Slavi KoširSlavi Košir
Miha MočnikMiha Močnik
Tanja DominkoTanja Dominko

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Hrana na smetišču ... (photo: econreview.studentorg)
  02.04.2024, 14:59

  Preživeti v obilju

  Dragi poslušalci, danes bi se rad ustavil pri nekaj mislih o obilju, h katerim me je napeljalo prebiranje knjige Outlive - Preživeti, ki jo je napisal ameriški zdravnik dr. Peter Attia. V njej govori o različnih navadah, tako prehranskih kot tudi življenjskih, ki pripomorejo k bolj zdravemu življenju. In posledično daljšemu.

 • Alfa in Omega (photo: Yeremie Pierre Noir )
  28.03.2024, 12:07

  Alfa in Omega vabi na velikonočni koncert Vstajenje

  Glasbena skupina Alfa in Omega pod vodstvom Nade Žgur vabi na velikonočni koncert slavilne krščanske glasbe z naslovom Vstajenje!

 • Utrip dogajanja na Ritmu srca (photo: Rok Mihevc)
  26.03.2024, 08:43

  To so imena nastopajočih letošnjega Ritma srca

  Na razpis festivala Ritem srca se je letos odzvala kopica izvajalcev in avtorjev. Kar 33. Bogu hvala za vso ustvarjalnost in tudi zaupanje, ki ste ga s prijavo izkazali vsem, ki festival pripravljamo.

 • Utrinek z Ritma srca 2023 (photo: Rok Mihevc)
  29.01.2024, 14:10

  Razpis za festival Ritem srca 2024

  Z veseljem sporočamo, da festival Ritem srca 2024 tudi letos bo! Potekal bo v torek, 21. maja, na prostem na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani in kot vsako leto tudi letos iščemo nove slovenske sodobne krščanske pesmi, ki se bodo predstavile na festivalskem odru.

 • Jonathan Ogden (photo: www.jonathanogden.co.uk)
  12.12.2023, 13:36

  Večplastnost pesmi in besedil

  Oddaja Ritem srca je bila tokrat v znamenju glasbe britanskega kantavtorja mlajše generacije. To je Jonathan Ogden iz Združenega kraljestva, iz Manchestra. V oddaji smo prisluhnili pesmim z njegove še čisto sveže plošče - Take Me Back.