Boštjan Čerin: Kaj je samota v mojem življenju?
»Pred mesecem sem razmišljal o Jezusovem prihodu. Med drugim je na svet prišel tudi za to, da nam je dal zgled pravega življenja. Velik del Jezusovega življenja ostaja neznan. Znano pa nam je, ...
»Pred mesecem sem razmišljal o Jezusovem prihodu. Med drugim je na svet prišel tudi za to, da nam je dal zgled pravega življenja. Velik del Jezusovega življenja ostaja neznan. Znano pa nam je, ...
Radijski misijon je uglašen na temo sinode oz. sinodalne poti, del katere smo tudi Slovenci. Tako je izbran tudi osrednji naslov misijona Hoditi skupaj. A to ni dovolj, treba je tudi vedeti kam ...
Letošnji radijski misijon je uglašen na aktualno sinodalno dogajanje, na sinodalno pot, ki jo hodimo tudi po slovenskih župnijah. Pri tem gre za poslušanje širokega kroga ljudi in pogovore o ...
Popoldne ob 17.00 bomo z uvodnim misijonskim nagovorom nadškofa Alojzija Cvikla začeli letošnji že 17. radijski misijon, katerega bogate vsebine bodo v tednu od tihe do cvetne nedelje prihajale k ...
V nedeljo, 3. aprila, začenjamo že 17. radijski misijon. Vsako leto ga na Radiu Ognjišče pripravimo v tako imenovanem tihem tednu, torej od tihe do cvetne nedelje.