oče, dedek, pradedek, brat in stric ANDREJ KORENČAN. Pogreb bo jutri, v četrtek, 17. 9., ob 9:30 na Plečnikovih žalah. Na dan pogreba od 7. ure naprej bo v vežici Svetaga Andreja.

Svojci sporočajo, da je po hudi bolezni v 70. letu starosti umrl MARKO BOROVNIČAR iz Bŕij na Vipavskem. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 17. 9., ob 16. uri na pokopališču na Bŕjah. Na dan pogreba dve uri pred pogrebom bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 94. letu starosti se je poslovila ŠTEFANIJA ŠPENKO, po domače Debelakova Štefka iz Zaloga pri Cerkljah. Pogreb pokojnice bo v četrtek dne, 17.9.2020 ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 9. ure dalje bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da se je v 91. letu poslovil dragi mož, oče in dedek JOŽE PAVLIČ, po domače ANDREJČKOV Joža iz Ljubna pri Podnartu. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 17. 9., ob 16. uri na pokopališču v Ljubnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure naprej pred poslovilno vežico. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo. Darujte lahko za farno cerkev v Ljubnem.


Sreda, 16. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je po težki bolezni izgubil boj za življenje ljubi mož, oče, dedek, brat in stric JOŽE MEDVED iz Vira pri Stični. Pogreb s sveto mašo bo v sredo, 16. septembra, ob 16h v Stiški baziliki. Žara pokojnega bo na dan pogrebo od 10h naprej v vežici Stiškega pokopališča.

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je zapustil dragi DOMINIK JEREB iz Turnovše 48 iz Vrhnike. Pogreb bo v sredo, 16. 9., ob 16. uri na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 15..9. 2020

Svojci v neizmerni žalosti sporočajo, da jih je v 48. letu mnogo prezgodaj za vedno zapustil ljubljeni mož, ati, sin, brat in stric MILAN LEBENÍČNIK mlajši z Ločice pri Vranskem 22. Pogreb dragega pokojnika bo s pogrebno mašo v torek, 15. 9., ob 15. uri na pokopališču Vransko. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Umrl je SLAVKO COTMAN iz Rodice pri Domžalah. Od njega se bodo poslovili v torek, 15. 9., ob 16.uri na pokopališču v Domžalah. Na dan pogreba od 11. ure dalje bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Ponedeljek, 14. 9. 2020

V 97. letu starosti je Gospod poklical k sebi JOŽEFO OKOREN iz Bajdinca, sestro Franceta Okorna, misijonarja v Čilu. Pogreb bo v ponedeljek, 14. 9., ob 15.30 na pokopališču v Škocjanu pri Turjaku. Pokojna bo na dan pogreba v poslovilni vežici od 10. ure dalje.

K Bogu je v 94. letu starosti odšel FRANC SMOLEJ, po domače Žlindrov France, dolgoletni ključar v Planini pod Golico. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek, 14. 9., ob 15. uri izpred domače hiše v Planini pod Golico. Na dan pogreba bo pokojnik od 11. do 14. ure v vežici na Blejski Dobravi.


Nedelja, 13. 9. 2020

V 76. letu starosti se je poslovila IVANA PERNE iz Komende, Glavarjeva cesta. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 13. 9., ob 14. uri na pokopališču v Komendi. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 12. 9. 2020

Svojci sporočajo žalostno vest, da jih je mnogo prezgodaj zapustil in odšel k Bogu, dragi sin, brat, svak in stric STANISLAV KLAVS iz Rožnika pri Turjaku. Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 12. 9., ob 15. uri na pokopališču v Škocjanu pri Turjaku. V petek, 11. 9., od 17. ure naprej bo pokojni ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.

Po dolgi in težki bolezni je odšel k Stvarniku dragi mož ati in ata MILAN KRIŽAJ, po domače Pavletov Milan iz Strahinja. Pogreb bo v soboto, 12. 9., ob 16. uri v Župnijski cerkvi v Naklem. Na dan pogreba od 12:30 bo žara v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Darujete lahko za svete maše za pokojnika.


