Nataša LičenNataša Ličen
Jaka KorenjakJaka Korenjak
Marjana DebevecMarjana Debevec
Srce govori srcu (foto: emanuel.si)
Srce govori srcu

Duhovni vikend za mlade: Srce govori Srcu

Cerkev na Slovenskem | 19.02.2016, 05:24 Nataša Ličen

Konec tedna, kjer si mladi lahko privoščijo kakovosten odmik od prehitrega sveta in se umirijo v Njem, ki nam podarja mir in usmiljenje. Pričakujete lahko kakovostna predavanja in pestre delavnice, iskrena pričevanja in večer usmiljenja, priložnost bo za spoved in pogovor, adoracijo in molitev. Vabljeni na Mirenski grad od petka, 26.02.2016 ob 18:00, do nedelje, 28. februarja. 

Skupnost Emanuel pripravlja duhovni vikend za mlade z naslovom Srce govori Srcu.

Vsebina:

Predavanje p. Jeana-Philippa Chaeveauja, duhovnika med prostitutkami in Arkadiusa Czempika, duhovnika Skupnosti Emanuel, odgovornega za SDM 2016.

Večer usmiljenja s Slovenci iz zamejstva.

Delavnice (tudi ločeno za fante in dekleta).

Pričevanja. Molitveni večer z možnostjo za spoved in pogovor, adoracijo in molitev nad posamezniki.

Informacije in prijave po e-pošti: abram.on@gmail.com

ali tel.: 040-356-437 (Mateja).

Cerkev na Slovenskem, Oddaje
Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA) Spominski shod Nove slovenske zaveze leta 2015 na katerem so se spomnili vseh žrtev komunističnega nasilja. (photo: STA)

Začelo se bo z zvonjenjem zvonov po vsej Sloveniji

Na Trgu republike v Ljubljani bo drevi slovesnost v spomin na žrtve komunističnega nasilja. Dogodek, ki bo potekal v duhu lani ukinjenega narodnega dneva spomina, pripravljajo Nova Slovenska ...

Lidija je srečno prispela v Santiago de Compostelo (photo: osebni arhiv) Lidija je srečno prispela v Santiago de Compostelo (photo: osebni arhiv)

Lidiji je uspelo. Tu so zbrani vsi njeni zapisi.

Naši radijski sodelavki Lidiji Zupanič je uspelo, srečno je po skoraj mesecu dni romanja prispela na cilj v Santiago de Compostelo. V 28 dneh je prehodila 840 kilometrov. Na trg pred katedralo je ...