Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Petra StoparPetra Stopar
Dekle s telefonom (foto: Pixabay.com)
Dekle s telefonom | (foto: Pixabay.com)

Podkast: Radijski misijon 2021

Radijski misijon 2021 | 18.03.2021, 10:59 Robert Božič

Zdaj že veste, da so vam najljubše oddaje Radia Ognjišče v obliki podkastov vedno na dosegu roke. Vsem, ki naše oddaje poslušate na ta način, zagotavljamo zaneslivo podkast izkušnjo. Že danes pa se lahko naročite na podkast letošnjega 16. radijskega misijona.

Če podkasta še ne poznate, pa boste v naslednjih vrsticah izvedeli nekaj imenitnega. 

Kaj je podkast? Kako se uporablja in zakaj se vam splača še danes klikniti na podkast Radia Ognjišče? Prepričani smo, da vam bo všeč. Tukaj lahko takoj začnete poslušati podkast Radijski misijon.

Poslušaj na Apple PodcastPoslušaj na Apple Podcast 

Podkast je zelo priročna, enostavna in brezplačna storitev za poslušanje naših oddaj in prispevkov. Poslušate jih lahko kjerkoli in kadarkoli. Tudi za nazaj. Lahko bi rekli, da si sami sestavite svoj spored Radia Ognjišče.

Predstavljajte si, da vas na svojem telefonu, tablici ali računalniku vedno pričakajo nove epizode vaših najljubših oddaj, ki jih pripravljamo za vas. Ob tem pa imate vedno na voljo tudi arhiv vseh prejšnjih oddaj. Poslušate pa jih lahko tudi večkrat. Predstavljajte si, da nikoli več ne boste zamudili svoje najljubše oddaje, ker vam jo vedno pošljemo kar na vaš telefon.

To vam lahko zdaj brezplačno omogočimo v 3 korakih

1. korak: Vzemite pametni telefon ali tablico ali računalnik. Zelo pogosto je na telefonu že nameščena aplikacija Podkasti ali Podcasts. Če je še nimate, si jo namestite.

2. korak: Kateri telefon, tablico ali računalnik imate? 

3. korak: V aplikaciji za poslušanje podkastov samo še kliknite na oddajo, počakajte nekaj sekund in brezplačno prisluhnite vsebinam, ki smo jih pripravili za vas.

Preprosto, kajne?

Od zdaj naprej boste nove vsebine letošnjega Radijskega misijona prejeli v podkast aplikacijo na vaši mobilni napravi. Prisluhnete jim lahko kadarkoli in kjerkoli.
Blaž pa takole vabi k poslušanju ponedeljkovih vsebin letošnjega misijona.

Radijski misijon 2021
Križev pot na Ljubljanski grad (photo: Zan Senicar) Križev pot na Ljubljanski grad (photo: Zan Senicar)

Mladi na ljubljanske ulice ponesli molitev

Molitveno vzdušje je vladalo sinoči na ljubljanskih ulicah, ko je več kot sto mladih molilo križev pot. Jakob Rus iz Katoliške mladine je pojasnil, da so molitev začeli na Kongresnem trgu, ...

Peter Prevc (photo: STA) Peter Prevc (photo: STA)

Peter Prevc: Vzgonski veter Svetega Duha vedno deluje

Današnji dan v Planici se bo zapisal v zgodovino. Najuspešnejši slovenski skakalec vseh časov Peter Prevc je pred več kot 20 tisoč gledalci pomahal v slovo več kot 15 letni profesionalni karieri.

Šunka zorjena po tradicionalnem postopku (photo: KZ Laško) Šunka zorjena po tradicionalnem postopku (photo: KZ Laško)

Kako skuhati sočno velikonočno šunko?

Eno od vprašanj, ki se gospodinjam postavlja v teh dneh je, kako skuhati velikonočno šunko, da bo res sočna in okusna. Peter Oprčkal iz Kmetijske zadruge Laško pravi, da je to najbolj odvisno od ...

Pirhi obarvani z naravnimi barvami (photo: Miša Pušenjak) Pirhi obarvani z naravnimi barvami (photo: Miša Pušenjak)

Miša Pušenjak: Naravne barve za pirhe

Skoraj vsaka gospodinja dobro obvlada pripravo pirhov v rjavo rdečih odtenkih, ki najpogosteje temelji na kuhanju jajc v čebulnih olupkih. Bolj kot je čebula temne barve, bolj izrazit je tudi ...