Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Mark GazvodaMark Gazvoda
Petra StoparPetra Stopar

Radijski utrip

FOTO: Na Ljubnem ob Savinji uspelo srečanje PRO

Na Ljubnem ob Savinji je danes potekalo srečanje prijateljev in poslušalcev Radia Ognjišče. Srečanje se je začelo s sveto mašo v župnijski cerkvi sv. Elizabete, tej je sledila ...

04.08.2013, 21:29

Knjige za mlade založbe Ognjišče

Pri založbi Ognjišče smo pripravili poseben izbor knjig za mlade iz zbirke žepnice. Te dni je namreč izšla njihova najnovejša uspešnica „Bil sem hudoben - Prava ...

19.07.2013, 20:00

FOTO in VIDEO: Potep v zeleni kras

V torek, 9. julija, smo se z lokalno turistično vodnico Alenko Veber iz Zavoda Rihtarjeva domačija odpravili na potep po Notranjsko-kraški regiji. S terena smo se večkrat oglasili v živo in ...

09.07.2013, 13:06 Blaž Lesnik

V nebesih sem doma

Med ljudskimi pevci so Slomškove pesmi zelo priljubljene. Te so se oglašale v tokratni oddaji iz cikla Pevci zapojte, godci zagod'te. Posneli smo jih na srečanju pevcev ljudskih ...

08.07.2013, 21:00

Neprecenljive počitnice

Gotovo poznate oglas za družbo, ki upravlja s plastičnim denarjem. Oglas, v katerem nas podučijo, da lahko s pravo kartico odkrijemo neprecenljivo. Saj veste, nekaterih stvari se ne da kupiti ...

02.07.2013, 17:29

Ko bi jaz vedela

Oddaja iz cikla Pevci zapojte, godci zagod'te je prinesla odlomke s srečanja pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž, ki so ga 15. junija na Čatežu ob Savi pripravile pevke Žejno.

01.07.2013, 21:00

Poletno branje založbe Ognjišče

Pri založbi Ognjišče so za poletne mesece pripravili dve ponudbi poletnega branja. V prvi ponudbi, imenovani: Poletno branje -Vzemi me s seboj! Kamorkoli ponujamo knjige iz knjižne zbirke ...

28.06.2013, 15:43

VIDEO: Ljubo doma - Matejin potopis - zadnji del

Ko smo se ustavili v Škofji Loki na avtobusni postaji in so izstopili še zadnji počitnikarji našega avtobusa, se objeli s svojimi domačimi, je v meni zvenel en velik hvala. ...

25.06.2013, 18:10

Prihaaaajamooooo! Matejin potopis – sedmi del

Dragi domači, sodelavke in sodelavci, prihajamo. Potem ko nas je na Jonskem morju obiskal Martin Krpan, s katerim se odlično ujame naš Jure, smo prespali še eno noč in jutro začeli s ...

24.06.2013, 08:11