Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Petra StoparPetra Stopar

Radijski utrip

FOTO: Na Ljubnem ob Savinji uspelo srečanje PRO

Na Ljubnem ob Savinji je danes potekalo srečanje prijateljev in poslušalcev Radia Ognjišče. Srečanje se je začelo s sveto mašo v župnijski cerkvi sv. Elizabete, tej je sledila ...

04.08.2013, 21:29

Knjige za mlade založbe Ognjišče

Pri založbi Ognjišče smo pripravili poseben izbor knjig za mlade iz zbirke žepnice. Te dni je namreč izšla njihova najnovejša uspešnica „Bil sem hudoben - Prava ...

19.07.2013, 20:00

FOTO in VIDEO: Potep v zeleni kras

V torek, 9. julija, smo se z lokalno turistično vodnico Alenko Veber iz Zavoda Rihtarjeva domačija odpravili na potep po Notranjsko-kraški regiji. S terena smo se večkrat oglasili v živo in ...

09.07.2013, 13:06 Blaž Lesnik

V nebesih sem doma

Med ljudskimi pevci so Slomškove pesmi zelo priljubljene. Te so se oglašale v tokratni oddaji iz cikla Pevci zapojte, godci zagod'te. Posneli smo jih na srečanju pevcev ljudskih ...

08.07.2013, 21:00

Neprecenljive počitnice

Gotovo poznate oglas za družbo, ki upravlja s plastičnim denarjem. Oglas, v katerem nas podučijo, da lahko s pravo kartico odkrijemo neprecenljivo. Saj veste, nekaterih stvari se ne da kupiti ...

02.07.2013, 17:29

Ko bi jaz vedela

Oddaja iz cikla Pevci zapojte, godci zagod'te je prinesla odlomke s srečanja pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž, ki so ga 15. junija na Čatežu ob Savi pripravile pevke Žejno.

01.07.2013, 21:00

Poletno branje založbe Ognjišče

Pri založbi Ognjišče so za poletne mesece pripravili dve ponudbi poletnega branja. V prvi ponudbi, imenovani: Poletno branje -Vzemi me s seboj! Kamorkoli ponujamo knjige iz knjižne zbirke ...

28.06.2013, 15:43

VIDEO: Ljubo doma - Matejin potopis - zadnji del

Ko smo se ustavili v Škofji Loki na avtobusni postaji in so izstopili še zadnji počitnikarji našega avtobusa, se objeli s svojimi domačimi, je v meni zvenel en velik hvala. ...

25.06.2013, 18:10

Prihaaaajamooooo! Matejin potopis – sedmi del

Dragi domači, sodelavke in sodelavci, prihajamo. Potem ko nas je na Jonskem morju obiskal Martin Krpan, s katerim se odlično ujame naš Jure, smo prespali še eno noč in jutro začeli s ...

24.06.2013, 08:11

Kaj bere Jure Sešek?

Morda ste se tudi vi tako vprašali, ko vsak junijski večer poslušate Jurija Seška, ko prebira dogodivščine Veronike Petra in Tadeja. Bere iz knjige Eve Slivka ...

18.06.2013, 16:00