Petek, 11. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je umrl dragi BOŽIDAR URBANIJA, po domače LOGAJEV Boris iz Spodnjega Tuštanja. Pogreb pokojnika bo v petek, 11. 9., ob 15. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšni poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da je v 72. letu umrla draga žena, mama in stara mama BERNARDA PIVK, rojena TRATNIK, iz Partizanske ceste iz ŽIROV. Od nje se bodo poslovili v petek, 11. septembra, ob 15. uri na Dobračevi pri Žireh. Na dan pogreba od 12. ure bo ležala v poslovilni vežici na Dobračevi.


Četrtek, 10. 9. 2020

Svojci sporočajo, da je v 94. letu je umrla mama IVANKA KREK, Plájbova mama iz Selc, mama klarise s. Marije Roze. Pogreb bo v četrtek, 10. 9., ob 16. uri. V sredo od 14. ure do pogreba leži v tamkajšnji mrliški vežici. Namesto cvetja in sveč lahko dar v njen spomin namenite za sv. maše ali v dober namen.

Svojci sporočajo, da je umrla ANICA ZAJC, rojena Povirk s Svetega Mohorja. P ogreb bo v četrtek, 10. 9. , ob 16. uri na pokopališču v Moravčah. V sredo, 9. 9.2, od 14. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Stvarnik in Gospodar nad življenjem in smrtjo je le mesec dni po dopolnjenem 35. letu življenja nepričakovano povabil v svoje večno kraljestvo duhovnika salezijanca MATILDA DÓMIĆA. Pogrebna sveta maša– ob upoštevanju navodil, ki veljajo v času preprečevanja okužb s koronavirusom, – bo v svetišču Marije Pomočnice v Ljubljani na Rakovniku v četrtek, 10. septembra, ob 15. uri. Nato ob 17. uri pogreb na pokopališču v Želimljem. Na dan pogreba bo rajni od 9. ure dalje ležal v svetišču Marije Pomočnice na Rakovniku.


Sreda, 9. 9. 2020

V častitljivi starosti 98. let se je na angelsko nedeljo poslovila in odšla k Bogu MARIJA ŠIKOVEC, rojena Joger, iz Lok pri Zagorju, zvesta prijateljica Radia Ognjišče. Jutri, v sredo, 9. 9., bo žara od 11. ure naprej v mrliški vežici v Zagorju ob Savi. Pogrebna sv. maša bo ob 14. uri v župnijski cerkvi sv. Petra in Pavla. Zadnje slovo od pokojnice bo ob 15.uri.


Ponedeljek, 7. 9. 2020

H Gospodu je odšel je dragi sin, vnuk, mož, očka, brat in stric DAVID TEKAVEC iz Trzina. Od njega se bodo poslovili v ponedeljek, 7. 9., ob 16. uri na pokopališču v Mengšu. Na dan pogreba od 9. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Nedelja, 6. 9. 2020

Tiho in mirno se je poslovila draga mama ANTONIJA ARTAČ s Podpeške ceste na Brezovici. Pogreb s sveto mašo bo v nedeljo, 6. 9., ob 15.00 na Brezovici pri Ljubljani. Od nedelje naprej od 8. ure, do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sobota, 5. 9. 2020

Umrl je JOŽEF KONČNIK, po domače Tišlarjev Pepi z Vrhnike. Pogreb bo v soboto 5. 9. ob 16.00 uri na pokopališču na Vrhniki. Na dan pogreba od 10.00 ure naprej bo žara v poslovilni vežici številka 1 (levo).


Petek, 4. 9. 2020

V 78. letu starosti je v Gospodu zaspal dragi mož, ati, dedek in pradedek ERICH ANTON NOVAK iz Ljubljane. Zadnje slovo bo v petek, 4. 9., ob 12. uri na Žalah. Na dan pogreba bo od 7.00 ure naprej ležal v mrliški vežici 5. Pogrebna maša bo zvečer ob 18.30 uri v cerkvi Marije Pomočnice na Rakovniku.

