Matjaž Merljak
Marko Zupan
Alen Salihović

Pozitiva

Svoje napake spregledamo, pri drugem jih izpostavljamo.  (photo: Pixabay) Svoje napake spregledamo, pri drugem jih izpostavljamo.  (photo: Pixabay)

Napake pri sebi opravičujemo, pri drugih ne.

Vsaka kriza je velika priložnost za popravke. Prof. dr. Jože Ramovša je ob tem v oddaji »Za sožitje« dodal, da so se žal v preteklosti krize večinoma popravljale tako, da so se sesule v agresijo, ...

V času epidemije smo več kupovali od lokalnih ponudnikov  (photo: Pixabay) V času epidemije smo več kupovali od lokalnih ponudnikov  (photo: Pixabay)

Epidemija je spremenila odnos do hrane

Zaradi epidemije so mnogi zadnja dva meseca precej ali povsem spremenili prehrano, tako je pokazala tudi mednarodna raziskava Food-Covid-19. Odvijala se je spletno v več državah, vanjo so se ...

Petra Markič v svojem svetu ustvarjanja z glino  (photo: Matevž Trdan) Petra Markič v svojem svetu ustvarjanja z glino  (photo: Matevž Trdan)

Ustvarjanje je nekaj, kar je v nas položil Bog

Življenje je učni poligon, je v oddaji Via positiva, dejala Petra Markič. Njene zgodbe iz gline so nas navdušile za srečanje pred mikrofonom. Ob pogovoru pa smo odkrili, da je njena zgodba širša.

Mislim dobro, ti misliš dobro, stopimo skupaj in vplivajmo z dobrim še na ostale. (photo: pixabay) Mislim dobro, ti misliš dobro, stopimo skupaj in vplivajmo z dobrim še na ostale. (photo: pixabay)

Virus idej

Na začetku razmer s korona virusom je bilo v družbi veliko negativnosti. To je spodbudilo Darka Begića, idejnega vodjo Virusa idej, k povabilu podobno mislečih, da bi trenutne razmere obrnili v ...

v živo