Prvi misijonski dan: Evharistija, Božji dar za življenje
V nedeljo smo na Radiu Ognjišče s prenosom svete maše iz mariborske stolnice slovesno začeli peti radijski misijon, ki nosi naslov „To delajte v moj spomin“. Ves teden ...
V nedeljo smo na Radiu Ognjišče s prenosom svete maše iz mariborske stolnice slovesno začeli peti radijski misijon, ki nosi naslov „To delajte v moj spomin“. Ves teden ...
V drugem dnevu letošnjega 5. radijskega misijona, se ustavljamo ob razmišljanjih o Gospodovem dnevu. Za vsakega katoličana je udeležba pri sveti maši temelj nedeljskega ...
V nedeljo bomo na Radiu Ognjišče začeli že peti radijski misijon, ki bo do 27. marca potekal pod naslovom „To delajte v moj spomin!“ Letos ga bodo vodili škofje. Slovesni ...
„Letos bo radijski misijon še posebej pomemben, saj bo to najbolj močna in najbolj živa priprava na to veliko dogajanje, ki ga bomo obhajali 13. junija na stadionu v Celju, ko bomo ...
V nedeljo bomo na Radiu Ognjišče začeli že peti radijski misijon, ki bo do 27. marca potekal pod naslovom „To delajte v moj spomin!“ Letos ga bodo vodili škofje, v ...
Z molitveno uro in slovesno sveto mašo iz mariborske stolnice sv. Janeza Krstnika ob 16. uri, bomo v nedeljo popoldne na Radiu Ognjišče začeli peti radijski misijon, ki ga bodo v ...
Pred nami pa je peti radijski misijon, ki ga pripravljamo na Radiu Ognjišče. Misijon, ki bo potekal od nedelje, 21. do sobote, 27. marca 2010 z naslovom: „To delajte v moj ...
Radio Ognjišče pripravlja letos že peti radijski misijon, ki bo od 21. do 27. marca potekal pod naslovom „To delajte v moj spomin!“ Letos ga bodo vodili škofje, v minulih ...
Radio Ognjišče pripravlja letos že peti radijski misijon, ki bo od 21. do 27. marca 2010 potekal pod naslovom „To delajte v moj spomin!“ Letos ga bodo vodili škofje, v ...