Jože Bartolj
Marko Zupan
Petra Stopar

Marjana Debevec

Marjana Debevec je novinarka na Radiu Ognjišče.

 • Če si želimo osvoboditve od notranjih ran, je pomembna odločitev in vztrajno delo na sebi v zaupanju v Življenje.. (photo: PixaBay)
  03.10.2022, 11:25

  Stiska: priložnost za obup ali za korak v veri?

  Z včerajšnjo slovesnostjo na Brezjah smo vstopili v Teden za življenje. Somaševanje je popoldne na trgu brez baziliko vodil nadškof Marjan Turnšek. Eden od osrednjih dogodkov bo četrtkova okrogla miza o evtanaziji.

 • Nosilci Pohoda za življenje so bili letos mladi (photo: Marjana Debevec)
  01.10.2022, 14:59

  Življenje nerojenih otrok šteje!

  Množica pet tisoč ljudi se je danes dopoldne zbrala na že tretjem slovenskem Pohodu za življenje. Tokrat so si za geslo izbrali: Enakopravnost se začne pred rojstvom.

 • Pohod za življenje 2022 (photo: Marjana Debevec)
  01.10.2022, 12:26

  FOTO: Pohoda za življenje se je v Ljubljani udeležilo več tisoč ljudi

  V Ljubljani se je končal Pohod za življenje. Letos se je odvijal pod geslom Enakopravnost se začne pred rojstvom! Pohod za življenje je svetovna civilna iniciativa, ki je nastala iz želje, da bi javnost ozaveščala o lepoti in dostojanstvu vsakega človeškega življenja. Pohod za življenje po vsem svetu vsako leto močno raste in bo prisoten, vse dokler abortus ne postane nepredstavljiv.

 • Shod za otroke in družine (photo: Marjana Debevec)
  27.09.2022, 18:32

  Družino bomo branili do konca

  Kljub dežju se jev torek popoldne na shodu za zaščito družine pred državnim zborom zbralo skoraj 10.000 ljudi. V besedah upanja in hkrati odločenosti so sporočali, da ne bodo dopustili poseganja v naravne danosti in vdora LGBT ideologije v šole. Če bodo spremembe družinskega zakonika sprejete, bodo zbirali podpise za referendum.

 • Družina (photo: Pixabay)
  26.09.2022, 10:21

  Kje si bil, ko so uničevali družino?

  Posebej odmevna tematika septembrske seje državnega zbora bo petkova obravnava sprememb družinskega zakonika, ki spreminja definicijo zakonske zveze in istospolnim parom omogoča posvojitve otrok. Glas za otroke in družine jutri popoldne ob 17. uri pred državnim zborom pripravlja shod za zaščito otrok in družin.