Radio Ognjišče
Mateja SubotičanecMateja Subotičanec
Aleš KarbaAleš Karba
Petra StoparPetra Stopar

Teme

Nevarna poseganja v nukleus družbe

V družbi se znova zaznava veliko nestrpnosti. Velika novost zadnjega stoletja za Evropo je reka ljudi v iskanju boljšega, pred nami je referendum, ki vnaša veliko spremembo, posega v ...

Nataša Ličen

Kličite me Frančišek

V Vatikanu so včeraj premierno predvajali film Kličite me Frančišek. Gre za prvo filmsko predstavitev življenja papeža Frančiška od njegovega otroštva do 13. marca 2013, ko je ...

Marta Jerebič

Socialni cirkus

Socialni cirkus je program aktivnega in dinamičnega dela z mladostniki, pri katerem se uporabljajo spretnosti cirkuške umetnosti kot sredstvo za doseganje pozitivnih rezultatov v ...

Nataša Ličen

Referendumska okrogla miza v Grobljah

Pod naslovom, kaj prinaša novela zakona o zakonski zvezi, po državi potekajo številne okrogle mize. Sinoči je Koalicija Za otroke gre okroglo mizo pripravila v Grobljah pri Domžalah, ...

Tanja Dominko

Neznanci uničili pano ob baziliki Marije Pomagaj

V parku ob bazliki Marije Pomagaj na Brezjah so neznanci uničili pano z ilustracijo romarja in njegovega angela varuha, ki je bil postavljen spomladi. V slovenskem narodnem svetišču so na ...

Teorija, ki izbriše spol

Mojca Belcl Magdič, ki piše doktorat iz teorije spola, je povedala, da je danes teorija spola postala zelo absurdna, radikalna. Judith Butler zagovarja, da moramo na človeka gledati preko ...

Marjana Debevec

Avdio player - naslovnica