Jure SešekJure Sešek
Boštjan SmoleBoštjan Smole
Alen SalihovićAlen Salihović

VIDEO: Luka zmagovalec!

Slovenija | 18.12.2017, 15:05 Tanja Dominko

Sodelavci Radia Ognjišče smo sinoči z napetostjo pričakovali še zadnjo oddajo šova Znan obraz ima svoj glas, v katero se je kot eden od finalistov podal tudi najmlajši tekmovalec 20-letni Luka Sešek, sin radijskih zakoncev Jureta in Urše, pa tudi sodelavec oddaje za mlade z naslovom A štekaš?

In dočakali smo trenutek zmagoslavja, saj je Luka osvojil srca gledalk in gledalcev ter s prepričljivim nastopom, svojo iskrenostjo, izjemnim pevskim in igralskim talentom prepričal tako žirijo kot občinstvo ter osvojil zmago. Vsi so mu po nastopu s pesmijo Johnyja Logana Hold me now čestitali in mu dejali, da je izjemen, Gojmir Lešnjak pa mu je za popotnico dejal, da si ga želi srečati na avdiciji za Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo. To je Lukova skrita želja in tudi radijci mu želimo srečno pot in kličemo: bravo, Luka, ponosni smo nate.

© osebni arhiv

Slovenija, Kultura
Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: ) Naslovnica knjige V postelji s sovražnikom (photo: )

Živela sem z romantičnim narcisom

Vse, kar si je Petra Strelec želela, je bila ljubezen, spoštovanje, nežnost in varnost. Vse tisto torej, kar ji je manjkalo v zgodnjem otroštvu, je iskala v moškem. Tega ni našla. V času ...