Radio Ognjišče
Nataša LičenNataša Ličen
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović

Oddaje

Napev – odsev, 1. del

V sredini novembra je v Artičah potekala državna revija poustvarjalcev glasbenega izročila Slovenije Napev-odsev, ki je namenjena predstavitvi zanimivih in kakovostnih programov glasbenih ...

Vesna Sever Borovnik

»Nisi sam, tukaj sem, pokliči!«

Z nami v Svetovalnici je bila psihologinja Julija Pelc, psihoterapevtka in družinska terapevtka, govorili pa smo o pripravah na za mnoge najlepše obdobje v letu, ki pa je na drugi strani za ...

Mirjam Judež

Dr. Tomo Virk: Branje me je vedno osrečevalo

»Starejši ko sem, bolj vidim, kako so me knjige skozi življenje oblikovale. Oblikuje nas seveda marsikaj, družina, družba, okolje, prijatelji s katerimi se družimo... A tudi knjige so takšne ...

Mateja Subotičanec

Teden Karitas v evropskem letu mladih

Tinkara Čuk in Bernarda Nagode sta bili septembra v Belgiji na srečanju evropskih članov Young Karitas. Predstavniki marsikatere države so ob predstavitvi slovenskih projektov rekli, da so lahko ...

Nataša Ličen

Gospod, imate raka.

November je mesec osveščanja o boleznih moških, posebej o bolezni raka mod in prostate, ki sta med najpogostejšimi. Vsak četrti moški zboli po petdesetem letu starosti. Mačizem nas ponavadi ...

Nataša Ličen

Postavitev družine

V Svetovalnici smo s Suzano Javeršek govorili o metodi postavitve družine, katere ustanovitelj je Bert Hellinger, nemški psiholog, terapevt, teolog in duhovnik. Z gostjo se je pogovarjala Mateja ...

Mirjam Judež

Avdio player - naslovnica