Blaž Lesnik
Marko Zupan
Marjana Debevec

Tadej Sadar

Tadej Sadar je odgovorni urednik Radia Ognjišče.

 • Varilec (photo: Pixabay)
  01.05.2020, 15:15

  Ventilator – novinar, ki meša zrak

  Naslov je seveda nastal po včerajšnji oddaji nacionalne televizije, v kateri smo spremljali dobro režirano farso, ki je seveda temeljila na scenariju, napisanem že pred tedni, kako bi sicer lahko spremljali telefonske pogovore, ki jih je tako imenovani žvižgač začel snemati takoj, ko so začeli kupovati zaščitno opremo.

 • Šmarnice (photo: Peggy Choucair / Pixabay)
  30.04.2020, 10:04

  Poslušajte šmarnice! Tudi v podcastu!

  Radio Ognjišče vse od prvega dne misli tudi na najmlajše poslušalce. Radi jim prebiramo zgodbe, z veseljem pogledamo v Sveto pismo, širimo obzorja s Šmarnicami in bogatimo domišljijo s pravljicami, ljudskimi in umetnimi zgodbami. Skrbno izbiramo, prijazno prebiramo in iskreno vabimo: "Prisluhnite, trudimo se za vas!"

 • Anselm Grün (photo: Facebook)
  29.03.2020, 18:00

  Anselm Grün - Ena od bolezni današnjega časa je, da smo družba gledalcev

  Prvi osrednji Misijonski nagovor pripada patru Anselmu Grünu. » Samo če vidim v svojem življenju smisel, dobim moč za življenje in željo, da se ga lotim,« je v pogovoru za naš radio, ki smo ga posneli že januarja, povedal pater.

 • Si upaš živeti? (photo: Pixabay)
  29.03.2020, 04:30

  Program 15. radijskega misijona

  Radijski misijon, ki ga začenjamo na današnjo tiho nedeljo, smo seveda načrtovali mnogo prej, kot nas je zajel cunami, pod katerim zdaj ječi in trepeta ves svet. Pravzaprav naslov neverjetno sovpada z mislimi, ki se nam vsem porajajo te dni: SI UPAŠ ŽIVETI? Podnaslovili smo ga" Velikih pet": o ljubezni, o smislu, o upanju, o veselju in o bližini.

 • Radio Ognjišče (photo: Radio Ognjišče)
  16.03.2020, 17:02

  Nekaj sprememb programa Radia Ognjišče v teh dneh

  "Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori GOSPOD: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje."Tako beremo v knjigi preroka Jeremija in s temi besedami vas, v upanju, da ste dobro, nagovarjam v teh dneh preizkušnje.