Slavi Košir
Miha Močnik
Tanja Dominko

Jure Sešek

Jure Sešek je voditelj in urednik na Radiu Ognjišče

 • Sodelavci in prijatelji sprejemamo vaše klice (photo: Rok Mihevc)
  26.02.2020, 07:11

  »Vse je milost!«

  Moj današnji razmislek, pogled ali komentar bi bil lahko najkrajši doslej. Lahko bi iskreno in naglas rekel le: hvala! Pa mislim, da bi večina poslušalcev vedela kaj imam v mislih in kaj vse odmeva v zahvali. Pustno dobro delo, vaše zaupanje, srce darovalcev, navdušenje radijskih sodelavcev, ganjenost misijonark, sodelovanje treh organizacij, ki se zavedajo, da so skupaj močnejše in hkrati nemočne brez darovalcev, brez poslušalcev. Veselje v Afriki, hvaležnost v Misijonskem središču Slovenije, Slovenski karitas in na Radiu Ognjišče. Lahko bi bil kratek.

 • Burundi (photo: Izidor Scek)
  24.02.2020, 12:41

  Dvorana, zgrajena s pomočjo sredstev PSI, bo poimenovana po očetu Francu Boletu!

  Danes smo se obrnili nazaj, k uspehu minule sobote in uspešni Pustni Sobotni iskrici. Jure Sešek je v Afriko poklical misijonarko s. Vesno Hiti.

 • Radijski sodelavci na malo drugačni Pustni Sobotni iskrici (photo: ARO)
  22.02.2020, 15:44

  Dobrota po odhodu očeta Franca v večnost dobila krila!

  Pustna Sobotna iskrica, ki je zaradi smrti ustanovitelja Radia Ognjišče Franca Boleta potekala brez plesnega rajanja, je presegla vsa pričakovanja! Klic k dobremu delu je potrkal na številna srca in tako se je za center za otroke s posebnimi potrebami v afriškem Burundiju zbralo že več kot 122.000 EUR.

 • Vabimo k darovanju! (photo: Rok Mihevc)
  22.02.2020, 14:27

  PSI 2020: Bog povrni vašo dobroto!

  V uredništvu Radia Ognjišče smo se ob smrti ustanovitelja in direktorja msgr. Franca Boleta odločili, da odpovemo današnji pustni ples v okviru letošnje dobrodelne Pustne Sobotne Iskrice, ki naj bi se odvil v Šentvidu. Ker pa dobro poznamo direktorjevo delo in življenje, vemo, da bi se tudi sam z vsem srcem trudil za uspeh dobrodelne akcije za izgradnjo učilnic in ambulante v Burundiju.

 • Misijon v Burundiju (photo: Izidor Šček)
  17.02.2020, 15:32

  VIDEO: PSI 2020: Vabilo k dobremu delu!

  Slovenska Karitas, Misijonsko središče Slovenije in Radio Ognjišče tudi letos vabimo k sodelovanju na pustnem plesu z dobrim namenom. V športni dvorani Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani se bo v soboto, 22. februarja, ob dvanajsti uri začela »Pustna Sobotna iskrica«.