Mateja SubotičanecMateja Subotičanec
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Alen SalihovićAlen Salihović
Zaigraj na kitaro (foto: Thorsten Frenzel / Pixabay)
Zaigraj na kitaro | (foto: Thorsten Frenzel / Pixabay)

PESMARICA: Zapoj pesmi z Ritma srca 2023

Radijski utrip | 02.05.2024, 15:31 Mirjam Judež

V pripravi na letošnji Ritem srca, ki bo 21. maja (torek) od 17.30 naprej, smo »izdali« virtualno pesmarico s pesmimi z Ritma srca 2023 v želji, da gredo pesmi med ljudi, v vaše domove, župnije, mladinske in veroučne skupine! Predvsem pa v vaša srca.

Pesmi z Ritma srca 2023 pa lahko zapojete tudi sami, v tihoti svoje sobice, ob spremljavi kitare! Ali brez kitare, kakor vam ljubše!

Deli »virtualno YouTube pesmarico« med svoje prijatelje in znance.

Lahko pa si preneseš pdf z akordi in besedili, če ti tak format pesmarice pride bolj prav za učenje. V tem primeru te prosimo, da v spodnjem obrazcu vpišeš  svoj elektronski naslov. Nekajkrat letno ti bomo poslali kakšno novičko ali vabilo v povezavi z Ritmom srca. Na svoj mail naslov boš takoj dobil povezavo za prenos pesmarice v pdf obliki.

 V nadaljevanju pa "pesmarica" v video obliki. Zapojte skupaj!

Dobrodošli na letošnjem Ritmu srca, ki bo v torek, 21. maja, od 17.30 naprej. Vstopnice so že na voljo!

Ritem srca 2024 vabi
Ritem srca 2024 vabi © ARO

Radijski utrip
Evharistija (photo: Pixabay) Evharistija (photo: Pixabay)

Telovo: Bog, ki je želel ostati med nami

»Skrivnost današnjega praznika je skrivnost Boga, ki je želel ostati med nami. Če bi kristjana ob polnoči zbudili in ga vprašali, kaj je evharistija, kaj je sveta maša – bi moral znati odgovoriti, ...

Pavle Ravnohrib in Matic Vidic v družbi s. Mete (photo: ARO) Pavle Ravnohrib in Matic Vidic v družbi s. Mete (photo: ARO)

Pavle Ravnohrib in Matic Vidic: O veri brez sramu

Pavle Ravnohrib in Matic Vidic sta kristjana in javni osebnosti, ki želita s svojimi t.i. talk showi prebujati Slovenijo in ljudi spodbujati k osebnemu razmišljanju o veri, vesti in pogumu.

 (photo: Rok Mihevc)  (photo: Rok Mihevc)

Ritem srca 2024 - reportaža

Petkov večer je tokrat prinesel reportažo iz letošnjega festivala Ritem srca. Prečesali smo dogajanje po dolgem in počez, slišali pogovore z gosti, nastopajočimi, organizatorji, obiskovalci. Na ...

Slovenska zastava, domoljublje (photo: Rok Mihevc) Slovenska zastava, domoljublje (photo: Rok Mihevc)

Vse informacije na enem mestu

Dolgoletna želja se je uresničila. Vsem, ki se želijo vrniti v Slovenijo, se priseliti ali sodelovati s Slovenijo, ni več treba “od okenca do okenca”. Informacije finančne uprave, centrov za ...