Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Jakob ČukJakob Čuk
Andrej ŠinkoAndrej Šinko

Teme

V Dolnjem Logatcu o tradicionalni in osebni veri

V Društvu SKAM in na Radiu Ognjišče smo se odločili pripraviti šest večerov, na katerih bomo govorili o skupni odgovornosti za vero mladih ter krovnem dokumentu slovenskega ...

26.02.2013, 23:16

Osem let papeževanja Benedikta XVI.

"Annuntio vobis, gaudium magnum, habemus Papam! Naznanjam vam veliko veselje, imamo papeža!" Tako je 19. aprila 2005, bil je torek, kardinal protodijakon Jorge Arturo Medina Estévez Cerkvi ...

26.02.2013, 16:58

Benedikt XVI. – hvala ti!

Bila sem na radiu, ko so 19. aprila 2005 izgovorili njegovo ime – ime novega papeža. Ob izvolitvi tega velikega profesorja in misleca sem se kar malo nejeverno spraševala, kako bo ...

26.02.2013, 14:30

Radio Ognjišče spremlja slovo Benedikta XVI.

„Potem ko sem si pred Bogom večkrat izprašal vest, sem prišel do gotovosti, da moje moči zaradi visoke starosti za dobro opravljanje petrinske službe niso več primerne,“ ...

25.02.2013, 22:00

Nova knjiga o prvem papežu

Prav v času, ko je napovedal svoj odstop Peter našega časa, Benedikt XVI., je pri Ognjišču izšla knjiga PETROVA POT, ki z duhovnega vidika opisuje življenje prvega papeža, ...

25.02.2013, 19:57

Pregled domačih dogodkov

V Drugi informativni oddaji Radia Ognjišče boste lahko prisluhnili rubriki Od petka do petka. Osvetlili bomo dogodke, ki so najbolj zaznamovali dogajanje v Cerkvi na Slovenskem ter na ...

24.02.2013, 10:16 Matjaž Merljak