Slavi KoširSlavi Košir
Andrej JermanAndrej Jerman
Tone GorjupTone Gorjup

Marjan Bunič

Marjan Bunič je voditelj na Radiju Ognjišče.

  • Zakonca Rigler (photo: P. Ivan Rampre)
    27.07.2021, 09:43

    Marjeta Rigler: Začeli smo raziskovati stezice in rodile so se veje, ki zajemajo vse naše pokrajine.

    Na predvečer praznika svetega Jakoba smo v osrednjo sobotno popoldansko oddajo na pogovor povabili gospo, ki je z omenjenim svetnikom usodno povezana, ne samo, da je njen zavetnik in zavetnik njenega pokojnega moža, ampak sta oba za svoje poslanstvo vzela oživljanje slovenske Jakobove poti.

  • Nik Anikis Skušek (photo: Osebni arhiv)
    14.05.2021, 22:37

    »S talentom želim polepšati življenje drugim ljudem«

    Nik Anikis Skušek, ki je bil gost oddaje »Petkov večer«, razstavlja tako doma kot po svetu, številna mednarodna priznanja in nagrade pa ga uvrščajo med najbolj obetavne mlade slikarje v Sloveniji.

  • Br. Stane Bešter (photo: Izidor Šček)
    19.04.2021, 12:12

    Br. Stane Bešter: Bog nas potrebuje!

    Brat Stane Bešter je provincialni vikar slovenskih kapucinov, predstojnik in voditelj Doma duhovnosti Kančevci, glasbenik in še marsikaj, predvsem pa brat kapucin in duhovnik. Kot zelo prijeten, iskriv in nasmejan sogovornik se nam je predstavil v oddaji Naš gost.

  • Gostje Petra, Tadej in Andraž z voditeljem Marjanom v misijonskem pogovoru na daljavo (photo: posnetek zaslona)
    23.03.2021, 22:20

    »Petra, Tadej, Andraž, Marjan in poslušalci ... me ljubite?«

    Misijonarji 3. dne so raziskovali teološke razsežnosti osrednjega vprašanja »Ali me ljubiš«, v pogovornem misijonskem večeru pa smo izhajali iz čisto vsakdanjega praktičnega življenja. Gostje so bili žena in mamica šestih otrok Petra Kmet z močno zgodbo življenjskega zasuka, avtor in izvajalec sodobne krščanske glasbe, tudi mož in oče treh otrok Tadej Vindiš ter frančiškan p. Andraž Arko.

  • Radijski misijon 2021 (photo: Andrej Jerman)
    16.03.2021, 14:32

    Bili so skupaj

    Naš radijski misijon je pred vrati. Radijci ga vsako leto pripravljamo z veseljem in posebno pozornostjo, iz izkušenj pa od njega tudi veliko pričakujemo.