Matjaž Merljak
Boštjan Smole
Andrej Šinko

Tadej Sadar

Tadej Sadar je odgovorni urednik Radia Ognjišče.

 • Anselm Grün (photo: Facebook)
  29.03.2020, 18:00

  Podcast: Anselm Grün - Ena od bolezni današnjega časa je, da smo družba gledalcev

  Prvi osrednji Misijonski nagovor pripada patru Anselmu Grünu. » Samo če vidim v svojem življenju smisel, dobim moč za življenje in željo, da se ga lotim,« je v pogovoru za naš radio, ki smo ga posneli že januarja, povedal pater.

 • Si upaš živeti? (photo: Pixabay)
  29.03.2020, 04:30

  Program 15. radijskega misijona

  Radijski misijon, ki ga začenjamo na današnjo tiho nedeljo, smo seveda načrtovali mnogo prej, kot nas je zajel cunami, pod katerim zdaj ječi in trepeta ves svet. Pravzaprav naslov neverjetno sovpada z mislimi, ki se nam vsem porajajo te dni: SI UPAŠ ŽIVETI? Podnaslovili smo ga" Velikih pet": o ljubezni, o smislu, o upanju, o veselju in o bližini.

 • Radio Ognjišče (photo: Radio Ognjišče)
  16.03.2020, 17:02

  Nekaj sprememb programa Radia Ognjišče v teh dneh

  "Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori GOSPOD: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje."Tako beremo v knjigi preroka Jeremija in s temi besedami vas, v upanju, da ste dobro, nagovarjam v teh dneh preizkušnje.

 • Mikrofon (photo: Rok Mihevc)
  12.03.2020, 10:33

  Na Radiu Ognjišče naj nas v teh dneh povezujejo sveta maša, molitev in program

  »Ko pride vaš strah kakor ujma, ko prideta nad vas stiska in nadloga, me kličite. Kdor me posluša, bo prebival na varnem. Miren bo in se ne bo bal hudega.«

 • Svet (photo: Unsplash)
  03.03.2020, 14:28

  Vsi nosimo breme kaosa svetovnih razsežnosti

  Bolj uživate v miru ali v nepredvidljivosti? Imate raje zaupanje ali prevaro? Naj vprašam drugače: ste bolj za red ali za kaos?