Nataša LičenNataša Ličen
Andrej JermanAndrej Jerman
Rok MihevcRok Mihevc
Bohinj (foto: Pixabay)
Bohinj | (foto: Pixabay)

Praznični dnevi bodo letos v Bohinju minevali brez našega programa

Radijski utrip | 28.10.2022, 13:15 Izidor Šček

Po izklopu našega oddajnika, ki je pokrival območje Bohinja, je prejšnji teden med domačini završalo.

Kot so nam povedali, so svojo ogorčenost izrazili in še izražajo s številnimi klici in protestnimi pismi na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, začeli pa tudi z zbiranjem podpisov za takojšno rešitev nastale težave. V prizadevanjih, da čimprej ponovno zagotovimo kakovosten signal našega programa prebivalcem celotnega območja Bohinja, smo na srečanju z direktorico Agencije podrobno opisali nastalo situacijo in predlagali rešitve, ki se jih je Agencija v preteklosti že večkrat posluževala.

Vseeno upamo, da bomo na agenciji deležni enake obravnave kot drugi in bodo prazniki, ki so pred nami, zadnji, ki bodo za Bohinjce minili brez Radia Ognjišče.

Radijski utrip
Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Agata Freyer (photo: Jože Bartolj) Agata Freyer (photo: Jože Bartolj)

Naša gostja: Agata Freyer

V oddaji Naš gost smo gostili avtorico lutk, scenografko, kostumografko, akademsko slikarko Agata Freyer, letošnjo dobitnico Klemenčičeve nagrade za življenjsko delo na področju lutkarstva in ...