Jože BartoljJože Bartolj
Mark GazvodaMark Gazvoda
Andrej ŠinkoAndrej Šinko

Teme

K papežu na Hrvaško tudi Slovenci

Obiska papeža Benedikt XVI. se bodo na Hrvaškem udeležili tudi nekateri slovenski škofje in verniki. Tako se bodo nedeljske svete maše udeležili koprski pomožni škof ...

02.06.2011, 14:19

Praznik Gospodovega vnebohoda

V Katoliški Cerkvi danes obhajamo slovesni praznik Gospodovega vnebohoda, ki je spomin na dogodek, ko je od mrtvih vstali Kristus dopolnil zemeljsko delovanje in odšel v nebo. ...

02.06.2011, 08:02 Marta Jerebič

Knjiga o Hudi jami tudi protest proti državi

Knjiga "Huda jama. Skrito za enajstimi pregradami" po besedah enega od avtorjev, zgodovinarja dr. Mitje Ferenca, obsega vse doslej znano o Hudi jami, prav tako pa predstavlja protest proti državi. ...

01.06.2011, 12:03

Mineva 23 let od afere JBTZ

Mineva 23 let od aretacije Janeza Janše in Ivana Borštnerja. S tem se je pričela afera JBTZ. Tako kot vsako leto, so se tudi danes na neformalnem srečanju v ljubljanskem Pen klubu ...

31.05.2011, 19:11

Šarec je županovanje vzel resno

„Minilo je že pol leta, odkar sem na tem mestu. Mislim, da sem se ujel in dobro zakorakal na to pot. Že ko sem kandidiral za župana, si nisem delal nikakršnih iluzij o tej funkciji. ...

31.05.2011, 18:44

Magajna bo sprožil postopke proti policistom

Nepovezani poslanec Andrej Magajna je napovedal ovadbo proti policistom, ki so preiskovali njegov primer. Njegov odvetnik Franci Matoz meni, da so prekoračili pooblastila.

31.05.2011, 17:40