Blaž LesnikBlaž Lesnik
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović
Dekle s telefonom (foto: Pixabay.com)
Dekle s telefonom | (foto: Pixabay.com)

Podkast: Radijski misijon 2021

Radijski misijon 2021 | 18.03.2021, 10:59 Robert Božič

Zdaj že veste, da so vam najljubše oddaje Radia Ognjišče v obliki podkastov vedno na dosegu roke. Vsem, ki naše oddaje poslušate na ta način, zagotavljamo zaneslivo podkast izkušnjo. Že danes pa se lahko naročite na podkast letošnjega 16. radijskega misijona.

Če podkasta še ne poznate, pa boste v naslednjih vrsticah izvedeli nekaj imenitnega. 

Kaj je podkast? Kako se uporablja in zakaj se vam splača še danes klikniti na podkast Radia Ognjišče? Prepričani smo, da vam bo všeč. Tukaj lahko takoj začnete poslušati podkast Radijski misijon.

Poslušaj na Apple PodcastPoslušaj na Apple Podcast 

Podkast je zelo priročna, enostavna in brezplačna storitev za poslušanje naših oddaj in prispevkov. Poslušate jih lahko kjerkoli in kadarkoli. Tudi za nazaj. Lahko bi rekli, da si sami sestavite svoj spored Radia Ognjišče.

Predstavljajte si, da vas na svojem telefonu, tablici ali računalniku vedno pričakajo nove epizode vaših najljubših oddaj, ki jih pripravljamo za vas. Ob tem pa imate vedno na voljo tudi arhiv vseh prejšnjih oddaj. Poslušate pa jih lahko tudi večkrat. Predstavljajte si, da nikoli več ne boste zamudili svoje najljubše oddaje, ker vam jo vedno pošljemo kar na vaš telefon.

To vam lahko zdaj brezplačno omogočimo v 3 korakih

1. korak: Vzemite pametni telefon ali tablico ali računalnik. Zelo pogosto je na telefonu že nameščena aplikacija Podkasti ali Podcasts. Če je še nimate, si jo namestite.

2. korak: Kateri telefon, tablico ali računalnik imate? 

3. korak: V aplikaciji za poslušanje podkastov samo še kliknite na oddajo, počakajte nekaj sekund in brezplačno prisluhnite vsebinam, ki smo jih pripravili za vas.

Preprosto, kajne?

Od zdaj naprej boste nove vsebine letošnjega Radijskega misijona prejeli v podkast aplikacijo na vaši mobilni napravi. Prisluhnete jim lahko kadarkoli in kjerkoli.
Blaž pa takole vabi k poslušanju ponedeljkovih vsebin letošnjega misijona.

Radijski misijon 2021
Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...