Slavi KoširSlavi Košir
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović

Rok Mihevc

Rok Mihevc je fotograf, novinar in spletni urednik.

 • Pomoč (photo: STA)
  07.08.2023, 10:29

  Mednarodna policijska organizacija odprla zbirni center v Ljubljani

  V teh težkih trenutkih, ko so poplave prizadele naše ljudi, je Mednarodna policijska organizacija odprla zbirni center v Ljubljani. Ljudje se odzivajo in prinašajo vodo, hrano, oblačila in druge potrebščine.

 • S. Elvira (photo: )
  03.08.2023, 13:03

  Umrla je ustanoviteljica Skupnosti Cenacolo s. Elvira

  Danes v zgodnjih jutranjih urah je umrla redovnica Elvira Petrozzi, bolj znana kot mati Elvira, so sporočili s spletne strani skupnosti Cenacolo.

 • Mag. Branko Cestnik in dr. Gabriel Kavčič (photo: Rok Mihevc)
  28.07.2023, 10:03

  Cenzura »Božje roke in nebes« Mateja Mohoriča tudi kot greh zoper našo inteligenco

  Da cenzura ostaja problem tudi danes, smo lahko občutili pred dobrim tednom dni. Spomnimo, kako je po etapni zmagi kolesar Matej Mohorič na dirki po Franciji, za TV Slovenija omenjal Božjo roko in nebesa, vse to pa so nekateri novinarji kar izpustili, oz. prevedli v »uspelo mi je«. Kaj o tem porečeta duhovnika dr. Gabriel Kavčič in mag. Branko Cestnik?

 • Dr. Erik Brecelj (photo: STA)
  27.07.2023, 12:47

  "Raje vrnem licenco"

  Na predlog zakona o pomoči pri samomoru se kritično odziva vedno več zdravnikov. Med njimi je tudi dr. Erik Brecelj, član Zdravniške zbornice in ugledni kirurg, zaposlen na Onkološkem inštitutu. Objavljamo njegovo razmišljanje.

 • Krst male Viktorije (photo: osebni arhiv )
  27.07.2023, 10:27

  Krst v Sloveniji rojene ukrajinske deklice Viktorije

  Med nami še vedno ostajajo ukrajinski begunci, za katere je poskrbljeno tudi duhovno. V začetku julija je škofov vikar za ukrajinske begunce Ivan Skalivskyi krstil malo ukrajinsko deklico, ki se je rodila v Sloveniji, v Celju.