Marjan Bunič
Miha Močnik
Marta Jerebič

Tadej Sadar

Tadej Sadar je odgovorni urednik Radia Ognjišče.

 • Voznik (photo: Unsplash)
  28.01.2020, 07:51

  Gospod je moj taksist, varno me popelje po ulicah

  Za nami je nedelja Svetega pisma in v tokratni oddaji Sol in luč smo poslušali nekaj odlomkov iz knjige z naslovom Bistvenih sto, v kateri avtor Whitney Kuniholm z izrazito sodobnim, ter mestoma tudi humornim pristopom, odkriva ozadja odlomkov, ki so aktualni v vseh časih. Knjiga je izšla pri Svetopisemski družbi Slovenije.

 • Hiše (photo: Pixabay)
  15.01.2020, 07:52

  Človek vse bolj postaja hišna vrsta

  Ste radi srečni? In zdravi? Šinrin-joku ali gozdno kopanje že več desetletij velja za enega od stebrov japonske kulture, njihove umirjenosti in spokojnosti. Med gozdnim kopanjem se povežemo z naravo zadnja leta pa je tudi vse več znanstvenih dokazov, da ima izjemen vpliv na zdravje. V oddaji Sol in luč smo predstavili nekaj odlomkov iz knjige Z gozdom do sreče in zdravja, avtorja Qing Li – ja, ki je izšla pri založbi Učila.

 • Sodelavci Radia Ognjišče (photo: ARO)
  01.01.2020, 00:05

  Naše novoletno voščilo za vas

  Današnja sreda je lahko navadna in sledi navadnemu torku, lahko pa je hkrati tudi posebna in je mejnik.

 • Mikrofon (photo: Rok Mihevc)
  23.12.2019, 07:35

  Kako bo praznično dogajanje odmevalo v našem programu?

  Na Radiu Ognjišče se praznik pozna. Tudi tokrat bo tako.

 • Puščava (photo: Pixabay)
  18.12.2019, 11:17

  Ekologija? Ni nas še dovolj strah!

  Pred leti je bilo. Resno bolanemu znancu je zdravnik prepovedal kajenje, pa se na vsa opozorila ni niti zganil. Neka modra glava je njegovo početje komentirala z besedami: »Ni ga še dovolj strah.« Ta stavek si bom zapomnil za vse življenje. Človek je temeljnih sprememb v življenju sposoben šele, ko ga je dovolj strah posledic, prej ne, pa če mu jih razum, vključno njegov lastni, še tako jasno predoči.