Blaž LesnikBlaž Lesnik
Jakob ČukJakob Čuk
Alen SalihovićAlen Salihović
Notranji bazeni Terme 3000 (foto: Sava Hotels Resorts)
Notranji bazeni Terme 3000

8. Mini počitnice Radia Ognjišče

Dogodki | 10.12.2018, 19:53

8. Mini počitnice Radia Ognjišče bodo od 25. do 27. januarja v Moravskih Toplicah, v Termah 3000, ki imajo kar 5.000 m² vodnih površin. Naše bivanje je lahko v hotelih Ajda in Termal ter v depadansi hotela Terma in apartmajih Trobentice.

Terme 3000 sporočajo gostom, da jih pričakujeta neizmerno uživanje v vodnem svetu ter izbrana zdravstvena, sprostitvena in rekreacijska ponudba za vse generacije. V termah so prepričani, da vsakega preprosto prevzame udobnost bivanja in izvrstna kulinarika. Telefonska številka za prijave je 02 512 22 00.

Temelj ponudbe Term 3000 je črna termo-mineralna voda. Kopanje v tej vodi je priporočljivo za rehabilitacijo po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, blagodejno vpliva na različne oblike revmatizma, zdravi pa tudi nekatera kožna obolenja. Še posebno učinkovita je črna termo-mineralna voda pri težavah s sklepi. Skupaj z zdravilnim blatom, ki se imenuje peloid, blaži bolečine in izboljša gibljivost, otekline sklepov se zmanjšajo, učinki pa se še okrepijo v kombinaciji s fizioterapijo. V Termah 3000 s ponosom trdijo, da je črna termo-mineralna voda v Moravskih Toplicah edinstvena ne le v Evropi, ampak tudi v svetovnem merilu.

Termo mineralna voda
Termo mineralna voda © Sava Hotels Resorts

Mini počitnice z Radiem Ognjišče so na osnovi polnega penziona: začnemo z večerjo (25. 1. 2019) in zaključimo s kosilom (27. 1. 2019).

Hotel Ajda
Hotel Ajda © Sava Hotels Resorts

Mini počitnice vključujejo:

  • 2 noči v izbrani sobi izbranega hotela,
  • 2 x polni penzion, neomejeno kopanje v bazenih hotela nastanitve – na dan prihoda od 11. ure in celodnevno na dan odhoda,
  • neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000 – med hoteli in termalnim parkom je pokriti hodnik, in uporaba kopalnih plaščev.

Hotel Termal
Hotel Termal © Sava Hotels Resorts

Na voljo imamo sobe v hotelih Termal in Ajda, v depadansi hotela Termal in apartmajih Trobentica. Zaradi različnih namestitev so tudi različne cene:

  • Če boste izbrali hotel Termal, je cena 97 evrov.
  • Za sobo v hotelu Ajda bo potrebno odšteti 105 evrov.
  • Za sobo v depadansi Termal ali apartmaju Trobentica pa je cena 93 evrov.

Kdor bo želel biti sam v sobi, bo moral za sobo v hotelu Termal odšteti 126 evrov, v hotelu Ajda pa 134 evrov. Število enoposteljnih sob je omejeno.

Cena za otroke - če je otrok na dodatnem ležišču v sobi:

  • do drugega leta je gratis;
  • od drugega do dvanajstega leta je cena 9 evrov na noč,
  • od 12. pa do 15. leta pa je cena 13 evrov na noč.

Če bi hoteli za otroka osnovno ležišče - enako kot za odraslega, potem velja od drugega do dvanajstega leta 50% popust na osnovno ceno, od 12. pa do 15. leta pa je popust 30 % na osnovno ceno.

Notranji bazeni Terme 3000
Notranji bazeni Terme 3000 © Sava Hotels Resorts

Za vse veljajo doplačila: prijava 1 evro po osebi in pa turistična taksa 2 evra na noč. otroci do sedmega leta ne plačajo takse, otroci od osmega do osemnajstega leta pa 1 evro na noč.

Telefonska številka za prijave je
02 512 22 00.

In še informacija o možnosti avtobusnega prevoza iz Ljubljane, s postankom v Celju. Če bi se želeli peljati z organiziranim prevozom, potem se morate najprej prijaviti v hotelu in potem v našem tajništvu: 01 512 11 26. Seveda bo avtobus peljal, le če bo dovolj prijav.

Dogodki
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...