Jure Sešek
Aleš Karba
Alen Salihović
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji (foto: Franci Pečnik)
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji

Veselje do življenja tudi na jumbo plakatih

02.05.2019, 09:10 Marjana Debevec

Potem ko je Ljubljana zavrnila plakate Zavoda Živim, ki spodbujajo veselje do življenja, njihovi plakati krasijo nekatere avtobuse po Sloveniji. Direktor podjetja Bia separations Aleš Štancar pa je sedaj finančno podprl tudi objavo velikih plakatov.

Direktorica Zavoda Živim Darja Pečnik je za naš radio povedala: "V torek je naše kraje, vasi in mesta preplavilo kar 95 jumbo plakatov Zavoda ŽIV!M, ki širijo veselje in spoštovanje, prižigajo upanje in nudijo pomoč. Mi smo navdušeni! To so res zgodovinski trenutki, da se spoštovanje življenja širi v slovenski prostor, še posebej pa v srca ljudi.

Hvala še enkrat g. Alešu Štrancarju, direktorju podjetja Bia seperations iz Ajdovščine, ki nas je finančno podprl pri tem projektu.

Vse poslušalce Radia Ognjišče pa vabim, da nas spremljate in poiščete kakšen naš oglas. Veseli bomo vaših fotografij; ali preko elektronske pošte, Fb-ja oz. drugih socialnih omrežij. Veselimo se skupaj za življenje!"

 

Plakati Zavoda Živim po Sloveniji
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji © Franci Pečnik

Plakati Zavoda Živim po Sloveniji
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji © Franci Pečnik

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Quo vadis zvonovi? (photo: Izidor Šček) Quo vadis zvonovi? (photo: Izidor Šček)

Gabriel Kavčič za Domovino: Nauk utišanih zvonov

Že prejšnjo nedeljo smo poročali, da so po odredbi tržaškega sodišča v Dolini pri Trstu zasegli zvonove v mogočnem zvoniku tamkajšnje župnije sv. Urha. Razlog za to naj bi bila tožba šestih ...

Mediji, novinarji (photo: Pixabay) Mediji, novinarji (photo: Pixabay)

Kdo si zasluži moj glas?

Tem, ki bi jih rad komentiral v tokratnem Našem pogledu, je veliko. Epidemije in njenega poteka se bom izognil, ker menim, da so tisti, ki jim je mar za sodržavljane, ali cepljeni ali pa se strogo ...

Gostje 4. Svetovalnice na temo covida so bili: dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. Alojz Ihan in dr. Bojana Beović (photo: Svetovni splet, Rok Mihevc) Gostje 4. Svetovalnice na temo covida so bili: dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. Alojz Ihan in dr. Bojana Beović (photo: Svetovni splet, Rok Mihevc)

Covid: Neodgovorjena vprašanja

V Svetovalnici smo se posvetili preostalim vprašanjem, ki ste jih pred časom postavili poslušalci na temo epidemije in cepljenja. Ali se lahko težave z obrabo sklepov povečajo po prebolelem ...