Mateja SubotičanecMateja Subotičanec
Marko ZupanMarko Zupan
Petra StoparPetra Stopar

V Vipavi predizbor za Ritem srca 2015

Radijski utrip | 05.11.2014, 11:59

Ritem srca 2014 – festival duhovne ritmične glasbe še odmeva v nas, hkrati pa se že pripravljamo na Ritem srca 2015. V okviru projekta Stična diha – Stična mladih v malem – se bomo srečali to soboto, 8. novembra, v Vipavi, 6. decembra v Škocjanu in 7. marca 2015 v Celju, vedno ob 17. uri.

Ritem srca - Festival Radia Ognjišče vabi k sodelovanju.

Rad/a poješ duhovno ritmično glasbo, jo celo sam/a ustvarjaš? Prijavi se in predstavi.

Kdo? Ti!

Kako? Piši na ritem.srca@ognjisce.si

Kdaj? Piši takoj in pridi v soboto, 8. novembra 2014, v Vipavo.

Kaj? Zapoj duhovno ritmično pesem, ki ti je prirasla k srcu ali pa je celo nastala v tvojem srcu.

Zakaj? Ker boš na tem odru prihodnje leto lahko prav ti.

Radijski utrip, Dogodki
Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA) Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA)

Začelo se bo z zvonjenjem zvonov po vsej Sloveniji

Na Trgu republike v Ljubljani bo drevi slovesnost v spomin na žrtve komunističnega nasilja. Dogodek, ki bo potekal v duhu lani ukinjenega narodnega dneva spomina, pripravljajo Nova Slovenska ...

Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO) Dan spomina na žrtve komunističnega nasilja: Utrinek iz slovesnosti 16.05.2023 (photo: ARO)

Dan spomina

Ta četrtek, 16. maja ob 21. uri, na predvečer lani ukinjenega narodnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja, smo spet povabljeni na slovesnost na Trg republike v Ljubljani. Štiri civilno ...