Sestra Nikolina: Naj zadiši po buhtljih
Naj na to lepo soboto diši po vaših domovih, po receptih sestre Nikoline si lahko pripravite buhtlje, pinco (sladki kruh), vinsko omako iz rdečega vina ali domači prepečenec.
Naj na to lepo soboto diši po vaših domovih, po receptih sestre Nikoline si lahko pripravite buhtlje, pinco (sladki kruh), vinsko omako iz rdečega vina ali domači prepečenec.
Receptov za pripravo krofov je več. Pri nekaterih se uporabijo cela jajca, pri drugih samo rumenjaki, pri tretjih sladka smetana ali samo maslo. Sestra Nikolina je v Svetovanici povedala, na kaj ...
Čeprav smo svinjsko mast v slovenski kuhinji uporabljali stoletja, smo jo pred desetletjem kar naenkrat zavrgli. Razširilo se je prepričanje, da slabo vpliva na naše zdravje. Novejše raziskave so ...
Za dobro božično potico je treba imete dobre sestavine in tudi pravi recept. Priznana avtorica kuharskih knjig, sestra Nikolina, je v današnji oddaji Svetovalnica natrosila nekaj nasvetov za ...