Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Mark GazvodaMark Gazvoda
Petra StoparPetra Stopar

Sociala

Stanovanjska problematika otežuje osamosvajanje

Slovenija je nedavno dobila nacionalni stanovanjski program za prihodnje 10-letno obdobje. Dokument prinaša nov pristop pri reševanju stanovanjske problematike, zlasti pa želi ...

03.01.2016, 08:00

Bog ni naš, ampak smo mi Božji

Verovanje in duhovnost sta najbolj zahtevni stvari za človeka, ker nas presegata, ker sta skozi vso zgodovino na robu človeške zmogljivosti. Na teh področjih vseskozi samo tipamo. Zato je ...

22.12.2015, 13:36 Nataša Ličen

Zakon o poklicnih boleznih imamo, le izvajamo ga ne

V Sloveniji imamo zakon, ki ureja področje poklicnih bolezni, a ga ne izvajamo. To so ugotovitve okrogle mize o negativnih zdravstvenih posledicah dela, ki so jo nedavno pripravili v Kanalu ob ...

20.12.2015, 09:00

Pregled domačih dogodkov od petka do petka

Cerkev v Sloveniji se je v minulem tednu pridružila odpiranju svetih vrat. Po regijah se že širi Luč miru iz Betlehema. Pred Slovenci je referendum o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. ...

19.12.2015, 18:00

Pridete na ples?

Na Viču bo znova Ples do enih. Jutri, v četrtek 17.12., ob 20. uri v Antonovem Domu. Tokrat se boste s pravim plesnim učiteljem Sašom Krasnovom učili plesnih korakov angleškega ...

16.12.2015, 11:50 Nataša Ličen

Sem proti in spoštujem

Na referendumu, ki bo 20. decembra, bom glasoval proti. Vendar to še ne pomeni, da sem nestrpen do homoseksualcev in lezbijk ali da jih ne spoštujem. Nasprotno, spoštujem jih ...

11.12.2015, 14:30 mag. Jure Levart

Socialni cirkus

Socialni cirkus je program aktivnega in dinamičnega dela z mladostniki, pri katerem se uporabljajo spretnosti cirkuške umetnosti kot sredstvo za doseganje pozitivnih rezultatov v ...

01.12.2015, 14:27 Nataša Ličen