Matjaž Merljak
Jakob Čuk
Tanja Dominko

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Z nakupom festivalskega albuma podpirate sodobno krščansko glasbo (photo: Pixabay)
  28.10.2020, 18:11

  Podprite drugačno glasbo

  »Blizu. Moj Dom. Zašepetaj. Daj mi piti. Ostani. Novi svet.« To so naslovi novih pesmi letošnjega festivala Ritem srca. Sporočilne in upanja polne pesmi so zdaj dostopne tudi na spletu.

 • Ritem srca 2019 (photo: Rok Mihevc)
  21.10.2020, 10:01

  Ritem srca: Letos drugače

  V časih, ko se zdi, da je malokatera stvar še gotova, ko dogodki odpadajo in se poroke prestavljajo, je tudi glasbenega dogajanja manj. A prav zato smo se odločili, da letošnji festival Ritem srca 2020 BO, čeprav ga bomo zaradi razmer, v katerih smo, izpeljali drugače, kot smo vajeni.

 • Cory Asbury (photo: Facebook)
  27.08.2020, 10:59

  Cory Asbury: Pesmi o ranjenosti in hrepenenju po Bogu

  Zadnja poletna oddaja Ritma srca je prinesla izbor pesmi novega albuma ameriškega krščanskega avtorja in izvajalca, ki je širšo prepoznavnost dosegel s pesmijo “Reckless love”, Brezskrbna oz. Nepremišljena ljubezen. To je Cory Asbury.

 • Ellie Button (photo: Facebook)
  20.08.2020, 11:06

  Ellie Buttin: Bog ne potrebuje moje popolnosti

  V tokratni oddaji Ritem srca smo predstavili angleško kantavtorico Ellie Button. Leta 2018 je izdala svoj prvenec z naslovom “Arise”, v preteklih dneh pa je izšel njen drugi album “My Beautiful Child" – Moj prečudoviti otrok.

 • Naj nas ne uspava plitkost podatkovne preobilice in naj nas nagovori izziv globine (photo: Pixabay)
  18.08.2020, 14:40

  Klic iz plitvine poenostavljanja

  Poletje je čas, ko se naši vrtovi bohotijo v različnih barvah, v medijih pa se ta čas imenuje čas kislih kumaric. Obdobje dopustov je praviloma čas, ko se družbeno dogajanje nekoliko umiri, na površje pa priplavajo tiste zimzelene novičke, včasih le delno resnične, premnogokrat pa povsem nepomembne.