Robert Božič
Marko Zupan
Silvestra Sadar

Rok Mihevc

Rok Mihevc je fotograf, novinar in spletni urednik.

 • p. Christian Gostečnik (photo: Rok Mihevc)
  10.03.2020, 07:13

  P. Gostečnik: Najhujši virusi, ki so smrtonosni za odnose

  Pretiran strah nas lahko ohromi in včasih celo pripravi do nerazumnih reakcij. Kako v napetih razmerah poiskati moč za trezno ravnanje? Gost tokratne oddaje Za življenje je bil dr. klinične psihologije p. Christian Gostečnik, ki je odgovarjal tudi na vprašanja poslušalcev.

 • Krompir (photo: Pixabay)
  06.03.2020, 10:16

  Bodo razmere zaradi koronavirusa spodudile k večji samooskrbi s krompirjem?

  Pred nami je pomlad in eden najbolj aktualnih razmislekov v teh dneh je, kako se prav odločiti o nabavi semena za letošnje sajenje krompirja, pa naj gre pri tem za vrtičkarsko rabo ali pa tudi pridelavo večjih količin, npr. za ozimnico. Krompir že vso službeno pot spremlja mag. Jožeta Moharja iz Semenarske hiše RWA Slovenija, ki je bil naš gost v jutranji Svetovalnici.

 • Janko Plesec (photo: gluhoslepi.si)
  05.03.2020, 09:00

  Gluhoslepi Janko: Srečen sem, da mi je Bog dal življenje!

  Kadar gre pri človeku za hkratno okvaro sluha in vida, govorimo o osebah z gluhoslepoto. Te se v Sloveniji združujejo v Združenju gluhoslepih Dlan. V oddaji »Luč v temi« smo gostili predstavnike tega združenja.

 • Matt Marvane (photo: mattmarvane.com)
  03.03.2020, 08:32

  Glasba, ki prinaša sporočilo o Ljubezni, Upanju in Sreči

  Matt Marvane je francoski pevec, kantavtor, pianist in voditelj slavljenja. O njem in njegovem ustvarjanju smo slišali v rubriki “Pojte Gospodu vsi”.

 • Gregor Čušin (photo: Matej Kržišnik)
  03.03.2020, 07:53

  Gregor Čušin: Bog ima gotovo smisel za humor

  Gregor Čušin je s svojimi rubrikami na našem radiu marsikomu zlezel pod kožo. Zase sicer pravi, da ni tako simpatičen kot mogoče zveni. »Zgledam kot medvedek, zvenim kot medvedek Pu, vbistvu pa sem hud medved. In če ga zbudiš iz spanca ali je lačen, raje beži,« je bil na svoj način duhovit v oddaji Od slike do besede, v kateri je predstavil svoje delo in pisanje za rubiki, ki ju ima. »S svetnikom na ti« in »Duhovni pomislek«.