Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Petra StoparPetra Stopar
Utrip dogajanja na Ritmu srca  (foto: Rok Mihevc)
Utrip dogajanja na Ritmu srca | (foto: Rok Mihevc)

To so imena nastopajočih letošnjega Ritma srca

Festival Ritem srca | 26.03.2024, 08:43 Andrej Jerman

Na razpis festivala Ritem srca se je letos odzvala kopica izvajalcev in avtorjev. Kar 33. Bogu hvala za vso ustvarjalnost in tudi zaupanje, ki ste ga s prijavo izkazali vsem, ki festival pripravljamo.

Med njimi je festivalska strokovna komisija izbrala deset najboljših. In lahko tudi rečemo, da ni imela lahkega dela. Tako se bodo na Ritmu srca 2024, v torek, 21. maja 2024, z novimi pesmimi predstavili Manca Hribar, Neža in Damjan Pančur, Svetnik, Anette, Mitja Ferenc, Antonio Tkalec in Janez Ferlež, Lucija Rejec, I AM, Bena Briški in Matej Šoklič.

Ritem srca 2024
Ritem srca 2024

Tudi letos bo festival potekal na prostem, pod milim nebom, na forumu Zavoda svetega Stanislava, vse točke pa bodo izvedene v živo ob spremljavi festivalskega benda. Že sedaj lepo povabljeni!

Festival Ritem srca
Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek) Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek)

Skrb za ostarelo mami

Živimo v hiši skupaj z mamo, ki ima 85 let. Po možganski kapi 11 let nazaj se je življenje zanjo močno spremenilo. Spremenilo se je tudi za tiste, ki živimo z njo in skrbimo zanjo: to sta sestrina ...

Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise) Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise)

Dobra arhitektura ni modna muha.

Odprte hiše Slovenije, vseslovenski tridnevni arhitekturni festival, letos že petnajstič po vrsti odpira najsodobnejšo slovensko arhitekturno produkcijo, nove in prenovljene arhitekturne projekte ...