Marjan Bunič
Boštjan Smole
Tone Gorjup

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Thin Places - kraji, kjer sta si materialni in duhovni svet bližje (photo: Pixabay)
  29.11.2022, 15:41

  Le dobro bo raslo

  Pred dnevi sem ob izidu pesmi Only Good Will Grow naletel na zanimivo misel njenega avtorja, kanadskega glasbenika Matta Maherja. Govoril je o posebnih krajih, kjer se zdi, da se ta svet in duhovni svet približata, skoraj dotakneta.

 • Benjamin Hastings (photo: osebni arhiv)
  21.11.2022, 10:20

  Navdih za eno izmed pesmi dobil po viharju v Londonu

  Ritem srca se je tokrat ustavil pri kantavtorju Benjaminu Hastingsu, ki sicer prihaja iz Severne Irske, življenje, ljubezen in tudi glasba, pa so ga popeljali v Avstralijo, kjer je svoj ustvarjalni dom našel v objemu svetovno znane zasedbe Hillsong UNITED.

 • Steven Curtis Chapman s svojo številčno družino (photo: FB Steven Curtis Chapman)
  07.11.2022, 11:10

  V njegovih pesmih je čutiti preizkušnje, odločitev za posvojitve in globoko vero

  Petkovo oddajo Ritem srca smo namenili ameriškemu krščanskemu glasbeniku, ki je svojo glasbeno ustvarjalno pot začel konec 80ih let, v več kot 30-letni karieri izdal 17. studijskih albumov in prejel kopico nagrad. Med drugim lahko omenimo 5 Grammy-jev ter več kot 50 GMA Dowe nagrad … Prodal je tudi več kot 10 milijonov plošč.

 • MercyMe (photo: MercyMe)
  29.10.2022, 07:53

  "Včasih bi Boga rad opisal, a ne znam. In prav je tako."

  Ameriška skupina MercyMe je pred dnevi izdala nov album z naslovom Always Only Jesus – Vedno le in samo Jezus. Pozornost smo ji namenili v tokratni oddaji Ritem srca.

 • ESPE (photo: FB ESPE)
  24.10.2022, 08:30

  Ritem srca in slovaška slavilna glasba

  V tokratni oddaji Ritem srca smo se ustavili pri slovaški slavilni glasbi, točneje pri projektu Godzone, ki se v sklopu Godzone turneje v tem tednu ustavlja v Bratislavi. Tja se odpravlja tudi avtobus iz Slovenije.