Marjan Bunič
Andrej Novljan
Silvestra Sadar
Za grafologinjo Jožico Leskovar smo prejeli kar 86 pisem (foto: Green Chameleon / Unsplash)
Za grafologinjo Jožico Leskovar smo prejeli kar 86 pisem | (foto: Green Chameleon / Unsplash)

Človek in njegova pisava

21.10.2020, 10:33 Mirjam Judež

Ste poslali na roko napisano sporočilce za grafologinjo Jožico Leskovar in upali, da bo analizirala tudi vašo pisavo? Avgustovska oddaja z grafologinjo je bila zelo lepo sprejeta in posledično ste se poslušalci izjemno odzvali na vabilo k sodelovanju. Prispelo je kar 86 pisem, zato vse pisave niso prišle na vrsto. Morda pa ob naslednji priložnosti … Pogovor je vodila Mateja Subotičanec.

Pisanje z roko je dobro za možgane, spodbuja našo kreativnost! Pisava vsakega človeka je neponovljiva. Nihče na svetu nima take pisave kot jo imam jaz ali kot jo imate vi. Mar ni to osupljivo spoznanje?

Grafologinja Jožica Leskovar, ki je tudi avtorica knjige Skrivnost pisave, je navdušena nad množico pisem, ki so prispela: »Zelo me veseli, da toliko ljudi še piše. Te pisave so krasne, toliko enega življenja je v njih, zdi se mi, kot da sedim med temi ljudmi in mi je lepo. Vsaka pisava je tako zanimiva, da bi se ji posvečal kar dlje časa. Poslušalci pa morajo razumeti, da je to prvi vtis pisave, to so prve dominantne značilnosti, ki izstopajo iz pisave, vse ostalo pa je težko tako na hitro. Za podrobnejšo analizo je potrebno najmanj 8 ur dela.«

Nasmejana grafologinja obdana s pismi poslušalcev
Nasmejana grafologinja obdana s pismi poslušalcev © Rok Mihevc

Če bi želeli, da se grafologinja nekoliko bolj posveti vaši pisavi, se lahko dogovorite tako, da ji pošljete sporočilo na jozica.leskovar@gmail.com.

Še prej pa preverite, če ni nemara tudi vaše pismo prišlo na vrsto v oddaji Svetovalnica

Želim prisluhniti oddaji z grafologinjo

 

Društvo Radi pišemo z roko v teh dneh, ko moramo biti več doma ali vsaj v bližnji okolici, imamo morda več časa za kaj novega ali pozabljenega, spodbuja pisanje z roko. Napišite prijatelju, znancu, ali sorodniku kratko sporočilo. Ni pomembno, da je dolgo, ampak, da je osebno. Gotovo ga boste razveselili. Ali ni to nekaj lepega?

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?
Svetovalnica

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Udeleženci lanskega Mariapolija na Ribniški koči (photo: Marjana Debevec) Udeleženci lanskega Mariapolija na Ribniški koči (photo: Marjana Debevec)

Začenja se Mariapoli

V Ribnici na Pohorju se bo danes začel petdnevni Mariapoli. Gre za duhovne dneve, ki jih po vsem svetu že od konca 50. Let prejšnjega stoletja pripravlja Gibanje fokolarov.

Anton Tomažič (photo: NSi) Anton Tomažič (photo: NSi)

»Kalvarija 1945«

Pred dnevi nas je presenetila novica o dokumentarnem filmu Misija Mangart, ki govori o smučarski tekmi na pobočju Mangarta, ki jo je v zadnjih dneh druge svetovne vojne organizirala 10. gorska ...

Dr. Jernej Letnar Černič (photo: fuds.si) Dr. Jernej Letnar Černič (photo: fuds.si)

Luč na koncu tunela?

Epidemiji kovida-19 leto in pol po njenem začetku ni videti konca. Zelo verjetno je, da nas nas konec poletja in jeseni čakajo močni vali novih okužb. Enako je verjetno, da se epidemije še nekaj ...

Andrej in Verena Perko (photo: Izidor Šček) Andrej in Verena Perko (photo: Izidor Šček)

Kako in kje se duhovno napajata zakonca Perko?

Ljudje načrtujemo vse sorte za počitnice, kako bi se najbolje imeli, potem pa se ta užitek in sreča nekako večkrat izmuzneta. Se tudi vam kdaj to zgodi? Sredi počitnic sta bila v oddaji Za ...

O avtorju