Jure Sešek
Jakob Čuk
Alen Salihović

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Ritem srca (photo: Rok Mihevc)
  15.10.2021, 10:03

  Ritem srca bo ...

  21. aprila 2022. Zaradi aktualnih razmer smo festival prestavili.

 • Kamni. (photo: Pexel.com, Nico Becker)
  30.03.2021, 14:13

  Ali slišiš vpitje kamnov?

  Ob cvetni nedelji smo se spominjali Jezusovega prihoda v Jeruzalem, ki ga ljudstvo skupaj z njegovimi učenci spremlja s petjem hvalnic. Nekatere farizeje to zmoti in Jezusu naročijo, naj jih vendarle ustavi. On pa jim odvrne, rekoč: »Povem vam, če ti umolknejo, bodo kamni vpili.« (Lk 19, 40)

 • Diego Armando Maradona, mojster nogometne igre, 1960-2020 (photo: https://twitter.com/MaradonaPICS)
  26.11.2020, 15:37

  Naj bodo mehke nebeške zelenice!

  Svet je obkrožila novica, da se je v sredo, 25. novembra, poslovil eden največjih nogometnih mojstrov. Nogometni bog. Za Argentince in še koga pa nesporni kralj nogometnih zelenic. Diego Armando Maradona je v 60. letu v Buenos Airesu umrl za posledicami srčnega infarkta. Prenehalo je biti srce, ki je s svojo ljubeznijo do nogometne igre in nepozabnimi predstavami ogrevalo Argentino in svet.

 • Lucy Grimble (feat. Bianca Rose) - live at Burgess Barn (photo: Youtube)
  25.11.2020, 14:07

  Lucy Grimble in pesmi o Božji ljubezni

  Lucy Grimble prihaja iz Londona, kjer že dolga leta deluje kot voditeljica slavljenja in kantavtorica. Z glasbenim slavljenjem si želi ustvarjati trenutek in prostor v katerem se lahko ljudje srečajo z Božjo ljubeznijo. Izdala je že 5 albumov, zadnji, God’s Heart Explodes, je izšel pred dnevi, predstavili pa smo ga tudi v našem programu, v zadnji oddaji Ritem srca.

 • Tenth Avenue North (photo: FB skupine)
  08.11.2020, 11:08

  Z odrov krščanske glasbe se poslavlja Tenth Avenue North

  V tokratni oddaji Ritem srca smo se posvetili skupini iz ameriške Floride, ki se po 20 letih skupnega ustvarjanja poslavlja z odrov. Kaj jih čaka, še ne vedo. So pa v slovo vsem ljubiteljem njihove glasbe napovedali poslovilno turnejo Farewell Tour, prav tako pa so z izdajo Unplugged For The People, torej kompilacije njihovih največjih hitov v akustični, izštekani različici, postavili "piko na i" uspešni zgodbi zasedbe …