Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Marta JerebičMarta Jerebič
katStik.si (foto: katStik.si)
katStik.si

15 porok od ustanovitve spletnega portala KatStik

| 13.06.2019, 10:58 Rok Mihevc

Obhajamo god sv. Antona Padovanskega, ki je eden od najbolj priljubljenih in poznanih svetnikov.

S prošnjo k temu svetniku je bil pred štirimi leti ustanovljen KatStik, prvi katoliški portal za samske v Sloveniji. »Z gotovostjo vemo, da se je v tem času poročilo vsaj 15 parov, dve poroki sta se zgodili že letos. Od ustanovitve se je na našem portalu spoznalo preko sto posameznikov, veliko se jih je spoznalo tudi na naših preteklih dogodkih. Veseli smo, da ponujamo priložnost srečanja tako na virtualnem področju, kot v živo,« je za naš radio povedala ustanoviteljica portala KatStik, Mojca Belcl Magdič.

Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc) Boj s pozebo v nasadih borovnic na ljubljanskem barju (photo: Rok Mihevc)

Kolikšno škodo je povzročila pozeba? #podkast

Po prehodu izrazite hladne fronte pred tednom dni, smo v petek, v nedeljo in včeraj bili priče pozebi. Razmere so se krajevno zelo razlikovale, prav vse sadjarje in kmete pa je strah, da to pomeni ...

Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj) Lojze Čemažar (photo: Jože Bartolj)

Pri svojem delu vedno izpostavi bistveno

Lojze Čemažar je z nami v oddaji Naš gost spregovoril o svoji umetniški poti, pomenu družine, šol, ki so ga oblikovale in se zahvalil za prejeto priznanje sv. Cirila in Metoda.