Omagalo je srce drage mami EME BIZJAN iz Podgrada pri Ljubljani. Od nje se bodo poslovili v petek, 4. septembra, ob 17. uri na Plečnikovih Žalah. Žara bo od 9. ure naprej v poslovilni vežici Sv. Krištofa.


Četrtek, 3. 9. 2020

V 69. letu je po bolezni v Bogu zaspal PETER KOZLEVČAR iz Litije. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 3. 9., ob 14. uri na pokopališču v Šmartnem pri Litiji. Na dan pogreba bo žara od 9. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci sporočajo, da jih je v 86. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu JOŽE VIDMAR, iz Voklega. Pogreb dragega pokojnika bo v četrtek, 3. septembra ob 17. uri na pokopališču v Šenčurju. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 11. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

H Gospodu je odšel nekdanji organist MIRO CAPUDER, po domače Alešev Miro iz Moravč. Od njega se bodo poslovili v četrtek, 3. 9., ob 16. uri na pokopališču v Moravčah. V sredo, 2. 9., od 14. do 20. ure in na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Sreda, 2. 9. 2020

Umrl je ljubi mož, OTMAR HÖGLER, upokojeni učitelj, iz Stare cerkve pri Kočevju. Pogreb bo v sredo, 2. 9.., ob 16h na pokopališču Sava pri Litiji. Do pogreba pokojni leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Družba hčera krščanske ljubezni sporoča, da je v 87. letu starosti in v 53. letu poklica sestre usmiljenke odšla v Očetovo hišo sestra LJUDMILA VOLAVC, rojena v župniji Vitanje. Od nje se bodo poslovili v sredo, 2. 9., v cerkvi Vseh svetih na Ljubljanskih Žalah. Ob 14. uri bo sveta maša, ob 15. uri pogrebna slovesnost.

Svojci sporočajo, da jih je v 84. letu starosti za vedno zapustil in odšel k Bogu dragi FRANC UŠLAKAR starejši, po domače Ušlakarjev Francl iz Čadovelj. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 2. 9., ob 16. uri na pokopališču na Trsteniku. Žara pokojnika bo v torek, od 17. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Ponedeljek, 31. 8. 2020

Tiho in mirno, kakor je živela, je v 81. letu starosti k Bogu odšla draga mama, žena in sestra MARIJA KROPIVNIK, rojena Kmetič, po domače Kropivnikova Micka iz Zgornjega Brnika. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v ponedeljek, 31. 8., ob 14.uri na pokopališču v Cerkljah na Gorenjskem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni ve žici .


Nedelja, 30. 8. 2020

Cilj svoje življenjske poti je v 89. letu dosegla MARJETA STERLE, po domače Podklancava Megi, iz Podgore 28 v Loški dolini. Pogreb pokojnice bo v ožjem družinskem krogu v nedeljo, 30. avgusta 2020, ob 15.00. Žara pokojne bo od 13. ure naprej v cerkvi v Viševku.


Sobota, 29. 8. 2020

Svojci sporočajo, da je v 83. letu odšla h Gospodu ANA KLOPČIČ, rojena Burja, po domače Jančetova mama, iz Dol pod Sveto Trojico. Od nje se bodo poslovili v soboto, 29. 8., ob 14. uri na pokopališču v Moravčah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Četrtek, 27. 8. 2020

Tiho in mirno, kakor je živela, je k Bogu odšla draga mama, žena in sestra NEŽA STOPAR, rojenaVLAŠIČ, iz Kočevja. Pogreb v družinskem krogu bo v četrtek, 27. 8., ob 17. uri na na pokopališču Videm pri Dolenji vasi. Na dan pogreba bo žara od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 94. letu je v Bogu zaspal dragi mož, oče, brat in stric ANTON ŽELEZNIKAR, po domače Špinov Tone iz Stiške Vasi pod Krvavcem. Pogreb pokojnika bo v četrtek, 27. 8., ob 16. uri na pokopališču v Cerkljah. Na dan pogreba od 8. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.


