Damijana MedvedDamijana Medved
Matej KržišnikMatej Kržišnik
Alen SalihovićAlen Salihović

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Marija (photo: Cathopic)
  27.03.2023, 10:17

  Ritem srca v znamenju praznika

  Tokratna oddaja Ritem srca je bila v znamenju praznika Gospodovega oznanjenja, ki je tudi materinski dan, ko izražamo hvaležnost vsem materam. In materinstvo je svoj najlepši zgled dobilo prav v Božji Materi Mariji, ki jo kličemo tudi naša nebeška Mati.

 • Leeland (photo: FB Leeland)
  15.03.2023, 08:57

  Ladja, Polnoč, Jakobova lestev, Dagonov padec ...

  To je le nekaj slovenskih naslovov pesmi novega albuma ameriškega izvajalca Leelanda, ki smo ga predstavili v tokratni oddaji Ritem srca. »City Of God« je naslov njegove nove glasbene stvaritve.

 • Matt Redman (photo: Facebook Matt Redman)
  27.02.2023, 18:00

  Prah iz vrečke sesalca in novi album Matta Redmana

  Rdeča nit tokratne oddaje Ritem srca je bil angleški glasbenik, katerega pesmi pojemo tudi v slovenščini. To je Matt Redman. Pred dnevi je izšel njegov 18. album »Lamb of God« - Jagnje Božje. Ena njegovih bolj prepoznavnih je gotovo pesem Srce slavljenja.

 • Grammy nagrada (photo: grammy.si)
  17.02.2023, 07:17

  Spoznali smo Grammy nagrajence v kategorijah krščanske glasbe.

  Grammy nagrade so bile v središču pozornosti tokratne oddaje Ritem srca. Gre za ene najbolj prestižnih nagrad na področju glasbe, ki so jih podelili na slavnostni gala podelitvi. Podeljuje jih organizacija The Recording Academy.

 • Zakonca Getty (photo: osebni arhiv)
  06.02.2023, 08:42

  »Ko nekoga naučiš peti te pesmi, mu daš darilo«

  Gosta tokratne oddaje Ritem srca sta bila irska zakonca Keith in Kristyn Getty. Predstavili smo njun nov album Confessio, ki je le eden od več kot 20 albumov. Znana sta po organizaciji Sing! konference, s katero želita prebujati klic po evangelizaciji. Njuna najbolj prepoznavna pesem »In Christ Alone« pa spada med najbolj izvajane sodobne krščanske napeve.