Marjan Bunič
Marko Zupan
Andrej Šinko

Andrej Jerman

Andrej Jerman je tehnik in grafični oblikovalec na Radiu Ognjišče.

 • Rich Mullins (photo: stevecusswords.com)
  08.03.2020, 08:19

  Glasbenik, ki je s pesmijo in življenjem oznanjal Božjo ljubezen

  Rich Mullins je bil ameriški avtor in izvajalec sodobne krščanske glasbe. Med njegove najbolj znane pesmi sodijo pesmi Awesome God, Step By Step, Elijah ter Hold Me Jesus. Nekateri njegovi albumi po mnenju mnogih spadajo med pomembnejše albume sodobne krščanske glasbe.

 • Matt Marvane (photo: mattmarvane.com)
  03.03.2020, 08:32

  Glasba, ki prinaša sporočilo o Ljubezni, Upanju in Sreči

  Matt Marvane je francoski pevec, kantavtor, pianist in voditelj slavljenja. O njem in njegovem ustvarjanju smo slišali v rubriki “Pojte Gospodu vsi”.

 • Križ (photo: Unsplash)
  28.02.2020, 13:32

  Ritem srca XXL: Pesmi za postni čas

  Tokratna oddaja »Ritem srca XXL« je bila v znamenju postnega časa. To je čas, ko smo povabljeni, da odvržemo maske in krone, ter pripravimo srce na srečanje s skrivnostjo trpljenja in kasneje seveda darom in svetlobo odrešenja. In začetek posta je čas, v katerem se spomnimo lastne šibkosti in ranjenosti …

 • Slavljenje (photo: Pixabay)
  05.02.2020, 07:28

  V Ljubljani edinstven slavljenski dogodek

  V tokratni oddaji Ritem srca XXL smo povabili na slavilni koncert EZ AZ A NAP - This Is The Day - Roadshow, ki bo 9. februarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na njem bodo nastopili Martin Smith, Noel Richards, Andrej Grozdanov, Pinter Bela, Svetnik, ABEND in Checkpoint. V oddaji smo gostili Tadeja Vindiša, ki je strnil nekaj svojih vtisov ob prihajajočem dogodku.

 • Obiskali smo družino Hočevar, ki je zapustila Venezuelo in se preselila v Slovenijo (photo: Dejan Valentinčič)
  16.01.2020, 17:52

  Devet evrov mesečne plače in večdnevno čakanje na bencin

  Si predstavljate, da ste predavatelj kemije na fakulteti in prejemate devet evrov mesečne plače? Ste pripravljeni tudi po več dni čakati v vrsti na bencinski črpalki, da lahko napolnite rezervoar svojega vozila? Ste se kdaj bali sprehoda v večernih urah, ker je obstajala velika verjetnost, da boste oropani? Ste se kdaj vprašali, kako je živeti s pomanjkanjem osnovnih dobrin? Družina Hočevar iz Venezuele upa, da je nevzdržne razmere pustila za seboj. Boljše življenje bo skušala poiskati v Sloveniji. Tu se po repatriaciji počuti varno in zadovoljno, hvaležna je za vso pomoč.