Marjan BuničMarjan Bunič
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Meta PotočnikMeta Potočnik
Bohinj (foto: Pixabay)
Bohinj | (foto: Pixabay)

Praznični dnevi bodo letos v Bohinju minevali brez našega programa

Radijski utrip | 28.10.2022, 13:15 Izidor Šček

Po izklopu našega oddajnika, ki je pokrival območje Bohinja, je prejšnji teden med domačini završalo.

Kot so nam povedali, so svojo ogorčenost izrazili in še izražajo s številnimi klici in protestnimi pismi na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, začeli pa tudi z zbiranjem podpisov za takojšno rešitev nastale težave. V prizadevanjih, da čimprej ponovno zagotovimo kakovosten signal našega programa prebivalcem celotnega območja Bohinja, smo na srečanju z direktorico Agencije podrobno opisali nastalo situacijo in predlagali rešitve, ki se jih je Agencija v preteklosti že večkrat posluževala.

Vseeno upamo, da bomo na agenciji deležni enake obravnave kot drugi in bodo prazniki, ki so pred nami, zadnji, ki bodo za Bohinjce minili brez Radia Ognjišče.

Radijski utrip
Jože Dežman (photo: STA) Jože Dežman (photo: STA)

Jože Dežman prejel odpoved

Jože Dežman, nekdanji direktor Muzeja novejše zgodovine Slovenije, je, kot je sporočil, v torek prejel odpoved pogodbe o zaposlitvi. Dežman je bil po ustanovitvi Muzeja novejše in sodobne ...

Papež Frančišek (photo: Vatican Media) Papež Frančišek (photo: Vatican Media)

Papež Frančišek je v bolnišnici

Vatikanski tiskovni urad oziroma tiskovni predstavnik Svetega sedeža Matteo Bruni je sporočil, da so papeža Frančiška sprejeli v univerzitetni bolnišnici Gemelli v Rimu na že prej načrtovanih ...

 (photo: )  (photo: )

Nabožne ljudske pesmi

V sklopu letošnjega 18. radijskega misijona pod geslom "Ko se temelji reda podirajo" je bila temu primerno oblikovana tudi oddaja o ljudski glasbi.