Jure SešekJure Sešek
Aleš KarbaAleš Karba
Andrej ŠinkoAndrej Šinko
Radijski misijon 2021 (foto: Andrej Jerman)
Radijski misijon 2021 | (foto: Andrej Jerman)

VIDEO: Misijonsko jutro v živo

Radijski misijon 2021 | 26.03.2021, 06:58 Robert Božič

Hodi za menoj! Besede, ki jih je Jezus rekel Petru ob Galilejskem jezeru nas bodo vodile skozi petkov misijonski dan. O njih bodo razmišljali misijonarji in vabimo vas, da skupaj lovimo njihove besede tako, da bodo zvečer naše mreže polne.Misijonsko svetovalnico ob 8.00, nagovor ob 10.15 in popoldanski osrednji misijonski nagovor boste lahko spremljali tudi v video obliki. Vabljeni, da se naročite na misijonski podkast.

Jutranja misijonska svetovalnica

O tem, kaj pomeni omenjeni klic za današnje može in očete, se bomo vprašali v Svetovalnici, ko bo z nami družinski terapevt Luka Mavrič. Kako opremiti svoje otroke za ta svet, kako zaščiti najdragocenejše, svojo družino?

Prenos svete maše za blagoslov radijskega misijona iz radijske kapele

Pri sveti maši se bomo tudi danes ob 9.00 zbrali sodelavci, ki želimo tudi na ta način podpreti čas misijona. Z molitvijo želimo klicati na Slovenijo in njene prebivalce darove Svetega Duha in njegovo razsvetljenje. Sveto mašo bomo prenašali prek spleta.

Današnji misijonski program:

8.00 Svetovalnica: Liuka Mavrič
9.00 Spletni prenos sv. maše iz radijske kapele za blagoslov 6. misijonskega dne
10.15 Nagovor: Zdravko Žagar
17.00 Osrednji misijonski nagovor: Gabrijel Kavčič
19.00 Prenos sv. maše
20.00 Pogovorni misijonski večer

Ste že naročeni na podkast radijskega misijona?

S klikom na eno od teh dveh ikon, lahko takoj začnete poslušati podkast Radijski misijon.

Poslušaj na Apple PodcastPoslušaj na Apple Podcast

Podkast je zelo priročna, enostavna in brezplačna storitev za poslušanje naših oddaj in prispevkov. Poslušate jih lahko kjerkoli in kadarkoli. Tudi za nazaj. Lahko bi rekli, da si sami sestavite svoj spored Radia Ognjišče. Več informacij najdete tukaj!

Radijski misijon 2021
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...

Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay) Skrbno izbirajmo obutev.  (photo: PixaBay)

Zakaj je dobro kupovati obutev popoldne?

Vida Ozis je ustanoviteljica blagovne znamke AN.NIKA, je direktorica Centra medicinske pedikure, razvila je medicinsko sponko - vse ostale, ki so prisotne na domačem trgu, so iz uvoza. Večina si ...