Matjaž Merljak
Andrej Jerman
Rok Mihevc
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji (foto: Franci Pečnik)
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji

Veselje do življenja tudi na jumbo plakatih

02.05.2019, 09:10 Marjana Debevec

Potem ko je Ljubljana zavrnila plakate Zavoda Živim, ki spodbujajo veselje do življenja, njihovi plakati krasijo nekatere avtobuse po Sloveniji. Direktor podjetja Bia separations Aleš Štancar pa je sedaj finančno podprl tudi objavo velikih plakatov.

Direktorica Zavoda Živim Darja Pečnik je za naš radio povedala: "V torek je naše kraje, vasi in mesta preplavilo kar 95 jumbo plakatov Zavoda ŽIV!M, ki širijo veselje in spoštovanje, prižigajo upanje in nudijo pomoč. Mi smo navdušeni! To so res zgodovinski trenutki, da se spoštovanje življenja širi v slovenski prostor, še posebej pa v srca ljudi.

Hvala še enkrat g. Alešu Štrancarju, direktorju podjetja Bia seperations iz Ajdovščine, ki nas je finančno podprl pri tem projektu.

Vse poslušalce Radia Ognjišče pa vabim, da nas spremljate in poiščete kakšen naš oglas. Veseli bomo vaših fotografij; ali preko elektronske pošte, Fb-ja oz. drugih socialnih omrežij. Veselimo se skupaj za življenje!"

 

Plakati Zavoda Živim po Sloveniji
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji © Franci Pečnik

Plakati Zavoda Živim po Sloveniji
Plakati Zavoda Živim po Sloveniji © Franci Pečnik

Bi vas zanimalo še kaj podobnega?

Pomembno: Prosimo, da se pri komentiranju držite spletnega bontona in pravil našega spletnega portala. Pridržujemo si pravico moderiranja.

Novi celjski škof bo dr. Makismiljan Matjaž (photo: p. Ivan Rampre) Novi celjski škof bo dr. Makismiljan Matjaž (photo: p. Ivan Rampre)

Novi celjski škof bo dr. Maksimilijan Matjaž

Papež Frančišek je za celjskega škofa imenoval dr. Maksimilijana Matjaža, duhovnika mariborske nadškofije metropolije, ki je bil do sedaj profesor Svetega pisma na Teološki fakulteti v ...

Papež Frančišek na zgodovinskem obisku v Iraku (photo: Vatican Media) Papež Frančišek na zgodovinskem obisku v Iraku (photo: Vatican Media)

"Vsi smo Iračani – nočemo več delitev!"

Planota Ur, ki je videla rojstvo očaka Abrahama, je bila danes priča srečanja voditeljev različnih verstev. Ne orožje, ampak hrano za vse, je bilo sporočilo papeža Frančiška. Mir po njegovih ...

p. Branko Cestnik (photo: Izidor Šček) p. Branko Cestnik (photo: Izidor Šček)

Kakšni so obeti za praznovanje velike noči?

Kot kaže nam gre v epidemiji počasi, počasi na bolje. Kako bo to vplivalo na večje odprtje cerkva in tudi praznovanje velike noči, smo v oddaji »Spoznanje več, predsodek manj«, govorili s p. ...

Duhovnik Martin Golob v studiu Radia Ognjišče (photo: Rok Mihevc) Duhovnik Martin Golob v studiu Radia Ognjišče (photo: Rok Mihevc)

"Ljubezen vedno pozablja nase"

»Prepričan sem, da bosta letošnji post in velika noč kljub epidemiji zelo lepa, saj je to odvisno od posameznika, kako zares bo vzel to ponujeno priložnost s strani Cerkve, da vzame ta sveti čas ...