Jure SešekJure Sešek
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Ritem srca 2024 (foto: ARO)
Ritem srca 2024 | (foto: ARO)

Tukaj so na voljo vstopnice za Ritem srca 2024

Festival Ritem srca | 04.04.2024, 14:37 Petra Stopar

Praznik sodobne krščanske glasbe – festival Ritem srca – bo letos v torek, 21. maja, na forumu Zavoda sv. Stanislava v Ljubljani. Z novimi avtorskimi skladbami se bo predstavilo še večje število izvajalcev kot lani, in sicer kar deset.

OB 17.30 ZAČETEK SPREMLJEVALNEGA DOGAJANJA

Tudi tokrat bo, če bo vreme dopuščalo, festival potekal na prostem, na forumu Zavoda sv. Stanislava, med stavbama Škofijske klasične gimnazije in Osnovne šole Alojzija Šuštarja. Glasba bo najprej zazvenela na Malem odru, kjer se bosta predstavili zasedbi Mesto na gori in Alabaster, prav tako pa bodo na njem nastopajoči v sproščenem klepetu predstavili nove pesmi ter navzočim zaupali tudi kaj o sebi in novih pesmih. Kot predskupina bo dogajanje na velikem odru ob 19.30 odprla skupina Stična band.

Na voljo bo tudi široka ponudba na stojnicah, za vse lačne pa bosta poskrbela MasterChefa Zala Pungeršič (MC 2023) in Luka Novak (MC 2022). 

MasterChefa Luka Novak in Zala Pungeršič
MasterChefa Luka Novak in Zala Pungeršič © POP TV

OB 20.00 GLAVNO FESTIVALSKO DOGAJANJE

Festivalska žirija je na razpisu med prijavljenimi izvajalci tokrat izbrala Manco HribarNežo in Damjana PančurjaSvetnikaAnetteMitjo FerencaAntonia Tkalca in Janeza FerležaLucijo RejecI AMBeno Briški in Mateja Šokliča. Svoje nove skladbe bodo ob spremljavi odličnega festivalskega benda predstavili v živo na glavnem odru, z začetkom ob 20. uri.

NA SPLETU SI LAHKO ŽE ZAGOTOVITE VSTOPNICO

Vstopnice so na voljo v predprodaji (po znižani ceni) prek spleta in bodo tudi na dan dogodka na samem prizorišču od 17.30 naprej. Otroci do vključno 10. leta imajo prost vstop. 

Ritem srca 2024
Ritem srca 2024 © Radio Ognjišče

Festival Ritem srca
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...

Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay) Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay)

Zakaj je dobro kupovati obutev popoldne?

Vida Ozis je ustanoviteljica blagovne znamke AN.NIKA, je direktorica Centra medicinske pedikure, razvila je medicinsko sponko - vse ostale, ki so prisotne na domačem trgu, so iz uvoza. Večina si ...