Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Jakob ČukJakob Čuk
Rok MihevcRok Mihevc

Cerkev na Slovenskem

Cerkev nasprotuje diskriminaciji vernikov

Katoliška Cerkev javno protestira proti zlonamernim manipulacijam, ki služijo razpihovanju verske nestrpnosti v primeru Peticije za popolno obdavčitev Katoliške Cerkve, ki jo je ...

05.03.2013, 15:44

Tomaževa proslava v Ljubljani

V Ljubljani je danes potekala Tomaževa proslava, na kateri so študentje Teološke fakultete Univerze v Ljubljani prejeli diplome in Tomaževe nagrade. Slovesnost se je začela v ...

05.03.2013, 06:45

Pregled domačih dogodkov od 23. 2. do 1.3. .

Teden, ki je za nami je poleg odstopa papeža Benedikta XVI. zaznamovalo tudi imenovanje nove mandatarke ter predsednika državnega zbora. Za veselje pa so vnovič poskrbeli slovenski športniki.

03.03.2013, 00:30

Molitveni nameni za mesec marec

Po splošnem namenu papeža Benedikta XVI. v mesecu marcu molimo, da bi naravo vedno bolj spoštovali, zavedajoč se, da je vse stvarstvo Božje delo, zaupano človekovi odgovornosti.

02.03.2013, 10:42

Kardinal Rode ob slovesu papeža Benedikta XVI.

„V sredo, 27. februarja 2013, sem se skupaj s skoraj 200.000 verniki udeležil zadnje javne avdience svetega očeta Benedikta XVI. na Trgu sv. Petra. Vidno utrujeni papež je še zadnjič ...

28.02.2013, 14:31

V Dolnjem Logatcu o tradicionalni in osebni veri

V Društvu SKAM in na Radiu Ognjišče smo se odločili pripraviti šest večerov, na katerih bomo govorili o skupni odgovornosti za vero mladih ter krovnem dokumentu slovenskega ...

26.02.2013, 23:16

Benedikt XVI. – hvala ti!

Bila sem na radiu, ko so 19. aprila 2005 izgovorili njegovo ime – ime novega papeža. Ob izvolitvi tega velikega profesorja in misleca sem se kar malo nejeverno spraševala, kako bo ...

26.02.2013, 14:30