Vabilo na Pustno Sobotno iskrico 2018
Med znamenji, da se je leto obrnilo, je tudi tradicionalna Pustna Sobotna iskrica. V sodelovanju z Misijonskim središčem Slovenije bomo letos skušali pomagati otrokom v Ukrajini. ...
Med znamenji, da se je leto obrnilo, je tudi tradicionalna Pustna Sobotna iskrica. V sodelovanju z Misijonskim središčem Slovenije bomo letos skušali pomagati otrokom v Ukrajini. ...
V sobotni oddaji Naš gost smo se v pogovoru s s. Marto Meško skušali pripraviti na sobotno dobro delo, na našo tradicionalno Pustno Sobotno iskrico, ki bo tokrat, v ...
Tudi nocoj bom predolg. V meni namreč vre, v meni se izmenjujejo pretresenost, jeza, obup, veselje, hvaležnost, dvomi, nova spoznanja ... Ne morem biti kratek, ne želim, da bi vse omenjeno ostalo ...
Sestra Marta pravi, da je komunizem pač pobral kar je bilo lepega. Uničil voljo pomagati drugemu, odrinil bolne in stare. Duhovnik, ki je z nami, je zagnan patriot, ki nama je danes razlagal o ...
Za Juretom in Izidorjem je dan preživet na razmajanih cestah med Odeso, Balto in Vinnitso. Naredili so več kot 600 km, vmes pa so spoznavali neskončne ravnine, obarvane s črno zemljo, zeleno ...
Preizkušani odvisniki, ki v komuni skušajo najti pot v svobodo življenja. Brezdomci, ki se lahko enkrat na tri tedne stuširajo v centru. Bolniki, ki si morajo v državni ...
Ker na različnih pričevanjih, preko katerih skušamo zbrati nekaj sredstev za misijone, še vedno odmeva Etiopija, sem in tja celo Madagaskar, ki smo ga obiskali jeseni leta 2015, se ...