Mateja F. Novljan
Marko Zupan
Alen Salihović

Kristina Sadar – Tvoja sem

09.10.2018, 21:59 Rok Mihevc

Kristina Sadar je svež glas, a je na festivalu nastopila že pred leti, mlajša in manjša. Dogodek se ji zdi dobra priložnost za mlade, da uživajo v glasbi.

Sporočilo pesmi »Tvoja sem«

Vsi si od Boga vedno želimo nekaj, kar nam paše in prosimo ga samo takrat, ko ga potrebujemo. Zdi se mi, da je pesem aktualna za vse in ti da lahko misliti.

 Najljubši verz iz pesmi

»...na silo sem želela, da Bog vedno kot senca ob meni stoji.«

Kako živiš vero in kako bi nagovorila mlade k vztrajanju v veri?

Zdi se mi, da z glasbo lahko povemo veliko več in kdor poje, dvakrat moli. Tisti, ki pojemo in če se poglobimo v besedilo, na nek način lažje slavimo Boga. Tudi meni glasba pomaga na moji verski poti. Sama pa mladim ne bi predstavila naše vere kot neka previla, ampak kot priporočnik za to, kako ravnati v življenju, da si dober do ljudi. Ne kot vero, ampak, kako se lepo obnašati do sočloveka, ga poslušati in biti njegov prijatelj.

Povabilo na Ritem srca

Vabljeni na čudovit dogodek slavljenja!

 

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Ritem_srca

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Romanje vojakov na Brezje (photo: Romarski urad Brezje) Romanje vojakov na Brezje (photo: Romarski urad Brezje)

Vojaki poromali k Mariji Pomagaj

Pripadnice in pripadniki Slovenske vojske vsako leto ob dnevu Vojaškega vikariata priromajo k Mariji Pomagaj. Somaševanje je na trgu pred baziliko vodil vojaški vikar Matej Jakopič. Delo ...

Ministrica Jaklitsch v družbi narodnih noš (photo: USZS) Ministrica Jaklitsch v družbi narodnih noš (photo: USZS)

Ministrica Jaklitsch na obisku v Ameriški Ljubljani

Škof, župnika, župan, podjetniki, politiki ... Vrsta srečanj je bila na sporedu obiska ministrice za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Helena Jaklitsch v Clevelandu. Od vseh so najprisrčnejša ...