Marjan Bunič
Boštjan Smole
Tone Gorjup

Srečanja PRO

Naši zvesti poslušalci ste nas postavili na 5. mesto (photo: Rok Mihevc) Naši zvesti poslušalci ste nas postavili na 5. mesto (photo: Rok Mihevc)

Hvala, Prijatelji!

S hvaležnostjo se oziramo na minule dni, ko smo kolesarili po prelepi Sloveniji in se srečevali z vami, dragi Prijatelji.

Druga skupina čaka na predstavo En godec nam gode (photo: Tanja Dominko) Druga skupina čaka na predstavo En godec nam gode (photo: Tanja Dominko)

Mini počitnice Radia Ognjišče uspele!

Minuli konec tedna, od 19. do 21. januarja, smo se radijci s številnimi svojimi poslušalci in prijatelji- kar 430 jih je bilo- družili v Termah Radenci na že 7. mini počitnicah, ki ...

Dan počitniških majic (photo: ARO) Dan počitniških majic (photo: ARO)

Bečiči od blizu

Turistično naselje Bečići je bogatejše za nekaj hotelov, vil, predvsem pa majhnih prodajaln in lokalov. Kot večina podobnih naselij. Šele, ko se umakneš vsemu temu in se ...

Gala koncert znova navdušil (photo: Rok Mihevc) Gala koncert znova navdušil (photo: Rok Mihevc)

Odmevi 22. Gala koncerta

V Gallusovi dvorani Cankarjevega doma je Radio Ognjišče včeraj spet dosegel svoj namen- z odlično glasbo, petjem in veznim besedilom je osvojil srca obiskovalcev in jih spodbudil, naj svoj ...

Urška Bačovnik Janša (photo: ARO) Urška Bačovnik Janša (photo: ARO)

PRO- Skrivnostna zdravnica

V novem letu smo prvo gostjo skrili zelo dobro; več kot pol ure smo namreč ugibali, kdo bi lahko bila. Potem, ko smo odkrili njen poklic, smo slišali imena mnogih znanih zdravnic.

Mateja je gostila Ljudmilo Novak (photo: ARO) Mateja je gostila Ljudmilo Novak (photo: ARO)

Kdo se skriva?

Tako smo se spraševali v 999. oddaji Prijatelji Radia Ognjišče. In kaj kmalu ugotovili, da je to predsednica Nove Slovenije - krščanskih demokratov Ljudmila Novak.