Torek, 25, 8.

Svojci sporočajo, da je v 101. letu umrla MARIJA ZUPANČIČ iz Gornjega Ajdovca 5, dolga leta je živela v Clevelandu. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v torek, 25. 8., ob 16. uri na pokopališču Sela pri Ajdovcu. Pokojna bo ležala danes v ponedeljek, od 16. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 84. letu je v Bogu zaspal Valentin Lavtar iz Kranja. Pogreb dragega pokojnika bo v družinskem krogu v torek, 25. avgusta, ob 15. uri na mestnem pokopališču v Kranju. Žara pokojnega bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


Ponedeljek, 24. 8. 2020

Dober mesec pred svojim 104. rojstnim dnem, je svoje najdražje zapustila draga teta MARIJA ČAD, po domače Matijeva Mici. Pogreb bo v ponedeljek, 24. 8., ob 11.uri na Črnučah.

Svojci sporočajo, da je v 83. letu starosti umrl Vinko Trček, po domače Brezenški Vinko iz Rovt 9. Pogreb dragega pokojnika bo v ponedeljek 24. 8. 2020 ob 16.00 uri na pokopališču v Rovtah. Na dan pogreba bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici od 14.00 ure naprej. Pogreb bo v družinskem krogu.


Sobota, 22. 8. 2020

V 80. letu je h Gospodu odšel MARIJAN ALOJZIJ KOZJEK iz Kranja.
Pogreb dragega pokojnika bo v soboto, 22. avgusta, ob 14. uri na pokopališču v Podbrezjah. Na dan pogreba bo ležal od 10. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.


Petek, 21. 8. 2020

V 87. letu starosti je v Bogu zaspala MARTINA BENEDIK, rojena Junc, po domače Štormančkova mama iz Stražišča. Pogreb drage pokojnice bo v družinskem krogu v petek, 21. 8., ob 13. uri na pokopališču v Bitnjah.Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v farni cerkvi v Stražišču.


Četrtek, 20. 8. 2020

V 91. letu starosti se je tiho poslovila in v Bogu zaspala PAVLA DEMŠAR, Bógnarjeva Pavla iz Predmosta pri Poljanah nad Škofjo Loko, zvesta prijateljica Radia Ognjišče. Pogrebna sveta maša bo v četrtek, 20. 8., ob 16. uri v župnijski cerkvi, zadnje slovo od pokojne bo sledilo ob 17. uri na pokopališču v Poljanah. Na dan pogreba bo od 9. ure naprej ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Svojci žalostni sporočajo, da je zemeljsko pot nepričakovano sklenil in odšel k Bogu dragi mož, oče, dedek in brat PAVEL NOGRAŠEK iz Ljubljane. Pogreb bo v četrtek, 20. 8., ob 13.30 na Plečnikovih Žalah. Od dragega pokojnika se bo mogoče posloviti na dan pogreba od sedme ure dalje v vežici Adama in Eve.

Po hudi in težki bolezni je svoje drage zapustil VINKO NANUT, po domače Fricov Vinko iz Podgore pri Ložu. Žara pokojnega bo v četrtek, 20. 8., od 12. ure naprej v cerkvi Sv. Marije Vnebovzete v Viševku. Od njega se bodo poslovili istega dne ob 15. uri v ožjem družinskem krogu. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.


Sreda, 19. 8. 2020

Svojci sporočajo žalostno vest, da je umrla IVANKA ŠVIGELJ iz Borovnice, Laze 25. Pogreb bo v sredo, 19. 8., ob 16. uri na pokopališču v Borovnici. Na dan pogreba od 11. ure naprej bo žara v tamkajšnji poslovilni vežici.

Tozemsko življenje je končal dragi TONE NOGRAŠEK, po domače OBRÍVKARJEV TONE iz vasi Gozd-Reka. Pogreb pokojnika bo v sredo, 19. avgusta, ob 15.30 na Prežgánju. Žara bo od 8. ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.