Robert Božič
Marko Zupan
Silvestra Sadar

Nataša Ličen

Nataša Ličen je voditeljica na Radiu Ognjišče.

 • 19.12.2011, 12:15

  Slovenska balerina - Lidija Sotlar

  V zadnji adventni soboti je bila naša gostja baletna umetnica, pedagoginja in publicistka Lidija Sotlar. Obiskali smo jo na njenem domu, v katerem se začuti pridih njene miline in obenem neusahljive radoživosti. Njeni neposrednost in odprtost sta tako drugačni od odzivov večine ljudi našega časa. V enournem pogovoru smo bili priče strnjeni, a s pravimi poudarki podkrepljeni pripovedi balerine, katere solistični plesni opus v nacionalni operno-baletni hiši v Ljubljani je mojstrski.

 • Nataša Ličen (photo: ARO)
  15.11.2011, 14:45

  Živeti ali životariti?

  Ni dvoma, po čem hrepenimo. Prav zato, ker si vsi, brez izjeme, želimo živeti polno, razgibano, zadovoljno, lepo življenje tu in zdaj in ne nekoč, če sploh kdaj, se dogajajo tudi čudne, grde in prav nič človeka vredne stvari. Paradoks, ki je realnost, odkar je na tem svetu človek. Težava je v pojmovanju in njegovem zlorabljanju.

 • Prenova v duhu (photo: ARO)
  12.10.2011, 07:53

  Srečanje molitvenih občestev Katoliške karizmatične prenove

  V župnijski cerkvi Marijinega Brezmadežnega Srca na Pragerskem pri Slovenski Bistrici bo v soboto, 15. oktobra, od 9. ure dalje potekalo vseslovensko srečanje molitvenih občestev Katoliške karizmatične prenove.

 • Bogdan Žorž (photo: ARO)
  09.10.2011, 09:23

  Vse močnejše razhajanje v naši družbi

  Oddajo Za življenje, za danes in jutri, s psihoterapevtom Bogdanom Žoržem, smo tokrat začeli z aktualno problematiko, ki se je razvila v pravo afero, o izbiri knjig, izbranih kot obvezno branje pri tekmovanju za Cankarjevo priznanje.

 • Nataša Ličen in Gregor Kunej (photo: ARO)
  06.10.2011, 11:58

  Gospod vabi. Se odzivamo?

  V oktobrski Radijski katehezi z Gregorjem Kunejem smo se ustavili pri evangeljskem odlomku iz Matejevega evangelija, pri priliki povabila na svatbo. Naslov razmišljanja je: „Gospod vabi na gostijo“. Vabi tudi nas. Sleherni trenutek, pa se ne odzovemo. Zanj pogosto nimamo časa.