Robert Božič
Boštjan Smole
Andrej Šinko
Alya na odru velikega studia Radia Ognjišče (foto: Blaž Lesnik)
Alya na odru velikega studia Radia Ognjišče

Koncert v živo: Alya s svojo dinamično in sončno energijo

08.04.2016, 23:22 Blaž Lesnik

Petkov večer je tokrat zavel v glasbenih ritmih sončne, dinamične, neukrotljive in neulovljive pevke Alye. Prav letos praznuje petnajstletnico svojega zelo uspešnega glasbenega ustvarjanja, ki so ga pospremile tudi mnoge nagrade in priznanja.

Izdala je tri studijske albume, se večkrat predstavila na EMI, nastopila na mnogih domačih in tujih odrih ter glasbeno rasla v različnih glasbenih slogih. „Včasih sem plavala tudi proti toku, a tako sem takrat čutila in temu sem bila zvesta,“ je med drugim povedala pevka, ki je eno izmed svojih pesmi „Car“ promovirala kar v zraku, na koncertu v posebnem letalu, 4.000 metrov nad zemljo.
Z glasbeniki, ki jo zvesto spremljajo na vseh koncertih, je v „Petkovem večeru“ izvedla svoje uspešnice „Fluid“, „Za naju“, „Moja pesem“, „A veš“, „Brazil“, „Dober dan“ ter druge. „Vse poti so lepe, po najlepših hodim zdaj: naprej, naprej …,“ so verzi ene njenih pesmi, ki najlepše orišejo trenutek njenega življenja, v katerem je zdaj.
V življenju, ki ga živi, uživa in z njo smo uživali radijci in tudi poslušalci glasbenega večera, ki so napolnili naš veliki studio. Aljo smo namreč lahko spoznali ne le skozi njene pesmi, ampak se je odprla in sporščeno spregovorila tudi o svojem življenju in pogledih na svet.
Alya
Alya © Blaž Lesnik
Alya in občinstvo
Alya in občinstvo © Blaž Lesnik
Sto glasov v meni poje ...
Sto glasov v meni poje ... © Blaž Lesnik

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Vernica v cerkvi (photo: Unsplash) Vernica v cerkvi (photo: Unsplash)

Kako smo spustili standarde "zakmašne" obleke

V času epidemije mnoge maše potekaj zunaj. Kar je v redu. Opaziti pa je, da so ljudje z umanjkanjem svetosti cerkvenega prostora, še bolj spustili standarde spodobnosti oblačenja.

Benedikt XVI. (photo: Angelo Senchuke/Cathopic) Benedikt XVI. (photo: Angelo Senchuke/Cathopic)

Benedikt XVI. trpi za hudo okužbo na obrazu

Upokojeni papež Benedikt XVI. trpi zaradi virusne okužbe na obrazu, kar mu povzroča hude bolečine, stanje pa se je poslabšalo po smrti brata Georga. O tem danes poroča nemški časnik Passauer Neue ...