Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović
26. Gala koncert Radia Ognjišče (foto: Andrej Jerman)
26. Gala koncert Radia Ognjišče | (foto: Andrej Jerman)

26. Gala koncert - Pogumno naprej!

Dogodki | 29.11.2020, 21:51 Urša Sešek

Kakšna lepa tradicija konca novembra: Klic dobrote, rojstni dan Radia Ognjišče in s tem povezan obletni gala koncert. Tudi ta večer smo doživeli, na lep - na drugačen, a lep način. "Gallusova" ki je do zdaj gostila vse naše koncerte je letos prišla v vašo dnevno sobo. Upamo, da ste uživali in bomo skupaj šli pogumno naprej.

Letošnji koncert smo poimenovali Pogumno naprej!, besede pa smo si izposodili v pesmi z lanskega Gala koncerta, ki jo je sodelavec Marjan Bunič napisal prav ob 25. obletnici Radia.

»Zato grem naprej!
Zora za mano je, jaz pa korakam naprej!
Nič ne oziram se, stopam odločno naprej!
Proti soncu, proti svetlobi,
da napijem se večne Luči,
da za mano novi rodovi
bodo videli prave poti
in šli
pogumno naprej!«

Koncert ste nocoj lahko spremljali v avdio prenosu na radijskih valovih in prek našega internetnega oddajanja, v obliki video premiere pa na naši Facebook strani , v našem Youtube kanalu in tukaj na naši spletni strani. Izbrali smo zanimive točke preteklih Gala koncertov in jih povezali s spodbudno besedo radijskih voditeljev. Še naprej lep večer voščimo! In vabljeni k ogledu posnetka!

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Bodite z nami in pogumno naprej!

 

Vzajemna_logo T-2_logo DBS_logo

Vzajemna_logo
T-2_logo
DBS_logo

Dogodki, Pozitiva
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Eva Golob (photo: ZSPM) Eva Golob (photo: ZSPM)

Eva Golob: Ponosni na podeželske korenine

»Vsako leto pripravimo zelo pester program skozi celo leto in številni naši dogodki so tradicionalni. Eden takih je državni kviz Mladi in kmetijstvo, ki bo (danes) v Velikih Laščah potekal že ...