Štefan IskraŠtefan Iskra
Andrej NovljanAndrej Novljan
Tone GorjupTone Gorjup
Utrip dogajanja na Ritmu srca  (foto: Rok Mihevc)
Utrip dogajanja na Ritmu srca | (foto: Rok Mihevc)

To so imena nastopajočih letošnjega Ritma srca

Festival Ritem srca | 26.03.2024, 08:43 Andrej Jerman

Na razpis festivala Ritem srca se je letos odzvala kopica izvajalcev in avtorjev. Kar 33. Bogu hvala za vso ustvarjalnost in tudi zaupanje, ki ste ga s prijavo izkazali vsem, ki festival pripravljamo.

Med njimi je festivalska strokovna komisija izbrala deset najboljših. In lahko tudi rečemo, da ni imela lahkega dela. Tako se bodo na Ritmu srca 2024, v torek, 21. maja 2024, z novimi pesmimi predstavili Manca Hribar, Neža in Damjan Pančur, Svetnik, Anette, Mitja Ferenc, Antonio Tkalec in Janez Ferlež, Lucija Rejec, I AM, Bena Briški in Matej Šoklič.

Ritem srca 2024
Ritem srca 2024

Tudi letos bo festival potekal na prostem, pod milim nebom, na forumu Zavoda svetega Stanislava, vse točke pa bodo izvedene v živo ob spremljavi festivalskega benda. Že sedaj lepo povabljeni!

Festival Ritem srca
Darja Lovšin s svojo novo, peto knjigo o diabetični kulinariki  (photo: NL) Darja Lovšin s svojo novo, peto knjigo o diabetični kulinariki  (photo: NL)

Pogrevalnice namesto domače kuhinje?

Darja Lovšin je ustanoviteljica Zavoda Diabetes, v sklopu katerega so leta 1995 začeli izdajati revijo Dita, ki jo ureja, je tudi avtorica več knjig. Diplomirala je iz mednarodnih odnosov, kar ji ...