Robert Božič
Marko Zupan
Silvestra Sadar

Rok Mihevc

Rok Mihevc je fotograf, novinar in spletni urednik.

 • Klemen Jager (photo: Rok Mihevc)
  28.03.2020, 07:08

  Klemen Jager: Maje se naš stolček mogočnosti

  Duhovnik Klemen Jager je župnik župnije Jedrt nad Laškim, sv. Miklavž nad Laškim in sv. Marjeta pri Rimskih Toplicah, spomnimo pa se ga tudi kot nastopajočega in zmagovalca na Ritmu srca. Tokrat se nam je oglasil v naši novi rubriki v teh časih "Ostanimo povezano občestvo - pozdravi naših duhovnikov."

 • Zvone Štrubelj (photo: Osebni arhiv)
  27.03.2020, 12:39

  Zvone Štrubelj: Letošnja tiha nedelja bo še posebej tiha, v več pomenih!

  V rubriki Ostajamo povezano občestvo – pozdravih naših duhovnikov, smo bili tokrat mednarodno povezani. Oglasil se nam je duhovnik Zvone Štrubelj iz Bruslja.

 • Zaploskali smo tudi na Radiu Ognjišče (photo: Rok Mihevc)
  27.03.2020, 10:44

  VIDEO: Zaploskali smo Ljudem, ki skrbijo za nas!

  Več kot 30 radijskih postaj je ob 10. uri v eter zaploskalo vsem, ki se v tem času spopadajo z epidemijo novega koronavirusa. Naj enako ob istem času naredijo na svojem oknu, balkonu ali kjerkoli že bodo, smo povabili naše poslušalce tudi na Radiu Ognjišče.

 • Najsvetejše po župniji Polica (photo: Jože Plut)
  25.03.2020, 10:39

  Jože Plut: Mamica na sprehodu je pokleknila na obe koleni in se spoštljivo pokrižala …

  V rubriki Ostanimo povezano občestvo – pozdravi duhovnikov, se nam je oglasil Jože Plut, župnik župnije Polica. Najprej nas je pozdravil z vso srčnostjo, predvsem svoje poliške farane in se vsem, ki so v teh dneh v prvih bojnih linijah, zahvalil za požrtvovalno delo. Pozdravil je tudi svoje nekdanje farane, slovenske vojake in vojakinje, ter vse, ki delajo v civilni zaščiti in gasilce.

 • Papež Frančišek (photo: Printscreen)
  25.03.2020, 07:48

  Opoldne smo skupaj s papežem zmolili Oče naš

  Danes opoldne smo po vsem svetu molili Očenaš za zaustavitev širjenja koronavirusa. K temu nas je povabil papež Frančišek.