Matjaž Merljak
Marko Zupan
Marta Jerebič
Bohinj (foto: Pixabay)
Bohinj | (foto: Pixabay)

Praznični dnevi bodo letos v Bohinju minevali brez našega programa

28.10.2022, 13:15 Izidor Šček

Po izklopu našega oddajnika, ki je pokrival območje Bohinja, je prejšnji teden med domačini završalo.

Kot so nam povedali, so svojo ogorčenost izrazili in še izražajo s številnimi klici in protestnimi pismi na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije, začeli pa tudi z zbiranjem podpisov za takojšno rešitev nastale težave. V prizadevanjih, da čimprej ponovno zagotovimo kakovosten signal našega programa prebivalcem celotnega območja Bohinja, smo na srečanju z direktorico Agencije podrobno opisali nastalo situacijo in predlagali rešitve, ki se jih je Agencija v preteklosti že večkrat posluževala.

Vseeno upamo, da bomo na agenciji deležni enake obravnave kot drugi in bodo prazniki, ki so pred nami, zadnji, ki bodo za Bohinjce minili brez Radia Ognjišče.

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Radijski utrip
Birma v Slovenski hiši v Buenos Airesu (photo: osebni arhiv škofa Jamnika) Birma v Slovenski hiši v Buenos Airesu (photo: osebni arhiv škofa Jamnika)

Slovenska birma v Buenos Airesu

Vrhunec obiska škofa Antona Jamnika pri rojakih v Argentini sta bili slovesnosti svete birme v Lanusu in Slovenski hiši, pri katerih je bilo 22 birmancev. Obe slovesnosti sta bili skrbno ...