Marjan BuničMarjan Bunič
Andrej NovljanAndrej Novljan
Petra StoparPetra Stopar
Utrinek z Ritma srca 2023 (foto: Rok Mihevc)
Utrinek z Ritma srca 2023 | (foto: Rok Mihevc)

Rekordno število prijav na razpis za Ritem srca 2024

Radijski utrip | 01.03.2024, 09:49 Rok Mihevc

20. februar je bil datum, do katerega smo zbirali prijave na letošnji festival Ritem srca. Številke prijav smo se zelo razveselili, saj nas navdaja z upanjem, da zanimanje za sodobno krščansko glasbo tudi v Sloveniji raste.

Število prijav je celo rekordno in to še dodatno potrjuje pomembnost festivala. Kar 33 ustvarjalcev se je opogumilo z željo, da se 21. maja 2024 predstavi na festivalskem odru na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani. Festivalska komisija, ki bo izbrala najboljše, je že na delu, naloga pa bo kar težka, je potrdil vodja Ritma srca Andrej Jerman. »Bogu hvala za vso ustvarjalnost in tudi zaupanje, ki ste ga s prijavo izkazali vsem, ki festival pripravljamo.«

Kar 33 ustvarjalcev se je opogumilo z željo, da se 21. maja 2024 predstavi na festivalskem odru na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu v Ljubljani. 

Ritem srca bo tako zagotovo prinesel še večjo pestrost in raznolikost glasbenih izvajalcev, ki bodo imeli priložnost predstaviti svoje pesmi pred občinstvom. Zato si že zdaj označite datum in si rezervirajte čas za festival Ritem Srca 2024, saj nas čaka nepozaben glasbeni dogodek.

Ritem srca 2024
Ritem srca 2024

Radijski utrip
Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek) Mami je bila na veliko noč pri sestri na obisku. Premik na drugo lokacijo je bil cel podvig. :) (photo: Urša Sešek)

Skrb za ostarelo mami

Živimo v hiši skupaj z mamo, ki ima 85 let. Po možganski kapi 11 let nazaj se je življenje zanjo močno spremenilo. Spremenilo se je tudi za tiste, ki živimo z njo in skrbimo zanjo: to sta sestrina ...

Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise) Ta konec tedna priložnost za spoznavanje kakovostne arhitekture (photo: odprtehise)

Dobra arhitektura ni modna muha.

Odprte hiše Slovenije, vseslovenski tridnevni arhitekturni festival, letos že petnajstič po vrsti odpira najsodobnejšo slovensko arhitekturno produkcijo, nove in prenovljene arhitekturne projekte ...