Marjan Bunič
Andrej Novljan
Petra Stopar

Kristina Sadar – Tvoja sem

09.10.2018, 21:59 Rok Mihevc

Kristina Sadar je svež glas, a je na festivalu nastopila že pred leti, mlajša in manjša. Dogodek se ji zdi dobra priložnost za mlade, da uživajo v glasbi.

Sporočilo pesmi »Tvoja sem«

Vsi si od Boga vedno želimo nekaj, kar nam paše in prosimo ga samo takrat, ko ga potrebujemo. Zdi se mi, da je pesem aktualna za vse in ti da lahko misliti.

 Najljubši verz iz pesmi

»...na silo sem želela, da Bog vedno kot senca ob meni stoji.«

Kako živiš vero in kako bi nagovorila mlade k vztrajanju v veri?

Zdi se mi, da z glasbo lahko povemo veliko več in kdor poje, dvakrat moli. Tisti, ki pojemo in če se poglobimo v besedilo, na nek način lažje slavimo Boga. Tudi meni glasba pomaga na moji verski poti. Sama pa mladim ne bi predstavila naše vere kot neka previla, ampak kot priporočnik za to, kako ravnati v življenju, da si dober do ljudi. Ne kot vero, ampak, kako se lepo obnašati do sočloveka, ga poslušati in biti njegov prijatelj.

Povabilo na Ritem srca

Vabljeni na čudovit dogodek slavljenja!

 

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Ameriski predsednik Joe Biden (photo: dpa/STA) Ameriski predsednik Joe Biden (photo: dpa/STA)

ZDA: Odreči obhajilo politikom, ki podpirajo splav?

Med ameriškimi škofi se je ob katoliškem predsedniku Joeu Bidnu, ki podpira splav, znova razplamtela razprava o tem, ali katoliškim politikom, ki podpirajo splav, odreči obhajilo. Vatikan poziva k ...

Jeruzalem, Sveta dežela, Izrael (photo: Pixabay) Jeruzalem, Sveta dežela, Izrael (photo: Pixabay)

Gaiser: Razmere na Bližnjem vzhodu so zaskrbljujoče

Razmere na Bližnjem vzhodu so zaskrbljujoče, saj je dinamika dogodkov težko predvidljiva, je nove napetosti med Izraelom in Palestino za Radio Ognjišče komentiral geopolitični analitik dr. Laris ...