Matjaž MerljakMatjaž Merljak
Marko ZupanMarko Zupan
Alen SalihovićAlen Salihović

Dr. Verica Trstenjak: Na ustavnem sodišču mora zmagati avtoriteta argumenta in ne argument avtoritete

| 15.10.2019, 15:19

Zadnje dogajanje na ustavnem sodišču je za Radiu Ognjišče komentirala doktorica pravnih znanosti, profesorica za evropsko in civilno pravo, Verica Trstenjak. Dejala je, da mora na ustavnem sodišču zmagati avtoriteta argumenta in ne argument avtoritete.

Pisanje ustavnega sodnika Klemena Jakliča o pritiskih nanj in o domnevnem laganju ustavnega sodnika Mateja Accetta, ki je prvotno zanikal pomoč pri pisanju programa Stranke modernega centra, nato pa to potrdil, Verico Trstenjak skrbi.

Prisluhnite IZJAVI!

Obzorja duha (photo: Zajem zaslona) Obzorja duha (photo: Zajem zaslona)

Cenzura v oddaji Obzorja duha?

»Žalostna sem zaradi dogajanj... Nov prevod Svetega pisma iz izvirnih jezikov v slovenski jezik, vrhunsko delo v slovenski zgodovini za študij in razumevanje nam vsem, prispevek v oddaji Obzorja ...

Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija) Družine potrebujejo spodbud in medsebojne podpore ter zgledov.  (photo: lj_nadskofija)

Vzemimo Boga zares

Živimo v duhovni shizofreniji, ki na prvi pogled ni prepoznavna. Na eni strani poudarjamo, kako imamo pravico izbrati lastni slog in stil življenja, kako je naša pravica izbira identitete, celo ...