Damijana Medved
Matej Kržišnik
Marcel Krek

Oddaje

Slovesnost blagoslova radijske kapele 8. 12. 2005 (photo: Izidor Šček) Slovesnost blagoslova radijske kapele 8. 12. 2005 (photo: Izidor Šček)

AVDIO: 16 let blagoslova radijske kapele

8. decembra 2005 je nadškof Alojz Uran blagoslovil kapelo v ljubljanskem studiu Radia Ognjišče. Kapela je posvečena svetemu patru Piju iz Pietrelcine in sveti materi Tereziji iz Kalkute.

Kako do delnega povračila izgubljenega dohodka zaradi karantene? (photo: Nedret Binici / Unsplash) Kako do delnega povračila izgubljenega dohodka zaradi karantene? (photo: Nedret Binici / Unsplash)

Kako do povračila dohodka zaradi karantene?

Vsi samozaposleni, družbeniki in kmetje so v primeru karantene ali zaradi obveznosti varstva otrok zaradi odrejene karantene, upravičeni do delno povrnjenega izgubljenega dohodka. Povračilo se ...

Naši gostje so bili dr.Tatjana Avšič Županc, dr. Roman Jerala in dr. Mateja Logar (photo: Rok Mihevc in svetovni splet) Naši gostje so bili dr.Tatjana Avšič Županc, dr. Roman Jerala in dr. Mateja Logar (photo: Rok Mihevc in svetovni splet)

Covid: Neodgovorjena vprašanja 2. del

Že dve Svetovalnici smo oblikovali z vašim sodelovanjem in hvala za res dober odziv. Povabili smo vas, da nas pokličete in zastavite vprašanje v povezavi z epidemijo, cepljenjem …, mi pa smo ...

Nuklearna elektrarna Krško (photo: Gen energija) Nuklearna elektrarna Krško (photo: Gen energija)

Referendum o NEK 2 skorajda neizogiben

S katerimi viri energije bomo zmogli v pravem času uresničiti podnebne zaveze in zmanjšati izpuste ogljikovega dioksida, s tem pa zadostiti čedalje večjim potrebam po elektriki? Nekateri ...

Spominska plošča žrtev tragične letalske nesreče na Korziki (photo: Tamino Petelinšek/STA) Spominska plošča žrtev tragične letalske nesreče na Korziki (photo: Tamino Petelinšek/STA)

40 let strašne letalske nesreče na Korziki

Na današnji dan 1981 je na Korziki strmoglavilo letalo DC 9 slovenske Inex-Adrie. Do nesreče je prišlo tik pred pristankom na letališču Ajaccio, ko je letalo treščilo v hrib San Piétro.

Vladimir Hrovat (photo: Jože Bartolj) Vladimir Hrovat (photo: Jože Bartolj)

Naš gost Vladimir Hrovat

Naš gost je bil glasbenik violinist, ustni harmonikar in skladatelj Vladimir Hrovat (aktualni 75 letnik, rojen 20. januarja 1947 v Zagrebu). Rodil se je v Zagrebu v družini slovensko-hrvaškega ...