Blaž LesnikBlaž Lesnik
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Marko Bandelli (foto: STA  / Tamino Petelinšek)
Marko Bandelli | (foto: STA / Tamino Petelinšek)

Še en izstop iz Gibanja Svoboda

Slovenija | 21.01.2023, 10:34 Rok Mihevc

Poslanec Gibanja Svoboda Marko Bandelli izstopa iz stranke. Fotografijo svoje izstopne izjave je objavil na družbenem omrežju Facebook.

V njej je pojasnil, da od pripojitve k stranki ni imel možnosti uveljavljati pravice pri oblikovanju politik stranke in sodelovati pri njihovem izvajanju. "Člani stranke imajo po statutu "dolžnost aktivno sodelovati in si prizadevati za udejanjanje temeljnih vrednot in ciljev", zaradi katerih je bila stranka ustanovljena. Predvsem pa morajo člani stranke krepiti enotnost in ugled stranke", je zapisal.

O preteklih izstopih iz stranke preberite tukaj

Izstopna izjava
Izstopna izjava © FB Marko Bandelli

Slovenija, Politika
Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar ) Misijonar Pedro Opeka s sodelavci Radia Ognjišče (photo: Matjaž Križnar )

VIDEO: Nekaj trenutkov si je vzel tudi za nas.

Slovenski misijonar Pedro Opeka nadaljuje z obiskom v domovini. Osrednji dogodek za vse, ki se želite srečati z njim, bo zvečer v Medvodah, prenašali ga bomo tudi na naši spletni strani. Opeko je ...

Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv) Natalija Hormuth (photo: Osebni arhiv)

Zakaj je glas pot, ki vodi do harmonije?

Natalija Hormuth je profesorica latinščine in francoščine, svetovalka za celostno življenje in zdravje, coaching za vodenje z vrednotami, coaching za zavestno uporabo svojega glasu in solo pevka.

Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL) Širimo ljubezen z majhnimi dejanji.  (photo: NL)

Pismo za lepši dan

Ob Tednu Karitas spomnimo znova na projekte Mlade Karitas - young Caritas, ki odgovarjajo na različne potrebe ljudi. Miklavževi angelčki so večino daril že pomagali zbrati in zaviti, samo še ...