Mateja Subotičanec
Andrej Jerman
Alen Salihović

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Kamni. (photo: Pexel.com, Nico Becker)
  30.03.2021, 14:13

  Ali slišiš vpitje kamnov?

  Ob cvetni nedelji smo se spominjali Jezusovega prihoda v Jeruzalem, ki ga ljudstvo skupaj z njegovimi učenci spremlja s petjem hvalnic. Nekatere farizeje to zmoti in Jezusu naročijo, naj jih vendarle ustavi. On pa jim odvrne, rekoč: »Povem vam, če ti umolknejo, bodo kamni vpili.« (Lk 19, 40)

 • Diego Armando Maradona, mojster nogometne igre, 1960-2020 (photo: https://twitter.com/MaradonaPICS)
  26.11.2020, 15:37

  Naj bodo mehke nebeške zelenice!

  Svet je obkrožila novica, da se je v sredo, 25. novembra, poslovil eden največjih nogometnih mojstrov. Nogometni bog. Za Argentince in še koga pa nesporni kralj nogometnih zelenic. Diego Armando Maradona je v 60. letu v Buenos Airesu umrl za posledicami srčnega infarkta. Prenehalo je biti srce, ki je s svojo ljubeznijo do nogometne igre in nepozabnimi predstavami ogrevalo Argentino in svet.

 • Lucy Grimble (feat. Bianca Rose) - live at Burgess Barn (photo: Youtube)
  25.11.2020, 14:07

  Lucy Grimble in pesmi o Božji ljubezni

  Lucy Grimble prihaja iz Londona, kjer že dolga leta deluje kot voditeljica slavljenja in kantavtorica. Z glasbenim slavljenjem si želi ustvarjati trenutek in prostor v katerem se lahko ljudje srečajo z Božjo ljubeznijo. Izdala je že 5 albumov, zadnji, God’s Heart Explodes, je izšel pred dnevi, predstavili pa smo ga tudi v našem programu, v zadnji oddaji Ritem srca.

 • Tenth Avenue North (photo: FB skupine)
  08.11.2020, 11:08

  Z odrov krščanske glasbe se poslavlja Tenth Avenue North

  V tokratni oddaji Ritem srca smo se posvetili skupini iz ameriške Floride, ki se po 20 letih skupnega ustvarjanja poslavlja z odrov. Kaj jih čaka, še ne vedo. So pa v slovo vsem ljubiteljem njihove glasbe napovedali poslovilno turnejo Farewell Tour, prav tako pa so z izdajo Unplugged For The People, torej kompilacije njihovih največjih hitov v akustični, izštekani različici, postavili "piko na i" uspešni zgodbi zasedbe …

 • Z nakupom festivalskega albuma podpirate sodobno krščansko glasbo (photo: Pixabay)
  28.10.2020, 18:11

  Podprite drugačno glasbo

  »Blizu. Moj Dom. Zašepetaj. Daj mi piti. Ostani. Novi svet.« To so naslovi novih pesmi letošnjega festivala Ritem srca. Sporočilne in upanja polne pesmi so zdaj dostopne tudi na spletu.